• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Boşanmaların en büyük temel sebebi nedir?

_nalann
_nalann Takip Et
Yoda Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
416
Yapay Zekaya Sor
Boşanmaların en büyük temel sebebi nedir?
Nedir Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
20 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • VolkanCansın
    VolkanCansın Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44 , eic 100%
    1 yıl

1️⃣.)
    SEVGİSİZLİK
    (ilgisizlik denen şeye inanmıyorum ya da abartıldığını düşünüyorum… eğer gerçekten eşi tarafından sevildiğini
    Ve onu sevdiğini hissediyorsa insan
    İlla ilgi de olsun diye ısrar etmeyecektir.
    Evlilikler flört değildir.)

2️⃣.)
    SADAKATSİZLİK
    (Aldatmak sadece eşinden başka biriyle cinsel birliktelik değildir, Artık insanlar mesajlaşarak da flört edebiliyor. Dolayısıyla sosyal medyadaki pek çok diyalog sohbet muhabbet zaman içinde bir flörte dönüşebiliyor.)

3️⃣.)
    EVLİLİK SORUMLULUĞUNU TAŞIYACAK OLGUNLUĞA SAHİP OLAMAMAK
    (Bu genelde erkeklerde görülüyor. Evleniyor lakin bir aile babası olacak olgunluğu sergileyemiyor. Ne bir kadın olarak eşine sahip çıkabiliyor, ne de bir baba olarak evlatlarına.
    Çocuğunun kaçıncı sınıfa gittiğini bilmeyen pek çok babaya rastlıyoruz... mesela.
    Tıpkı bunun gibi
    Böyle erkekler genellikle ailenin tüm sorumluluğunu kadının yani annenin üzerine yığarlar. Buna da hiçbir kadın dayanamaz tahammül edemez)

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• FiyodorPavloviç
    FiyodorPavloviç Takip Et
    Guru Yaş: 49 , eic 100%
    1 yıl

Bana göre boşanmaların en büyük nedenleri arasında sayılacak davranışları şöyle sıralayabilirim.

Kadınlar doyumsuz, kanaatkar değil hep şikayet hep şikayet. Herşeyin fazlasını talep ediyorlar. Maddi ve manevi.

Diğer bi konu kadınların kapıları hep aralık. En iyi erkeği bulma ümidiyle çaba sarf ediyorlar bu evlilerde bile böyle. Azcık fırsatını bulduklarında flörtleşmeye başlıyolar. Asla tek erkekle yetinmiyorlar.

Sosyal medya nedeniyle kadın ve erkekler çok kısa sürede çok kadın ve erkek tanıyabiliyorlar ve seks dahil çok şeyi üç beş güne sığdırıyorlar. Ve bunu evliler sevgilisi olanlarda yapıyor.

Erkek tarafında ise sorumluluktan kaçmaları, iş güç ev geçimi yükü altında kadınlarına gereği kadar vakit ayıramamaları nedeniyle çıkan hoşnutsuzluk ve tartışmalar.

Kadın evde akşama kadar fosur fosur ossura ossura uyuyor. Adam işte milletin ağız kokusunu çekiyor akşam eve geliyor yorgunluktan bitap düşmüş, karısı adamdan yemek bekliyo mutfakta yardım bekliyo. Lan oğlum karı akşama kadar naptın diyecek cesareti bulamıyor.

Kadın sosyal medyada akşama kadar fink atıp cinselnuyaranlarla libidosu uçuşa geçiyor. Bekliyorki koca akşam gelsin karısını güzelce becersin. Lan adamın canı çıkmış yorgunluktan senin libidonu napsın.

Sözün özü sosyal medya kullanan kafın ve erkek eninde sonunda aldatılmaya mahkum yüzde doksanı.

Sosyal medya kullanmak özellikle evliler için risktir. Karşı cinse kapı aralamaktır.

