Güncellemeler
1 yıl
Telefonumu kırdım.. yanlısıkla
16 pro offf kar oynamaya cıktım ama nasıl olabilir ya bu kadar basit mi. Youtubeden video izlemekte sorun yok aramayı hopörlöre alınca da ama onun fısında her leyde cızırdıyor? Kaç liraya yaptırırım İstanbul'da tabsiye edebilceğiniz bi yer var mı? Bide en fazla kaç lira vermeliyim kazıklanmayayım? Of ya. Bide telefonun ekranını çıkartcaklar mı? Suyu çıkartmaları için? Tamir olur mu düzelcek mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
knk kurumaya bırak belki düzelir hemen telefoncuya götürme
Kurur mu emin misin? Kendi kendine?
Ama ben kara çıkalı 2 gün oldu daha bu sabah cızırdamaya basladı nasıl oluyo bu
yani son kelimelerinden bunun kar yani sudan kaynaklandığını düşündüm su kaçmış sanki, su kaçan yeri aşağı getirecek şekilde uzun s üre tut, özellikle sıcak bir ortam olsun hatta elektirikli soba filan ya da ısıtıcıya aşırı olmamak kaydıyla yakın olursa çabuk kurur dış ısı 35 se mesela hızlı kurur. bir dene hemen götürme
havalar soğuk 1 hafta bile kurumaz tam, içini açarak hızlı kurutabilirsin ama bu senlik değil.
tabi kesin diye bir şey yok kalıcı zarar görmüşte olabilir, o zaman hapörlör değiştirirler.
Kalorifere tutayım
he olabilir zaten çok sıcak değildir yakmaz telefonu, ama su kaçan yer aşağı gelsin yerçekimi etkisi yani
Elektrikli sobaya tuttum 1 dk olmadı yaaaa
knk 1dk ne ya en az 1-2 saat
Yotubeden hopörlör temizleyici açtım ama sorun mikrofonda galiba o videolar ise yarar mı bide tuttum ısıtıcıya olmadı napcam
E ama çok ısınır o zaman hopörlör kısmı zararlı değil mi
Bide benim anlamadığım neden bu 2 gün sonra ortaya çıkıyo çok tuhaf değil mi?
yani 50 derece ısı görmemesi lazım , öyle düşündüğün gibi çok sıcağa maruz bırakıp birden kurumaz, ısı yüksek olmalı 40 derece gibi yani yakın tutma hatta odanın 35 gibi olması bile yeterli gelebilir ama mutlaka sıvı giren yer aşağı yönlü olsun ve çok uzun süre o şekilde beklemesi lazım.
E telefona nasıl bakıcam öule
Ben uğrasamam böyle telefona bakmak istiyorum
Tamirciye versem telefona napcak? Nasıl çözer bunu düzeltebilir mi hemen
zaten söker tamamen ve hapörlere ulaşır ve hızlı şekilde kurutabilir ama kesin olmamakla birlikte hapörlerin zarar görmeme olasılığı çok yüksek ama sana hapörlör zarar görmüş değşmesi gerekir diyecektir ve ciddi bir para alır zira telefon pahalı :( üzgünüm... ben olsam 1 gün sıcak bir ortamda telefona zarar gelmeyecek en yüksek sıcaklıkta dediğim gibi kurutmaya çalışırdım hatta saç kurutma makinasını hapörlör yerine biraz tutabilirsin.. ama 1dk da olmaz
Nereyi söküyo? Ekranı mı?
Sırf mikrofon için sökülmesi çok saçma hayır yaaa
Zaten hopörlör xarar görmemiş ki hopörlöre verince cızırtı olmuyo veya youtubeden bi sey izleyince. Kanıtlı yani sadece mikrofonu kurutcak en fazla 500 kağıt alır heralde dimi
Ya bide mikrofon ana karta yakınmış heralde korkuyorum o yüzden. Ben telefonsuz en fazla 6 saat durabilirim 6 saatlik napsam pirince koysam işe yarar mı
yarayabilir... tabi sökülünce bu çok kolay oluyo.. ama kapalıyken kurutmak çok zor ve zaman lazım ama yinede deneyebilirsin fakat sökmeden de bir şey çoğu zaman söylemek istemezler öyle bir telefonu ben söktürmek istemezdim açıkcası.
Sökmeden yapmazlar mı diyosun
yapabilse de para almak için sökerler.. iphone 16 dan mik ten sıvı anakarta gitmemesi için kesin önlem vardır.. bence mikrofon su almıştır sorun bu olabilir. saç kurutma makinasını biraz o delikten tutabilirsin. aslında uzun sürede tutabilirsin .. korkma fazla ama aşırı sıcak ta olmasın.
