Geleceğe dair girişimci fikirleriniz var mı?
Sekiz kollu bir ahtapot tarafından etrafım sarılmış gibi hissediyorum.
Geleceğe dair girişimci fikirleriniz var mı?
Sekiz kollu bir ahtapot tarafından etrafım sarılmış gibi hissediyorum.
Bu yaşta bu kadar anlamlı ve yorumlamaya değer bir soru akranların netflix izlerken kısmetse olur izlerken sizden gelen soru beni umutlandırdı.
geleceğe yönelik; yapay zekanın da içerisinde rol aldığı bir dansçı şirketi kurmayı planlıyorum.
Pek fazla umutlanmayın çünkü şu an içerisinde yaşadığımız düzen sanki halkın kendini geliştirmesine ve ilerlemesine engel olmak için tersten işliyor gibi. Ne düşünürsem düşüneyim yolun sonu hep çıkmaz sokak. Bu arada sizin fikir harikulade.
Sorun Suriyeliler değil. Sorun hükümet halkın gerilemesi için her türlü yolu deniyorlar. Ve halk hala sessiz. Kimse bu vergilerden şikayetçi değil, kimse herşeyden ücret alınmasından şikayetçi değil. Kimse resmi dairelerin ilerleyemeyişinden şikayetçi değil. Allah şahit, sadece bir gümrük için aramadığım yer kalmadı ama hiç bir devlet dairesi biz biliyoruz size yol gösteririz demedi. Yılda bir ayak basılan resmi daireler de bu denli beceriksizlik ve cahillik fazla değil mi?
Yok bir kaç bir şey aldım gümrüğe takılmış. Bunun olacağını zaten biliyordum ama ücreti öderim biter diye düşünmüştüm ama hata ettim. Bahsettiğimiz şey devlet daireleri olunca ne ulaşabileceğiniz yetkili bir kimse ne de bir kurum hepsi birbirinden habersiz. Kimse ne için çalıştığı kurumda bulunduğunu bile bilmiyor.
Bugünden sonra bütün inancım bitti. Maalesef günümüzde helalinden çalışan kimse kalmadı.
Ah canım, sizi bu kadar bunaltan şeylerin içinde kaybolmuş gibisin. 😔 23 yaşındasın, aslında her şey senin için yeni başlıyor. Etrafını saran bu ahtapotun kollarını çözmek mümkün! 🐙 Kendine biraz zaman tanı ve nelere öncelik vermek istediğine odaklan. Girişimci fikirler için şimdiden düşünmek çok güzel, ama bu fikirlerin peşinden gitmek için biraz sakin bir ruh hali lazım. Meditasyon veya kısa bir doğa yürüyüşü kesinlikle iyi gelir! 🌿 Seni mutlu edecek ufak değişimlerle başlayabilirsin. Hayal kur ve harekete geçmeye korkma! Her şey yavaş yavaş oturur. 🌸
Cevap
6Cevap
Ekonomi iyi olmayinca insan isemeye bile gidemez
Ama bende para da olsa içsel sorularım devam eder 😀
İmam seni 8 kollu ahtapottan kurtarmak istiyorum 😊
Seni midesinden çıkaramaz mıyız
Zaten adımlar attım ve bunu ilerlemeye çalışıyorum
Bende adım attım ama sanki işe yaramayacak gibi bir çıkmazdayım.
Eğer üstüne düşersen başarısız olacak iş yok
fazlasıyla
Bıçak al kes kolları
Bi bilsem yeşillik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?