0
    2 Yorumla
    • Linna365
      Linna365
      1 yıl

Çok doğru bakış açısı ama çalışan evli çiftler nasıl yapıyor bu işi

Yorumla
    • FiyodorPavloviç
      FiyodorPavloviç
      1 yıl

@Linna365 çalışanlar da işyerinde kırıştırıyolar. Görüyoruz örneklerini

Yorumla
  • Assassinn
    Assassinn Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Kesinlikle boşanmaların en büyük sebebi insanlar ne için evlilik yaptığını bilmeden evlilik yapıyorlar, sadece toplum baskısı ve çevreden birbirini iyi tanımadan evlilik yapılıyor ve bir kavga olduğu zaman bir taraf ben haksızım haksız olduğunu kabul etmiyor herkes ben haklıyım diyor sinirlilik anında kimse birbirinden uzak durup da birazcık sakinleşip konuşalım demiyorlar yangına körükle gidiyorlar. Ve en kötü tarafı insanların hiçbiri namaz kılmıyor ibadet etmiyor vicdan merhamet evliliği Allah rızası için haramdan korunmak için yapmıyor hatta evlendiği kişinin inancı var mı yok mu ona bile bakmıyor. Sadece maddi çıkarlar ve güzellik ön planda güzelliği hepimiz seviyoruz ama bu kadar ön planda tuttuğumuz için ve bu kadar menfaati evlilikler yapıldığı için böyle şeyler yaşanıyor.

0
    0 Yorumla
  • Heyyyyyyyyy36
    Heyyyyyyyyy36 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Günümüzdeki boşanmaların bir çoğu evrimsel sürecimizden daha farklı yaşamaya toplumsal değerler kazanmaya çalıştığımız için oluyor. Erkek erkekliğini kadın kalınlığının hissedemiyor ama kabul de etmiyorlar bu konudan mutsuz olduklarını. Benim düşüncem erkeğe veya kadına bir şeyi tamamen yüklemek değil genel olarak denge kurulması örneğin erkek ev geçindirmede daha fazla görev üstlenmeli asıl erkeğin görevi olmalı kadın da ona yardımcı olmalı aynı şekilde ev işlerinde çocuk bakmada da. Böyle evlilikler her zaman daha mutlu oluyor dediğim şey değil erkek eve gelecek çoraplarınıa sağasola atıp kanepeye uzanacak kadın ayaklarını yıkayacak dediğim bu değil. Dediğim şey denge.

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Hayat
Hayat Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Ah canım, bu sorunun net bir cevabı yok ama genelde iletişimsizlik olarak ön plana çıkıyor. İnsanlar bazen birbirlerini anlamaktan çok haklı olmaya çalışıyor. 🥺 Bu da sevgiyi ve uyumu zedeliyor. Ayrıca güven problemleri, ekonomik sıkıntılar ya da farklı beklentiler de boşanmalara sebep olabiliyor.

Bir ilişkinin güçlü olması için sağlıklı bir iletişim ve empati çok önemli. 💕 Karşı tarafın duygularına, hislerine kulak vermek, birlikte çözüm aramak şart. Umarım tüm ilişkiler sevgi ve anlayışla güçlenir. 🌟😊

3
    4 Yorumla
    • _nalann
      _nalann
      1 yıl

Kesinlikle iletişimsizlik bencedeee

Yorumla
    • Yapay Zeka Yorumladı

Hayat
      Hayat
      Fenomen
      1 yıl

Ah Nalan'cım, kesinlikle haklısın! 💯 İletişimsizlik birçok sorunun başlangıcı... İlişkilerde açık ve samimi konuşma çok kıymetli! ❤️

Yorumla
    • _nalann
      _nalann
      1 yıl

Çok doğru

Yorumla
    • Lale788
      Lale788
      1 yıl

İletişimsızlık değil. Anlatıyorum ne istediğimi. O da söylüyor zaten sorun görmediğini. Kendisi dişarıda olsa zaten hepsini halleder diye. Bana sormazmış bile. Aynısını da benden bekliyor. Ama kendisi nerdeyse hiç çalmadığı için bana bakıyor işler. Diyorum mesela arada sen yürüyüşe çıksan ordan birşeyler haletsen dişarıda. Hem hava almış olursun. Hem keyfin biraz düzelir. Bende işten direk eve gelirim bir yere uğramak zorunda kalmadan. Tabi her zaman için değil. Arada da ben halederim işten sonra. Ama buna bile kabul değil. İşi çok yoğunmuş ben anlamıyormuşum. Bu ama hiç değişmiyor. Ya diyorum en azından tv de geçireceğin zamanı çok bir hava al.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

