İçin yanıyor nasil olacak hayat?

Canım yanıyor hiçbir şeyim yok 28 yaşına geldim bir baltaya sap olamadjm lise mezunuyum hic calismadim sadece 1 gün çalıştım çıktım üst bagirdi diye. Hayatim hep hor gorulmekle geçtiği için ezilmekten hep korktum kaçtım evden dışarı çıkmam pek hiç arkadaşım yok konustugum yok sosyal medyam yok canım yanıyor pek talip de çıkmıyor çıksa da beğenmediğim kişiler oluyor. Kendi güzel bulmuyorum ama neden bilmem begenemiuotum karşımdakinide. En son 4 sene once oldu zar zor unuttum bana türlü şeyler yaşattı adımı çıkardı falan o yakışıklıydi bana ahım şahım bir güzelliğin yok demişti benim yüzümde turuncumsu cillerim var burnumda ve gözaltında. Beyaz tenliyim yüzüm kızarıyor hassas cildim. Saçımı desen boyayamiyprum 6 ayda bir boyuyorum para yok. Boyum kısa minyonum çocuk gibiyim herkes küçük sanıyor bu iyi de olsa kötü bi açıdan. Evde desen huzur yok babam beddua eder anca bana , annem evde bi şey bozulsa benden bilir bela okur yani bu konu ise ayrı bi şey anlat anlat bitmez ama artık mutlu olmak istiyorum tek istediğim sevilmek 30 olcam ama daha 20nli yaslarimi yasayamadm son 2 sene kaldı Allah'm canım çok yanıyor belki benimde evde hatalarim oldu psikolojim bozuldu bagirdim çağırdım ama kimse de beni anlamadı canım yanıyor dünya dar geliyor nefesim kesiliyor resmen. İsim yok tipim yok geçim sıkıntısı var ben nasıl yasicam beni kim alacak ben ne yapicam
Güncellemeler
1 yıl
İs basvurusunda bulundum birçok yere marketlere ama tık yok cevap gelmiyor kısmetim kapalı resmen her yerden. Sizden ricam dua bekliyorum bana yakinimdakilwr dua etmez ama belki yabancıların duası kabul olur genelde yanımdakiler beddua eder ondan oldu zaten insan çocuğuna beddua eder mi çay demlemedi diye ya da yemeğin altı yandı diye kapıyı biraz sert kapattı diye
İçin yanıyor nasil olacak hayat?