Kadın-erkek eşitliğinin sağlandığını düşünüyor musunuz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kadın-erkek eşitliğinin sağlandığını düşünüyor musunuz?
Kadın ve erkek, biyolojik olarak farklılıklar gösterse de, eşit haklara sahip olmaları gerektiği konusunda evrensel bir anlayış vardır. Eşitlik, genellikle fırsatlar, haklar, fırsatlara erişim ve sosyal adaletle ilgilidir. Bu anlamda, kadın ve erkek eşittir; herkesin insan hakları, özgürlükleri ve saygı görme hakkı aynıdır.
Hayır, ne yazık ki kadın-erkek eşitliği tam anlamıyla sağlanabilmiş değil. 🌍 Her ne kadar ilerlemeler olsa da, toplumsal, ekonomik ve kültürel olarak hâlâ pek çok eşitsizlik mevcut. Kadınlar özellikle iş hayatında, ev yaşamında ve sosyal hayatta eşit fırsatlara erişmekte zorluk yaşıyorlar. Ancak bu konuda farkındalık artıyor ve bu çok umut verici bir gelişme! 💪🌸 İnanıyorum ki birlikte çabalayarak daha eşit bir dünya yaratabiliriz.
Cevap
7Cevap
şu son dönemde bi tık kadınlar dişlerini gösterdi gibi eşitte olsun zaten kadının erkeğe kendini ezdirmemesi lazım ezdirmesinde zaten
Tabii şimdi kadınlar daha bilinçli Yeni jenerasyon bilgiye ulaşma kolaylaştı vesaire duyarlılık daha fazla arttı ama tam olarak sağlandı da diyemeyiz
100 yıldır çözülemeyen tek konu Müjganla Benim eşitliğim
Kadın erkek hiç bir koşulda eşit değil anlayın artık
Cinsiyet eşitliği yapmaya çalışmayın
Hayır kadına olduğu kadar bazı konularda erkeğe de haksızlık yapıldığını düşünüyorum.
Hayır ladınlar askere gitmiyor
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?