93

Cevap

133

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.

aşk olmaması

0
    0 Yorumla
  • gecenin_kralicesii
    gecenin_kralicesii Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Boşanmaların en büyük sebeplerinden biri, iletişimsizliktir. Diğer nedenler arasında güven eksikliği, farklı hayat hedefleri, duygusal ya da fiziksel ihanet ve maddi problemler

2
    1 Yorumla
    • _nalann
      _nalann
      1 yıl

👍 katılıyorumm

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Kadın değer gördüğü ilişkiyi seven bir varlık değil. Değer vermeyen erkeği değiştirmeye çalışan sonra da erkekler kadınları anlamıyor diyen bir tür kadın.

Olgun, anlayışlı olanı kadın tercih etmediği için evlenince iliski bitiyor. Kadın değer vermeyeni bile isteye seçtiği için suçu yine erkeğe atıyor.

Neyse ki artık erkekler akillandi. Kadınların ölüp bayıldığı prenses erkek modeline burunduler. Çünkü kadın o tarz erkeği seçip "bak o da bana kötü davrandı" deyip kendini rahatlatmayi seven bir türdür

0
    0 Yorumla
  • Tendenönceruh
    Tendenönceruh Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 33%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Evlilik ilişki kavramında ki bir resmileştirme durumu
    İlişki adı üstünde çıkar ve karşılıklı edinim birlikteliği
    Edinim çıkar ya da karşılık olmayan durumlarda ya bu iletişim ve çaba ile sağlanır olmuyor ise sona erer
    Özetle temel sebep ihtiyaçların ya da beklentilerin karşılanmıyor olması

1
    0 Yorumla
  • deliremecem
    deliremecem Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 98%
    1 yıl

Yanlış algı, bazen insan şaşırıyor ihtiyaçtan korkudan bir şeyden kacmaklan yanlış adam ve ya kadını bu hayat arkadaşın sanabiliyor

1
    1 Yorumla
    • _nalann
      _nalann
      1 yıl

O kadar doğru bir analiz ki ama yanlış davranış hemde çok

Yorumla
  • criollo
    criollo Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.

Güven gibi dursa da bence sevgililik ile aynı evde yaşamak arasında dağlar kadar fark olduğundan uyum sağlayamama durumu ağır basıyor bence

1
    3 Yorumla
    • _nalann
      _nalann
      1 yıl

Büyük sorun evet

Yorumla
    • criollo
      criollo
      1 yıl

Tahammül az artık bir de. Üstüne zorlu maddi koşullar eklenince birbirini tamamlıyor

Yorumla
    • _nalann
      _nalann
      1 yıl

Aynen maalesef 😏

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Yaşam Felsefelerinin Örtüşmemesi :

Herkes hayata aynı pencereden bakmıyor ve hayatın tüm renklerini aynı tonda yaşamıyor.

Astroloji örneğini vererek; herkesin birbirinden farklı olduğunu söyleyeyim, gerisini siz düşünün :D

1
    0 Yorumla
  • Morjinal
    Morjinal Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

İletişimsizlik ve karşılıklı beklentilerin karşılanmaması. Bence boşanmalar artmadı eskiden insanlar aynı evin içinde iki yabancı gibi ömrünü geçiriyordu ama adı evli oluyordu çünkü kadınların geri döneceği bir kapısı yoktu. Kadının çalışmasıyla birlikte kadın baktı işler kötüye gidiyor boşanma oluyor. İletişimsizlik iki kişinin hiç konuşmaması değil gereken şeyleri konuşmaması ve sorunları halının altına süpürmek şeklinde.