Siz tamirci misiniz biliyosunuz baya
Sökmeyen bi yer bulsam? Sökmicem deyip sökmez heralde sorup arastırayım ben belkide sökmem der. Ama sökmeyip nasıl yapıcak o da var djkdöd
www.technopat.net/.../?amp=1 Ya bide böuke diyolar napcam
değilimde pc donanımla çok uzun zaman ilgilendim , telefonlarla da ilgilendim biraz.. söküp taktığım onardığım telefon çok oldu.. telefonu söktürmek iyi bir fikir değil küçük şeyler için ama çaresi yoksa mecbursun zaten.. sökülen takılan hiçbir şey orjinali gibi olmuyo.
o komple su telefonun içine yayıldığında geçerli bir şey senin öyle bir durumun bence yok apple 16pro gibi bir telefondan mik yerinden o derece anakarta sıvı girmemesi için gerekeni yapmıştır.. ama sen nasıl birşeye maruz bıraktın bu çok önemli ! yani karın içine düştü hemen aldıysan böyle bir şey pek olmaz. ama diyelim su dolu birşeyin içine düştü ve 10-15 saniye içinde bekledi! işte bu sıkıntılı.. yani olayı bilmediğim içni yorum yapamıyorum.
O kadar sinirliyim ki öyle bi sey olsa tamam dicem hiç bi şey yapmadım kar yağarken video çektim sadece. Telefon üst yüzeyi kar olmuştu hafif suluydu nemliydi cebime koydum bu jadar.. Ters koymus olabilirim ama altta su nasıl oldu anlamadım
Yani ben simdi napayım🥲🥹😭
Telefonu kırdım.. yanlısıkla ağlıcam
Heyyy😰😰😰
nasıl kırdın?
Ml gibi maç izliyim dedim yemek yerken bırakamadım bi yere dayadım izliyodum başka kanal açayım derken elimden kaydı tabağın ucuna telefonun kenarı düştü.. kenardan kırıldı tam kapama tuşunun ordan belki ortadan olsa koruma camı korurdu 1.000 lira verdim bide o cama. Kırıldı elimi nile çizdi 3 çizgi var ama ele gelmiyo hani gözüküyo bide kırılan yer beyaz baya kırık ve ön kameraya da gelmiş çatlak.. Saçma sapan bazen gölge yapıyo ön kamera çok az ama.. Bi arkadasım velki koruma camı çatlamıştır diyo ama bakmadım çıkarırsam baloncuk oluyo bida takamam takamazsam çıkarymam lazım bida düsürmiyim korkuyorum
allah seni! tüm olumsuzluklarda senin başına geliyo ya. karda bi video çekeyim dedin su kaçtı sorun oldu, şimdi de tabak düştü, bi sakinleş meditasyon felan yap ya da bi dua oku istersen. umarım koruyucu cam kırılmıştır ama dediğin gibi onu kaldırırsan bi daha yapışmaz ve gerçekten ekran kırıldıysa 1000tl de boşuna gider tekrar koruyucu cam almak zorunda kalırsın.
Tabağın kenarına telefon düstü evet :( namaz kılıyorum aslında of evet dua edeyim :( napmalıyım şu an sence? Pirince yatırıcam bu gece sonra babama söylicem..5 bin civarı sanırım orjinal cam çok cimri babam of ya insallah yaptırır…
kendi camının kırıldığından emin deilsin ki ama incelemişindir eminden çok rahatsız ediyosa mecbur yaptırcan. ama bence biraz dikkatli ol artık. ! kaç para o telefon?
🥲kaça patlar tamiri sence
Napayım bilerek yapmadım üstüme gelme ;( ne kadar basit dandik olduğunu anlamıs oldum ıphone şişirmeymiş
ekranı 5k demişin zaten bide koruyucu alcan 6k tamir ücreti felan 10k bulur bence.. ya da ekran takılması mı 5k dedin? yok ya niye üstüne gelim telefon senin parasını ben vermedim , sadece senin adına üzüldüm çünkü olanlara sen üzülmüşün :(
Yok değişim 5 k ya mikrofonu da hayrına temizlesin djkf sence sana göre kaç olması gerek? Kazıklanmıyım gerçi eminönğne gidixek babam kesin 3 4 e yaptırır orjinali of ya orjinal olduğuna nasıl emin olcam camın
işte doğru noktaya geldin! "orjinal olduğunu nasıl bilcen" off ya şimdi ben bile sıkıldım... çünkü iphone ekranları gerçekten mükemel ve çok fazla sahtesi üretiliyo (pahalı olduğu için ucuz taklitlerini yüksek fiyata satabiliyorlar) ama orjinal cam kadar da pahalı olmaz.. bence mutlaka orjinal cam taktırman lazım.. çok kötü değilse bence öyle kalsın.
