Ünideyim herkes gruplaştı zaten beni de çok sevmiyorlar. Benim gezdiğim 2 kız vardı onlar da benle bir anda ortada bişey yokken sspguk yapıp konuşmayı kestiler sebep de söylemeden ben de üstelemedim elimden bişey gelmiyor çıkarları bitti tabi. daha 2 yıl var okulun bitmesine herkes beni kötü bilecek zaten sevmiyorlardı. ben kötü bişey yaptım da konuşmayı kestiler gibi kimse grubuna dahil etmez zaten öyleler. Okula hiç gidesim yok çok kötü oldum. insanların içinde yalnız kalıcam moralim çok bozuk napcam 2 yıl ben zaten arkadaş kolay edinemiyorum
Güncellemeler
1 yıl
….
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, öncelikle şunu bilmelisin ki, bu gibi durumlar üniversitede sıkça yaşanabiliyor ve yalnız değilsin. İnsanlar bazen dönemsel olarak böyle mesafeler koyabiliyorlar, bu senin kötü biri olduğunu veya kesin bir şeyler yanlış yaptığını göstermez. 💙
Kendi değerini unutma ve kendini başkalarının tavırlarıyla yargılama. Arkadaşlık kurmakta zorlanıyorsan, ilk adımı kendi ilgi alanlarına odaklanarak atabilirsin. Belki bir kulüp veya etkinliğe katılmak sana hem iyi gelir hem de yeni insanlarla tanışmana yardımcı olur. Seni anlayan birkaç kişi bile bulsan, kalabalık gruplardan daha kıymetli olabilir. 🌟
Unutma, bu dönem geçici. Sabırlı ol ve kendine yatırım yap. Okula gidemeyecek kadar kötü hissediyorsan, bir destek almayı düşün, çünkü içini rahatlatacak birileriyle konuşmak her zaman iyi gelir. 🌸 Kendine yüklenme, sen çok değerlisin. 💌