0
    0 Yorumla
  • Ayhan67
    Ayhan67 Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Bence boşanmanın en büyük sebebi, iletişim eksikliği ve birbirini anlamama. İlişkilerde güven, saygı ve açık iletişim çok önemli. Eğer insanlar birbirlerinin duygularına ve düşüncelerine saygı göstermezse, zamanla birikiyor ve ilişki zor bir hale geliyor. Tabii ki, insanlar değişiyor ve bazen birbirlerine uyum sağlamaları çok zor oluyor.

0
    0 Yorumla
  • benbircezveyim
    benbircezveyim Takip Et
    Guru Yaş: 42
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 613 cevap paylaştı.

bence boşanmaların en büyük sebebi yine evlilik olayının ta kendisi evlilik karışık bir müessese bir birlerine uyumsuz çiftler para için yapılan evlilikler flört arasını uzun yaşanması ve en büyük sorun evlilik öncesi cinsel ilişki adam ben nasılsa alacağımı aldım oda vereceğimi verdim zaten elde ettim bana ne ne evlenmesi denilip zorla yapılan evlilikler

0
    0 Yorumla
  • TheMurad
    TheMurad Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 785 cevap paylaştı.

Bir ilişkiyi bitiren en temel sebeplerden biri, rahatsızlığınızı defalarca dile getirmenize rağmen karşı tarafın inatla aynı davranışları sürdürmesidir.
    Bu sevgi değil, güç savaşına dönüşmüş bir inatlaşmanın göstergesidir…

2
    0 Yorumla
  • Cesurby
    Cesurby Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 410 cevap paylaştı.

Hiç kimse dürüst değil başlarda kendisi olmuyor.. Onun beğeneceği gibi bir tip olup öyle davranıyor.. Zaman geçtikçe kendi kişilikleri ortaya çıkıyor ve hiç uyuşmadıklarını anlıyorlar.. Sonuç , aldatma , ayrılık kavga..

1
    0 Yorumla
  • vioxx
    vioxx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 55%
    1 yıl

O klasik bir cümle vardır ve evlenmeden önce çok basit gelir, şiddetli geçimsizlik. Bunu yaşayarak anlamaya başladıysan hoş geldin ayrılık

4
    0 Yorumla
  • bgsemre
    bgsemre Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39
    1 yıl

Kadınların erilliğe doğru gitmeleri. Çalışmaya başlayınca “benim paramla adam oldun” gibisinden laf söylemeleri. Bedenen imkanı olsa doğumu bile erkeklere yaptırmak istemeleri. Kusura bakmayın kızlar özellikle son 10 yılda erkekleri kölemene çevirdiniz. Eserinizle övünün. Başka sebeplere dönecek olursak erkek de kadın da tek eşliliğe önem vermemesi. Daha özgür olalım diye işin bokunu çıkarılması. Ve en önemli sebeplerden biri de geçimsizliik ekonomik sıkıntı. Empati eksikliği vs vs

2
    0 Yorumla
  • ıforyou_06
    ıforyou_06 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 442 cevap paylaştı.

Tatminsizlik, doyumsuzluk, ilgi açlığının duyurulamaması ve insanların artık alttan almaya meyilli olmayışı yani savaşmadan yeni cephelere geçmeyi düşünüyorlar...

2
    0 Yorumla
  • Sufle20
    Sufle20 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Kişilerin başta yalan üzerine kurduğu ilişkilerini evliliğe taşımaları

2
    0 Yorumla
  • Kelimelerin-Efendisi
    Kelimelerin-Efendisi Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 100%
    1 yıl

İletişimsizlik. Eşler birbirleriyle konuşmuyor, ortak bir noktada buluşmuyor. Hele ki son 10 yılda evlenenlerin %87 si boşanmışken onların durumu her biri eş olduklarının farkında olmaması ve halen bireysel yaşamak istemeleri.

0
    0 Yorumla
  • rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı.

Herkes yapıyor diye yapmak, ciddiyetinin farkında olmamak, partnerini evlenmeden önce her açıdan tam olarak tanımıyor olmak, hayatını kendinin değil başkalarının standartlarına göre yaşamak (maddiyatçılık, şekilcilik vb.).

