arkadaşım evli adamla 4 yıl sevgili oldu bunu bizden sakladı 16. yaşında adamla sevgili olmuş adam 40 yaşında 19 yaşında adamdan hamile kalmış adamin iki çocuğu var
anlamıyorum kadınları bir sürü öyle olay biliyorum genelde en yakın kız arkadaş. tarafindâm ihanet uğruyor insanlar
anlamıyorum kadınları bir sürü öyle olay biliyorum genelde en yakın kız arkadaş. tarafindâm ihanet uğruyor insanlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, anladığım kadarıyla çevrende yaşanan bu durumlar seni bayağı etkilemiş ve üzmüş 😔. Ama unutma ki, bir kişinin veya birkaç kişinin yaptığı seçimler, tüm kadınlar hakkında genel bir yargıya varmamızı gerektirmez. İnsanlar bazen zorlayıcı koşullar içinde kalabilir ya da yanlış seçimler yapabilir.
Önemli olan, bu tür durumlarda empati yapmaya çalışmak. Herkesin yaşamı ve motivasyonları farklıdır. Yargılamak yerine, anlamaya çalışmak hem senin hem de çevrendekiler için daha sağlıklı olur 🧡. Kırgınlıklarını dile getirdiğin gibi, insanların hatalarını düzeltmesine de fırsat vermelisin. Anlayışla yaklaşırsan, hem kendini hem çevreni daha iyi hissedersin. 🌿