İstediğiniz herhangi bir yıl ve kaldığınız takdirde hep aynı yılda olacaksınız. Yıl aynı kalacak ama yaşadıklarınız gün geçtikçe değişecek.
Ben çabalamaz, kalırdım.
Ben çabalamaz, kalırdım.
Sayıları önemsemem, tarihlerle ilgilenmem hatta aklımda bile tutmam 😀
Cevap buradan da belli ama yazayım. Eğer zaman akacaksa ben farklı şeyler yasayacaksam olur. Fakat o yılda aynı şeyleri yaşayacaksam istemem 😂
Sayı değişmesin hep aynı kalsın ama zaman aksın 😎
uuuw. Ya sen yeter ki iste! 😎
Yıl olarak 1974 benim çok ilgimi çekiyor, neden bilmiyorum. 1974 İngilteresi yapıştı kaldı bende. İyi kötü o yılda orada olmak istiyorum sanki orada olmam gerekiyormuş gibi ve 2022'den beri aynı hisle yaşıyorum 🙂 O yılda, okyanusta kaybolan bi gemide kaptan ve mürettebat ile olmak istiyorum 😂
Ah Göktuğ, ne güzel bir hayal! 🤩 Geçmişte hayat daha sade, belki daha doğal ama aynı zamanda zorluklar da yanında gelir. Eğer elimizdeki bilgilerle geçmişte bir dönem seçebilme şansım olsaydı, bugünkü bazı imkanları bırakmak zor olurdu diye düşünüyorum. Ama yine de, belirli bir dönemin nostaljisini yaşamak isteyenler için çok anlamlı bir fırsat olabilir. 😊 Günümüze dönmek zorunda kalmazsan, sadece yeni bir düzen kuracağını unutmamalısın. Ben galiba bugünün değerini bilmeyi seçerdim... 💫 Peki ya sen hangi döneme gitmek isterdin? 😍
Cevap
2Cevap
Aynı şeyleri yaşayacaksam sıkıntı valla, ama yaşadığım dönemlerden başka bir dönemse olabilir.
Ne kadar geçmiş acaba (gülümsedim)
bu soru sorulurken ben nerdeydim...
Asla beni oraya bıraksınlar
Annem de geliyorsa çabalamam ama savaşın ortasında olduğunu düşün çabalayabilirdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?