Arkadaşlar bu nasıl bir erkek?

Üniversite okumamış, 25 yaşında, babasının evinde yaşıyor ve arabası yok. Ailesinin durumu iyi, ancak ailesinin parasını harcıyor. “Ben girdi çıktı yapmak istemiyorum, asgari ücretle çalışmak istemiyorum.” diyor. Daha önce belediyeye başvurmuştu, ancak oradan da bir haber gelmedi. Sonra babasıyla birlikte, sanki velisi gibi, güvenlik sertifikası alacaklarmış. Sürekli PUBG oynuyor ve her gün arkadaşlarıyla buluşup dışarı çıkıyor. Üstelik babasından araba istiyor ve bunu bana şikayet edip, “Babam arabayı vermiyor, ne var bunda?” diye yakınıyor. Telefonunu kendi aldığını söylüyor, ancak babasının kolu iş kazasında kesilmiş. Ben de, “Belediyede ne yapacaksın?” diye sordum. O da, “Orada da yatacağım zaten.” diye cevap verdi. Ben de ona "Bakımsızsın." dedim, çünkü gerçekten öyleydi. Sonradan öğrendim ki Doğuluymuş. Sürekli sakalları karışık, vücudu şekilsiz duruyordu. "Spora gideceğim." diyor ama gitmiyor, "Dövme yaptıracağım." diyor ama yaptırmıyor. Üniversiteyi kazanmıştım, ancak şehir dışında olduğu için ailem beni göndermedi. Bunu ona söylemiştim. Sonra bana, "Ah, belki hayatını değiştirirdi." gibi bir şey söyledi. Ben de, "Öyle söyleme." dedim ve rahatsız oldum. Ancak yine de aynı şekilde söylemeye devam etti. O an iyice sinirlendim ve artık sürekli kavgalar etmeye başladık. Ben hayatımda bu kadar kansız bir insan görmedim gerçekten yani bilerek yapmıyorsa Ben de bir şey bilmiyorum bir insan rahatsızını söylüyorsa Bunu niye devam ettiriyorsun ki

Güncellemeler
1 yıl
Dogumgunumde öğlen vakti içki içelim diyip. durdu takı magzas8na girdik bir hediye bile almadi
Arkadaşlar bu nasıl bir erkek?