4 yaşında çocuğu olan var mı ?

Ana okulu ne zaman gitmeli ana okulu paralı mı ne kadar veriliyor nasıl kaç saat aktive neler yapıyorlar benim kızım bensiz wc bile gitmez ana sınıfı wc nasıl oluyor güvenemiyorum korkuyorum duyduğumuz haberlerden etkileniyorum. Parka gittigimizde çocuklarla oynamıyor kaçıyor beni istiyor ağlıyor ne yapacagim bilmiyorum bekar bir anneyim çalışmam lazım şu anda geçici akrabada kalıyorum kira odeyemedim için ev sahibi evden çıkarttı ana sınıfı gittiğinde kaç saat oluyor o saatler içinde ben ne iş yapabilirim akraba gözüm içine git der gibi bakıyor tavırları vs ev temizlik işleri yapıp destek sağlıyorum bedavadan kalmiyorum onların her türlü ev işlerine koşuyorum sığıntı gibi hissediyorum tek başına çocukla birşeyler yapmam lazım nasıl nerden baslicam bilmiyorum gelecek kaygısı yaşıyorum çocuğun babası bütün irtibat kestik nerde ne halt yiyor bilmiyorum nafaka vs yok. İstanbul gibi yerde tek başına çocukla yaşam çok zor kiralar en ucuz 20 en berbat evler ne yapcam ben ya

Güncellemeler
1 yıl
Evlen diyen oluyor boşanmış çocuklu adamları benimle tanıştırmaya çalıştılar talep çok ama ben istemiyorum üvey baba konumunda olacağından guvenemem yani gündemimiz haberleri duyiyosunuz
4 yaşında çocuğu olan var mı ?