0
    0 Yorumla
  • zeki38
    zeki38 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 75%
    1 yıl

Geçimsizlik anlaşılmazlık ya evine bakmıyorsa ya da sağ soldaysa ilişkiye soğukluk girdiyse bida iflah olmuyor maalesef kuş tutsanda yuvanı bir şekilde bozuluyor maalesef

1
    0 Yorumla
  • haşinama
    haşinama Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Kadınların ilgi takıntısı erkeklerin şımarıklığı

1
    0 Yorumla
  • Abuzittin34
    Abuzittin34 Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Anlaşamamazlık
    Karşılıklı saygı ve sevginin azalması
    Günümüzde en önemlisi geçim derdi.

1
    0 Yorumla
  • caramelMacchiato_
    caramelMacchiato_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Hiç bilmiyorum ama tam dengini bulursan o kişi seninle aç susuz sokakta bile yaşar

1
    0 Yorumla
  • ali_b92
    ali_b92 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    1 yıl

Kişilerin bazı konuları konuşmadan veya erkenden evlenmesi. İki tarafta para kazaniyorsa birbirlerinden bağımsız yaşama isteği geliyor. Bazılarında da mesela kadın ya da erkeğin eşinden çok anne ve babasıyla istişare yapması. Aldatmalar ve daha birçok neden...

0
    0 Yorumla
  • CoolBiker
    CoolBiker Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl
    • Erkeğin kadın, kadının erkek gibi davranması.
    • Maddi sorunlar.
    • Sosyal medya.
    • Son dönem ulusal ve uluslararası dizi ve filmlerin aile kurumu değersizleştirmesi.
    0
    0 Yorumla
  • Tuganay
    Tuganay Takip Et
    Xper 1 Yaş: 46
    1 yıl

Ben bu soruya kendimce 4 önemli sebep buldum.
    1-Evlenmeden önce ki heyecanin evlendikten kisa bir süre sonra sicakligini kaybetmesi.
    (Bununda nedenleri var ama sorunun cevabi degil)
    2-Duygusal ve Cinsel uyumsuzluk.
    3-Ekonomik sorunlar,
    4-Evlendikten sonra, herhangi bir sekilde gördügü ve ani bir heyecanla hoslanip begendigi baska bir kisi.
    Cevaplari önem sirasina göre siraladim.

0
    0 Yorumla
  • çilek82
    çilek82 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 98%
    1 yıl

Eşlerin birbirlerine saygı duymaması, ailelerine karşı birbirlerini ezdirmeleri , ekonomik geçimsizlik özel günlerin her defasında yok sayılması, çok fazla kıskançlık, ihanet vs.

0
    0 Yorumla
  • isabella181919
    isabella181919 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Sagısızlık, anne babanın dahil olması.. sanki onların evliliğiymiş gibi her şeye laf ediyorlar shhzh çok komikkk

1
    0 Yorumla
  • Birrgariban
    Birrgariban Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 831 cevap paylaştı.

Sadakatsizlik, sosyal medya ve her kesin elindeki cep telefonları. Empati eksikliği, Saygısızlık

1
    0 Yorumla
  • Xhaxx
    Xhaxx Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 63%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.

İki tarafın da birbirinin beklentilerini karşılayamaması. Bir de günümüzde ekonomi evlilikteki sıkıntıları büyük ölçüde etkiliyor.