Bilemicem yani hiç bi zaman? Adama görebilir miyim desem? Anlar mıyım orj olduğunu paketi olcak mı
koruyucu olunca kolayda kırılmaz ya nasıl oldu ki?
Of ya kırık kötü ama yaa onu geç mikrofon düzelmezse mecbur yaptırcam
Ne var ki orjinale yakın takılsa ne zararı var?
yok anlayamazsın ama illaki öyle bir şey yaptırcaksan ben araştırırım.. fakat bazı uygulamalar telefonun bütün donanımlarını gösterebiliyor Aida64 mesela ekranla ilgili bilgi verir.. tabi sahte üreticiler bu kodlarla da oynayabilir ama apple sitesine girdiğinde ve başka şekilde bence ekranın orjinal olup olmadığnıı mutlaka anlayabilirsin.. sen çok kesin konuş ekran takacak neresiyse "ben bunun orjinal olup olmadığını mutlaka anlayacağım, bu konuda çok bilgil itanıdığım var" böyle bir cümle kur ya da daha etkili bir cümle.. o zaman eğer orjinal değilse işte "bizde orjinal şeklinde satın alıyoruz "gibi kıvırtmaya başlar , ya da açık açık "bunlar çin üretimi ama orjinalinden hiçbir farkı yok" gibi cümleler kurar..
İşte kenardan darbe aldı cam korumanın olmadığı yerden darbeyi aldı ordan yolunu buldu zaten ama ekranı kaldırıp bakmadım..
sen istersen aida64 indir ekrana uygulamadan bak nasıl bi kod yazıyo çünkü şu an ekran orjinal.
Orjinal olmazsa ne olur ki çok mu önemli?
knk ekran o kadar önemli bişey ki anlatamam iphone ekranı en kaliteli samsung ekranına 100x fark atıyo. yani taklit ekranların görüntüsü orjinalle asla kıyaslanmaz, (yapamazlar taklitle mümkün değil)
Ooof of…. ben napıcam fpproyu biliyo musun baya ünlü ona baktım 9 bin diyo
Babama dersem sahte taktırır büyük ihtimal ben susayım para biriktiriyim en iyisi…
Dua et de şu mikrofon pirinçle geçsin yoksa mecbur söylicem veya kendim en fazla 5 e yaptırcam orjinali de sorarım ama sanmıyorum 5 e orhinal olacağını ıphonenin
Canımı sıktın saol valla🥲😱😅
kapalıyken prinç çok işe yararmı bilmiyorum belki şunu tavsiye edebilirim "prince yine yatır bir havluyla bezle telefonu sar ama sıcak olan bi yerde olsun yani elektrikli sobanın hemen dibimi olur yoksa başka şekildem ibilmiyorum. bu soğuk havada prinç kapalı bir telefonda bence iş yapmaz :(
knk sana yalanmı söylim ya, sahte ekranlar çok kötü.. yani sen şimdi orjinaline alıştın zaten sahtesini görünce anlarsın. sen bence baya sağlam bi ekran koruyucu ve kılıfla kullan o telefonu eğer yaptırırsan ya da bundan sonra yeni tel alırsan öyle yap.. baksana bi su kaçıyo bi düşürüyon ekran kırılıyo felan.. ben 100 kere düşürdüm hemde yüz üstü ekran kırılmadı kılıf var birde ekran koruycu
Kapalı telefon ne alaka be telefon açık pirince koycamm ne diyon anlamadımm
Ya bin lira verdiğim bile kırıldı ben daha ne alayım allah askına? Ne marka aldın sen? Kılıf da vardı ama tam kenarından kırıldı işte.. Oha or ya of. Hahskjdjd evet neyse ben bi sorup soruşturayım orjinal cam parası koyayım kenara
Sence kaç tldir orjinal cam tahmin fşyat ver en az
kapalı derken sökülmemiş teli kast ettim. pahalıdır ya iphone bilemem , ama aida64 ten ekran özelliklerine bakıp ordaki kodu söylersen bulurum.
Her telefonun farklı kodu mu var
hem telefonun farklı olur hemde ekranın, ama ekranın kodundan orjinal olduğu bulunur, yani sahte ekran taktırırsan o da anlaşılır ama sahte takıldıktan sonra anlasan nolcak ki?
O da doğru of iki ucu bklu değnek bıktım ya
Güvenilir bi yer bulmaya calısıyım veya onlara kod sorayım ekran camının kodunu
knk sen bi ara fotomu koymuştun elinde telle
Yoo hiç öyle bisi yapmadım nerden cıktı
İçine su kaçmış baskı bir şarkı aç geçer
Basslı***
Daha kötü olmasın? Bide müzik dinleyince sorun yok video çekince bide aramada sorun oluyo
Deniyim tm
Geçmedi
Mikrofona kaçtı çünkü