SİZCE NEDEN BÖYLE DAVRANDI?

babamla annem ayrı babam başkasıyla evli 2-3 senedir çocukları da oldu bende gelim gidim yapıyorum evlerimiz yakın babam aradı eşinle akşam yemeğine bize gel bende dedim ki kıymalı börek çok canım çekiyor yapar mıyız dedi ki karımla yaparsınız erken gel bende giyindim çıktım erkenden babamın dükkanına gittim zaten eviyle çok yakın uğradım babama yolumun üstüydü babam dedi ki eşim diyo evde malzeme yok ben ramazanda yaparım kıymalı böreği bende dedim ki bişey olmaz baba ya alırız malzeme dert değil hani erken geldim ona yardım etmek için dedim sonra babam karısını görüntülü aradı karısını kadın dedi ki işte canın ne istiyo ne yapayım vs babamda kızıma sor dedi telefonu bana verdi görüntülü konuşmaydı kadına dedim abla kıymalı börek istiyorum ods dedi malzeme yok bayramda yapcam ben dedim malzeme alırız bişey olmaz dedi babanla sen ne yapıyorsan yap hadi bay bay dedi yüzüme kapattı şok oldum çünkü aramız iyidi bize iyi davranıyordu gerçek bi şoka girdim 10 dk sonra babama mesaj attı yemekleri çöpe attım ne istiyorsan getir ben yapacağım ve iki öpücük şok oldum yani içinden çingene çıktı resmen ve eve geri döndük kocamla beraber kapıdan çok sinirlendim gitmek istemedim sizce amacı ne neden böyle yaptı acaba babamla benim aramı mı bozmak istiyor ne yapmaya çalışıyor anlamadım? resmen kovmaktan beter etti bizi kadın?
SİZCE NEDEN BÖYLE DAVRANDI?