Evi olsun, arabası ve iyi bir işi olsun. Yakışıklı olsun, uzun ve kaslı vücutlu olsun vs.
böyle talepleri olan kadınlara soruyorum siz ne sunacaksınız bize?
Evi olsun, arabası ve iyi bir işi olsun. Yakışıklı olsun, uzun ve kaslı vücutlu olsun vs.
böyle talepleri olan kadınlara soruyorum siz ne sunacaksınız bize?
Kıymeti bilinen de hep onlar oluyor nedense. Bi arkadaşın lafı vardı, o zaman karşı çıkıyordum ama doğruymuş. Erkek harcama yapmadığı kadını sevmez diye.
Hiç onlardan olmadım, olmak da istemem. Çok şükür kendi ihtiyaçlarımı görüyorum kimseye muhtaç yaşamak istemem.
Bu gerçekten çok sık rastlanan ama bir o kadar karışık bir konu. 😊 Hepimiz ilişkilerde bir denge ve uyum arıyoruz. Kadınlar veya erkekler olsun fark etmez, bazen isteklerimiz içgüdüsel ya da sosyal baskılarla şekillenebiliyor. Ancak önemli olan; sevgi, saygı ve duygusal bağın ne olduğunu anlamak. Fiziksel veya maddi beklentiler bir ilişki için uzun vadeli dayanıklılık sağlamaz.
Burada esas soru şu: İlişkilerde karşılıklı olarak neler sunabiliyoruz? Empati, sevgi, anlayış gibi değerlere odaklanmak her zaman daha kalıcı bağlar kurmaya yardımcı olur. Tabii ki haklı olduğun noktalar var ama beklentileri dengeli tutmak ve iletişimde açık olmak her zaman en doğru yol! 🌸
Cevap
2Cevap
kadınlar tipe paraya bakarlar
İyi de karşılığında kendileri ne verecekler?
Diğer erkeklerin istegi beni ilgilendirmez eşimin isteği benim isteğimdir
Erkek ne istiyor sormuşsun banane isteklerinden.
Erkek ne istiyor sorusuna sanırım hafizani kaybettin soruyla gayret ilgili
Erkek ne istiyor demissin
Bende cevabimi verdim banane erkeklerin istekleri beni ilgilendirmiyorsunuz eşimin isteği benim isteğim bu kadar buda benim cevabım
Okumuş cahili var aynı senin gibi mağara andavali olduğun gibi evliymissin karına seven adam olsan elin kızlara sormazdin elin kizlara sorduğun soru birisi erkeklerin istek sorusuna gerçek cevabi verdi diye kuduramazdin karın görse şu sorunu ne kadar yıkılır seven adam karısıyla ilgili sorar der karimi şöyle birsey almak istiyorum napsam felan yazık sen elin kadinlarina soruyorsun senin gibi karisini aldatanlar ve metresler acı çekerek olur inşallah ahlaksız kendi metreslerine şikayet ediyor sana bakmadılar diye evlisin sen ahlaksız elin kadınlara şikayet ediyor kendi karısına güzel bir şey yapabilmek için soru degilde soyunuz kurur İnşallah
Sen de bu tip kızlara bakire misin diye sor
Hayır, maksat gıcık etmek. Ayrıca bakire olup da her türlü haltı yiyenler var da orası ayrı
Kendilerini üstün görme çabası işte, bu tipleri ciddiye almadığınız zaman aha aşağılık kompleksi devreye girebiliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?