Hep böyle bir zıttımıza denk geliyoruz tutuluyoruz, aynı fikirde aynı enerjide olabildiklerimize neden körüz?

Hep böyle bir zıttımıza denk geliyoruz tutuluyoruz, aynı fikirde aynı enerjide olabildiklerimize neden körüz?
Tecrübelerim doğrultusunda cevap verecek olursam, bazen hayatıma çok fazla alternatif dahi olur bazıları hatta tam istediğim kalıba çok uygundur beni hiç yormadığı gibi sevgi ve ilgisiyle de tatmin edici boyutta bir insandır.
Ama cazip gelen tam tersi sorun yaratan, tek bir problem dahi olmasın derken dilin en problemli olan profilleri seçerek problem çözme yeteneği denemek ister gibisindir..
Kader'in cilvesidir belki savaşmadan sevişmeyi sevmeyen ruhların laneti de olabilir..
Bu sefer sen doğru profili hayatına kat, zaman geçirmeyi dene bakalım tatsız Yavan Bir beraberliğin başlarda seni zorlaması muhtemeldir ama insanlara şans verirsen belki de dikişlerin sapasağlam olacaktır...
insanların anlık ilgisini sakın gerçek sanmayın. 1 saniye önce çok iyisin, hoşsun diyen biri, aynı saniyede başka kadından gelen mesajla bambaşka birine dönüşebilir. artık daha iyi ve hoş olan o olur. insanlar değişkendir. asla birine güvenilip de yola çıkılmaz. bu yüzdendir; günümüzün bütün yolculukları tek kişilik artık. hele hele yok seni asla bırakmam, şunu yapmam bunu yapmam. hepsi boş birer tatlı meltem rüzgarı. ilk esintide yön değiştirecek...
Evet bizzat yaşadım 21 yıllık güven bir anda çöp oldu
İlk esintide yön değiştirdi...
21 yıl sürmesi mucize artık...3-5 gün bile sürmüyor şimdi...
E ben 41 yaşındayım bizim zamanımız da... diye başlamayım şimdi 😅
fotodaki sensen yıllar seni üzmemiş
41 değil
20 lerde gibi
Evet benim. Değmeyecek hiç bir şey için yıpratmam kendimi bu hayatta ,
herkes kendi şerefine yakıştığı gibi yaşasın benim için hava hoş ben gülmeye eğlenmeye hayatın tadını çıkarmaya devam ederim
yıpranan kim olacak peki?
Benim hikayemde yıpranan 💁♀️ o oldu dedem gibi görünüyor şu ara 😄
hedefin ne bundan sonra
Kızımın en iyi yerlere gelmesi için elimden geleni yapmak sadece bu
en mantıklsı
Sende üzülme boş ver sen üzülürken seni üzen insanlar kim bilir nerde gülüp eğleniyorlar... değmez takma devam et bak keyfine
aynen
de yapı meselesi işte
dikişlerin yırtık ise dikiş tutmaz ben de ise dikişleri yırtıklar çıkıyor daha fazla açıp 3 hayır ile meşalesini eline verip yolluyorum
Bence tam olarak ne istediğimizi bilmiyoruz istediklerimizi tamamlasın istiyoruz sonra tamamladıklarını beğenmiyoruz anlaşalım istiyoruz ama kavga çıkartıp heyecan katmak istiyoruz kıskanılmak istiyoruz ama kıskanıldığımız için tartışma çıkartıyoruz biraz bize benzesin istiyoruz ama nerede tam zıttımız var Onu seçiyoruz Sevgi anlaşmak değildir nedensiz hissedilir diyoruz
Cevap
7Cevap
hiç ilişkim olmadı
Gönül işlerinde; enerjimizin tuttuğu, bire bir uyumlu olduğumuz, onda kendimizi bulduğumuz insanlarla çok güzel bir ilişki yaşayacağımızın, ona karşı yoğun duygular besleyeceğimiz garantisi olsa keşke.. Boşuna ota da şeye de konar denmiyor..
Merhaba,
Ben karşımdaki insan, maskeli, karakteri makyajlı ve rol yaptıkları için, ne bileyim, insan dürüst olunca karşısındakini de dürüst görür! 😅
Artık herkes sahte! 😅
Hepsi yarım kalan aşk hikayeleri olarak tarihte yerini alıyor.
kadinlarin erkeklerde ne aradigini ne buldugunu anlamak cok zor.
Gerçekten istemiyoruz
seks denedin mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?