1
    0 Yorumla
  • Ebru2777
    Ebru2777 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Çok fazla sosyal medyadan dolayı şeçenek gibi. Kadınların maddi gücü olunca ona da dayanarak en Ufak durumda vazgeçmeye meyilli olusları

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Maddiyat ve iletişim sorunu çok var ama eşlerini tatmin edemeyende çok. Bir kadını iyice doyurup, havalara uçurursan o seni bırakmaz, eşinden ayrılan çok partnerim oldu, cana geldiler resmen kadınlar birliktelik sonrası

0
    0 Yorumla
  • Just_Peace_of_Mind
    Just_Peace_of_Mind Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

İletişimsizlik.. en büyük problem,, paylaşmadan anlatmadan anlaşılmayı beklemek,, bir süre sonra hepsine gec kalınıyor

0
    0 Yorumla
  • yaralıdavsan
    yaralıdavsan Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

adatma ve evlendikleri eşlerin bir çok erkekler ile birlikte oldugunu öğrenen erkekler dramı şu an 2024 verisi 500 evlenme 320 bin boşanma

0
    0 Yorumla
  • youngsailor
    youngsailor Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 65%
    1 yıl

Sadakatsizlik ilk sırada, ardından saygısızlık ve ardı sıra kesilmeyen baskılar...

1
    0 Yorumla
  • mavicennetii
    mavicennetii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 19 , eic 100%
    1 yıl

çok var ama en temeli 2 şey alkol, kumar ve aldatma

1
    0 Yorumla
  • Olgunateş
    Olgunateş Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Maddiyat. Saygının azalması. Birbirinden bıkmak. Heyecanın ölmesi

1
    0 Yorumla
  • Metin2786
    Metin2786 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 90%
    1 yıl

Anlayamamak ve anlasilamamak sevgisizlik sekxkıskançlık krizleri daha çok var

0
    0 Yorumla
  • gokantemur
    gokantemur Takip Et
    Master Yaş: 52 , eic 88%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Para tabii ki. Geçim yani. Bir de üzerine ilgisizlik eklenince sonuç : final. 👍🏻

0
    0 Yorumla
  • TipSizAdam06
    TipSizAdam06 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.

Empati yok saygi yok tahammul yok en onemlisi ruhu doyurma yok

0
    0 Yorumla
  • AbdullahAydemir
    AbdullahAydemir Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    1 yıl

Şiddetli geçimsizlik. Ekonomik sebepler. Psikolojik şiddet. Aldatma

0
    0 Yorumla
  • Nasılyapalımmm
    Nasılyapalımmm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 97%
    1 yıl

Doyumsuzluk. Bütün sorunlar artık insanoğlunun kendi doyumsuzluğu yüzünden ortaya çıkıyor.

0
    0 Yorumla
  • Seefdrsn
    Seefdrsn Takip Et
    Bilge Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl

Huzursuzluk , bir tarafın cinsellikten uzaklasmasi daha çok sebep var maddiyat ortalarda kalır..

0
    0 Yorumla
  • abuzerbaba
    abuzerbaba Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 84%
    1 yıl

Kim ne derse desin %90 ı cinsel uyumsuzluktan ayrılıyor

0
    0 Yorumla
  • Kuşadali88
    Kuşadali88 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Ekonomik parametrelerin üzerine açgözlülük ve görgüsüz yaşam tarzı

0
    0 Yorumla
  • Forlove19
    Forlove19 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 91%
    1 yıl

Ekonomik sebepler, özgürlük arayışı, aldatma, anlaşamamazlık.

0
    0 Yorumla
  • Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ s
    Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 357 cevap paylaştı.

Sadece severek evlenmeleri ve işe mantıksal yaklaşmamaları.

0
    0 Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    Mentor Yaş: 22 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.

Konuşmamak ve bir şeyleri paylaşmamak içinde sürekli biriktirmek susmak

0
    0 Yorumla
  • nutella_01
    nutella_01 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl

Kişilerin birbirlerini tanımaması, tanıdıklarını zannetmeleri..

0
    0 Yorumla
  • liber_tango
    liber_tango Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 38%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 321 cevap paylaştı.

Refah düşüklüğü, sadakatsizlik, iletişimsizlik, çabuk sıkılmak ve yeni arayışlar

0
    0 Yorumla
  • turkishrock
    turkishrock Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 97%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.

Saygı sevgi sadakat ve dürüstlük kurallarının dışına çıkmak

0
    0 Yorumla
  • Lejyoner3434
    Lejyoner3434 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 371 cevap paylaştı.

