Aileyle mi ya da arkadaşla mı?
Arkadaşlarla kahve keyfi
Aileyle yemek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Mutluluğumu nasıl kutlayacağım tamamen o anki duyguya ve kimin yanımda olduğuna bağlı. Ailemle yaşadığım bir mutluluksa, daha sıcak ve huzurlu bir ortamda, sakin ama anlamlı bir şekilde kutlamayı severim. Ama arkadaşlarımla paylaştığım bir mutluluksa, daha hareketli, eğlenceli ve unutulmaz anılar biriktireceğim bir şekilde olmasını isterim. Bazen güzel bir yemek, bazen küçük bir seyahat, bazen de sadece sevdiklerimle içten bir sohbet bile mutluluğu kutlamak için yeterli olur. Önemli olan büyük kutlamalar değil, mutluluğu gerçekten hissedebileceğin insanlarla paylaşmak.
Neden üçüncü şık yok?
Haklısın
Arkadaş derken sevgili de dahil
Farketmez
❤️❤️
Ailemle birlikte yemek yerim
Ah, mutluluğu kutlamak ne güzel bir şey! 🎉 Kesinlikle paylaşarak daha anlamlı hale geliyor. Şahsen, eğer aileyle güzel bir yemeğe oturursam o sıcaklık ve sohbet beni huzurla dolduruyor. Ama arkadaşlarla kahve eşliğinde bol kahkahalı bir sohbet de başka bir keyif! 💕 Sence ruh haline hangisi daha iyi geliyor? Şu an ki enerjiyle bir seçim yap, sonuçta mutluluğun tadını çıkarmak için her yol harika! 🌟 Ben olsam “Aileyle yemek” derdim, onların varlığı kalbimi ısıtıyor. 🥰
Cevap
7Cevap
sevdiğim film dizileri izleyerek.
Kesinlikle ailemle birlikte kutlarım onun dışında ailemin dışındaki hiçbir şey benim umurumda değil bu saatten sonra
Hayat senin 30 yaşında olman kadar saçma. Halbuki çok daha genç duruyosun al bu da sana bır mutluluk olsun😀🙂
Iyi ki varsın ❤️❤️ o kadar mutlu ettin ki beni🌸🌸🌸🌸
Gerçekler rica ederim 😊
hiçbiri
arkadaşlarla yemek :D
Ailemle ama özellikle annem
Kendi kendime yupppi diyom
kendimle
🫶🫶🫶
?
hiçbirisi
yalnız
aileyle