Bu kadar çok sigara içen insanlar nasıl sağlıklı kalabiliyorlar?

Alt komşularımız karı koca sigara içen insanlar, mutfakta içeriklerinde aspiratörü çalıştırıyorlar o koku da olduğu gibi bizim mutfağa geliyor, biz sigara içmiyoruz o koku bizi nasıl rahatsız ediyor anlatamam, sanki biri bizim mutfakta içmiş gibi, öyle yoğun iğnrenç bi koku, herkes istediği yerde sigara içer karışamayız ama biz gittik düzgünce rahatsız olduğumuzu kışın sürekli cam açtığımızı söyledik dikkat ederiz dediler, sonra başka bi mevzudan bunlarla aramızda atışma yaşandı, bunların da elinde koz var ya rahatsız olduğumuzu biliyorlar, şimdi sürekli mutfakta içer oldular kokudan akşamları mutfağa girilmiyor sürekli kapı kapalı duruyor, yemeği zor yiyip kalkıyoruz gündüzleri akşamları mutfakta bir şey yaparken cam aç kapa sürekli ben yoruluyorum, ve bu soğukta üşüyorum bu kadar sürekli ve yoğun kokuya bakılırsa bunların karı koca ağzından sigara düşmüyor, 40 yaş üstü ikisi de ama buna rağmen sağlıklı görünüyorlar arada bi öksürük sesi geliyor o kadar, benim bile o leş kokuyu alınca boğazım ne biçim oluyor bunlar bu kadar içiyor hâlâ nasıl sağlıklılar anlamak mümkün değil, içlerine çekmeden direkt üflüyolar herhalde, leş kokusunu da bizim mutfağa gönderiyorlar 🤮🤮🤮🤮
Bu kadar çok sigara içen insanlar nasıl sağlıklı kalabiliyorlar?