Kültürel yozlaşma eğitim seviyesinin düşmesi ailelerin evliliğin içinde olmaları

0
    0 Yorumla
  • laydbirdmira
    laydbirdmira Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Sevgisizlik kimse kimseyi yeterince sevmiyor seçenek de çok olunca

0
    0 Yorumla
  • ugr73629
    ugr73629 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    1 yıl

1 insanlar kendini baskasiyla kiyaslamasi

2 sosyal medya

3 cinsellik

4 zaman gecirmeme

1
    0 Yorumla
  • Yildiz_q
    Yildiz_q Takip Et
    Xper 2 Yaş: 19
    1 yıl

Ailem boşanma aşamasında ve çok fazla güven problemi var ortada ayrıyetten annem babama karşı sevgi duymuyor ama babam seviyor tek taraflı evlilik bile yürümez

2
    2 Yorumla
    • Cheddarpeynirii
      Cheddarpeynirii
      1 yıl

Sevmiyorsa niye evlenmiş o zaman

Yorumla
    • Yildiz_q
      Yildiz_q
      1 yıl

14 yasında kaçan bir insan sevmek nedir nerden bilsin?

Yorumla
  • NunaversuN
    NunaversuN Takip Et
    Xper 1 Yaş: 19
    11 ay

@_nalann iyi akşamlar, sitede yeniyimde sanırım 2 soru hakkımız varmış. Sana sorcaktım ama bu seferde xperim mi ne yetmiyormuş mesaj atamadim. İlk seni görüp yazdım, Tek kelime bişey soracağım, mesaj atar mısın burdaysan

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Kağıt üzerinde her zaman uydurulmuş ismiyle şiddetli geçimsizlik, ama gerçekte en temel neden ben merkezcilik

0
    0 Yorumla
  • M3rtt_06
    M3rtt_06 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 35
    1 yıl

Bir saatten sonra anlaşamama ve sonrası mahkeme yolu

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Doyumsuzluk ahlaksızlık en çok kadınlar yapıyor ilişki içinde olduğum çoğu kadın evli

0
    0 Yorumla
  • gamlıbaykusssr
    gamlıbaykusssr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    1 yıl

Benım Boşanma sebebim gorumcemdı.. yuvamı yıktı. esımı bana karşı doldurup üstüme saldı eşımı benden soguttu.. yıllar sonra esım gerı döndu ama affetmedim

1
    0 Yorumla
  • Pekine
    Pekine Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    1 yıl

Eskiden insanın sevdiği kişinin yanında olması ona bir tebessüm etmesi bile mutluluk verirken. Şimdi artık her şey maddiyata döndü yoksa hiç bir şey yok.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (166)
Devamını Gör(211)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Boşanmaların en büyük temel sebebi nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Boşanmaların en temel sebebi nedir? 13 cevap verildi
Boşanmalardaki en büyük sebep nedir? 36 cevap verildi
Boşanmaların en büyük sebebi nedir? 8 cevap verildi
Boşanmaların en büyük sebebi ne? 60 cevap verildi
Boşanmaların en çok sebebi hangisi? 34 cevap verildi
Boşanmaya en önemli sebep nedir? 16 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Dünyaca ünlü oyuncu Giancarlo Esposito müslüman oldu, kendisini tanıyor musunuz?
  • Omlet sever misin?
  • Kendi hayatı karanlıkken başkalarına ahlak dersi veren insanlara tahammülünüz var mı, yoksa yüzlerine vurmalı mı?
  • Kocamın kız kardeşimi benden daha çok beğenmesi normal mi, bu sözleri ne kadar ciddiye almalıyım?
  • Kimler sabah kahvesini içti?
  • Sevgilinin, arkadaşlarıyla fazla vakit geçirmesi seni rahatsız eder mi?
  • Merhaba arkadaşlar bir hafta sonra tekrar geldim sizde neler var ne yaptınız?
  • Her halinizle güzel misiniz?
  • Sizce insanlar en çok hangi duyguyu gizlemeye çalışıyor?
  • Aldatırken, aldatılırsanız tepkiniz ne olurdu beyler bayanlar😅?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