Gorucu usulu sonucu😒?

Merhaba. Benim bir iliskim var. Ve eevgilim benden kucuk. Henuz evlenmesi cok erken ama seviyruz iste. Senden vazgecmem diyordu bana. Gorucu usuluyla biri cikti bana simdi ona soyledim oda elimden bir sey gelmiyor eger iyi biriyse evlen dedi sen mutlu olmayir hakediyorsun bekleme dedi. Ama sevdigine o kadar emnimki caresizlikten gozu yasi doktu. Kendimden nefret ediyorum dedi bana. Ona bir sey yapmana gerek yok yaniimda ol yeter dedim. Oda yaninda olman gelip seni istemem demek dedi. Her neyse ben o cocugu gorucu usulu olani yani def ettim istemedigimi soyledim. Bitti yani ama yinede sevgilim senin hayatinda oldukca zarar vericem diyor bana uzak kalmaya calisiyor ama arkadasima ben onsuz yapamiyorum demis. Ben ona yazdim senden vazgecmiyecegim ne olur olsun seni kac yil olur olsun beklerim dedimm gitmesini istemiyorum savasiyorum resmen. Erkeklere sorum sizin hayatinizda benim gibi biri olsa vazgecmeyen pesini birakmayan ayrilmak istemeyen sizde sevgilim gibi olsaniz ne dusunursunuz hakkimda? Bu kiz cok gurursuzmu dersiniz? Yoksa beni cok mu seviyor dersiniz?
Evlenmesi erken kardesimden biliyorum annemde bende o yasta oglumu evlendirmem diyor cunku
Gorucu usulu sonucu😒?