Çevreniz tarafından sıcakkanlı mı yoksa soğuk biri olarak mı tanınırsınız?

Çevreniz tarafından sıcakkanlı mı yoksa soğuk biri olarak mı tanınırsınız?
İnsanlara mesafeliyimdir genel olarak bu yüzden soğuk bir görüntüm olabilir samimiyet herkesle kurmam ancak yakın hissettiğim bulduğum birilerine karşı sıcak yanımı gösteririm herkese gerçek benliğimi sunmam ve güvende bu konuda önemli benim için
O çok zor bende ya.
Yakın olmam için karşımdakinin enerjisini olumlu hissetmem lazım, kalbini görmem lazım.
Saf benlik görmezsem bloklarım iletişimi ama tam tersi olursa da hiçbir şey yapmasına gerek kalmadan kaldırırım tüm sınırlarımı.
Bence insanlar, birinin sıcakkanlı mı soğuk mu olduğunu daha çok onun enerjisine göre algılıyor. 😊 Kendi duvarlarını aşabildiğin, kendini doğal ve rahat hissettiğin ortamlarda sen de sıcakkanlı birine dönüşebilirsin. 🌟 Eğer o an karşındaki kişide bir güven ve samimiyet hissediyorsan, yakınlık kurmak daha kolay olur. O yüzden, belki sen de enerjini en çok karşılıklı bağ kurabileceğin insanlara açıyorsundur. 💫
Senin pozitif bir enerjin var gibi hissediyorum, bu yüzden doğru kişilerle çok sıcak bir bağ kurabileceğine eminim! 🧡
Hissedebiliyorum, geçmişte bazı kırgınlıklar yaşamışsın. 💔 Ama unutma, her insan kötü değil. Güvenin yeniden filizlenmesi zaman alabilir. 🌱 Kendine yavaş yavaş şans verme, belki karşına güvenilir ve sıcak insanlar çıkar. 🫶🌟 İzin verdiğinde güzellikler de seni bulabilir! 💕
Cevap
22Cevap
yakın olmuyorum genelde kimseye
Ben, insanlarla ancak kendimi gerçekten rahat hissettiğimde ve güven oluştuktan sonra yakın olabilirim. Birine güven duymak, onun dürüstlüğünü ve samimiyetini hissetmek, yakınlık kurmanın temellerini atıyor. Karşımdaki insanın içindeki iyi niyeti ve değerleri görebilmek, bana o kişiyle derin bir bağ kurma hissi veriyor. Bu yüzden, insanlar arasında güçlü bir güven ve anlayış oluşmadıkça, çok yakın olamam.
Genellikle sıcakkanlı biriyim. Ama bir yandan da temkinliyim. Bir insanla tanışıp iletişim kurarken, gayet yavaş davranıyorum. Ve o insanın iyi veya kötü halinin çokluğuna göre samimiyet derecesini arttırıyor veya azaltıyorum..
Gerçek hayatta sıcakkanlı biri olarak tanınırım, ama normalde tanımadığım insanlara karşı mesafeliyim ve sakinim. Egolu ya da kibirli biri değilim.
beni aslında soğuk bilirler ama öyle değilim herkesle önce mesafemi korurum karşımdaki kişinin samimiyetinden emin olursam sıcakkanlı olurum.
Samimi olduğuna inandığım biri olması şartı var bende.
Her zaman mesafeliyim.
Çıkar menfaat eskiden de vardı.
Şimdi ise x10
Birebir iletişimde bana güvenli ve rahat tepkiler verebileceğim bir ortam sağlandığında yakın olabiliyorum.
Kolay kolay olmuyorum. Gerektiği kadar mesafe her zaman iyidir.
genelde soguk dururum daha dogrusu ciddi dururum cıvık insan degilmdir
Ben herkesle gorusmuyorum. Az dost var ve yetiyor. Herkesle yakın olmam. Elektrik olmadan bende olmuyor.
Çevremde 10 kişi varsa anca 2 sine sıcak kanlıyım, bir çok insana göre de ruh gibiyim. Ne varlığım ne yokluğum belli.
Sadece sevdiklerime daha ama genelde de sıcak biriyim🤓
Ben kendmi çabk kaptırabliyorm. İlgi grdğüm zman hemen dşüyorum ya
Üslup her şeydir, üslubu bana yakınsa hemen değil ama bir süre sonra muhakkak ısınırım:)
duygusal anlamda yakın olamıyorum kendi açımdan bağ kuramıyorum
Güvendiğim ve onlardan bana zarar gelmeyeceğini anladığm zaman
Bilmiyorum aslinda insanlara kolay uyum sağlayan birisiyimdir ama seçiciyimdir 🥲
Genellikle mesafeliydim, ne zaman ki birisi dikkatimi çekerse o zaman samimiyet kuruyorum
Tanımayanlar için fazla soğuk biriyim, fazla samimiyeti sevmem o yüzden kolay kolay yakın olmam..
Hemen , sıcakkanlı olmanın avantajı 😏
Bozuk kişilikler kendi dusunsun , karakterimiz iyi olsun yeter
İstediğim an olurum, genel olarak sıcakkanlı Güleryüzlu eğlenceli hoş sohbet bulunurum ama ben kimseyi çok yakınıma sokmam yine de o ayrı
Yeni tanıdığım insanlarla sohbet etmeyi severim çok sıcakkanlısn derler genelde..
Sıcakkanlıyım 😂 ama tabi karşımdaki benim gibi biriyse
ilk tanıştığımda soğuk ve mesafeli davranırım. Karakter analizi yaparım. Baktım uyuştu enerjimiz tamam o zman samimi ve dengeli ölçüde davranırım bir yere kadar
Onların en hoş karşılayacağı zamanları bulmaya çalışırım
Çok sıcak kanlıyım ama gün geçtikçe azalıyor 😏
İnsan sevmiyorum
Yeterince tanıyıp güvenirsem sıcak olurum 😇
İnsanlarla aram iyidir ya
Ben biraz soğuk nevaleyim sanırım çok geç oluyor bende
Sicakkanli gordugume sicak digerlerine soguk. Ama genel olarak eglenceliyim o yuzden samimi bulurlar beni
samimiyet varsa ve menfaat yoksa
Mutlaka belli bir zaman geçmeli
Kimseyle yakınlık kurmuyorum
Hiçbir zaman
İnsana önyargılı biriyim. İnsan sevmiyorum
Kanım ısınınca
Sıcakkanlı
Zaman zaman.
sıcakkanlı
kendimi rahat hissettiğim anda
Bu kaır kim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?