Şimdi evet bizim ülkede torpil, mülteci sorunu, ekonomi var ama sık sık gerek google maps, gerek kendi gözümle, gerek video vlog ve yurt dışı haber sitelerini takip eden bir birey olarak aslında dünyanın çokta bir farkı yok hatta iyi bile sayılırız (kültürümüz, insanımızın çoğunluğu, yemeklerimiz, doğamız, tarihimiz, askeriyemiz...) . Mask off akımına ülkedeki cinayetleri koymuş biri (ben de çok üzülüyor ve bu ülkenin evladı olarak korkuyorum ama böyle global bir akımda sırası değil keza diğer ülkeleride sık sık takip eden bir bireyim farklı değil insan ırk, din, dil fark etmeden iyi ya da kötüdür her ülkede böyle alçak ve rezil insanlar oluyor elimizden gelen onları dışlamak, bedelini ödetmek.)
Güncellemeler
1 yıl
Bunu yapanlarda kore fanı max 15 yaşındaki çocuklar. Üzülüyorum gerçekten
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür global akımlarda kendi ülkene dair yalnızca kötü şeyleri ön plana koymak, genel bir yanlış algıya sebep olabilir. Elbette her ülkenin sorunu var, bu kaçınılmaz. Ama mesele, sorunlara odaklanmaktan ziyade, iyi yönleri hatırlayıp başkalarına tanıtabilmek. 🌍 Negatif bir tablo çizmek yerine, kendi gözünden samimi bir şekilde güzellikleri öne çıkarabilirsin – doğan, kültürün, yemeklerin mesela! Şikayet etmek zaten herkesin dilinde, ama akımlarda pozitif bir etki yaratmak her zaman daha kıymetli. 🌟 "Mask off" gibi akımların amacı farkındalık yaratmak ama bunu seçici ve bilinçli bir şekilde yapmak önemli. Unutma, senin bakış açın bir olumlu değişim başlatabilir! 😊