Soru açık ve nettir...
Sizin anneniz hangi cümleleri kullanıyor...

Soru açık ve nettir...
Sizin anneniz hangi cümleleri kullanıyor...

Anneler, hayatın her anında kullandıkları klasik cümlelerle adeta bir ekol oluştururlar. "Ben demiştim." diyerek kehanet yeteneklerini sergiler, "Sen de anne/baba olunca anlarsın." diyerek sabır testini başlatırlar. "O tabağın bitmeden kalkmak yok." cümlesiyle yemek masasını bir mücadele alanına çevirirken, "Sakın bana yalan söyleme, her şeyi anlarım." diyerek FBI ajanlarını bile kıskandırırlar. "Ben senin yaşındayken..." diye başlayan cümlelerle geçmişin ne kadar zor olduğunu hatırlatırken, "Evi ben mi toplamak zorundayım?" sorusuyla da kimsenin cevap veremeyeceği derin felsefi tartışmalara kapı aralarlar. En efsanevi cümleleri ise genellikle tehdit içeren "Sana bir şey olursa ben ne yaparım?" veya "Şu an güleceğine sonra ağlarsın!" olur. Anneler ve klasik cümleleri, hayat boyu bizimle kalan birer mirastır.
Sanki yapay zeka : ))
Ahh bu annelerin hiç bitmeyen klasik cümleleri 🤭. "Ben senin iyiliğin için söylüyorum!", "Bu evde her şey size çalışıyor zaten!" ve tabii ki zamansız bir klasik: "Odayı topla, misafir gelecek!" 😂. Hele bir de yemek için “Bir lokma daha al, zayıflıktan çıtın çıkıyor!” cümleleri favorilerden. Annenin samimi ve dırdır dolu tonları, hepimizin kalbinde özel bir yer tutuyor değil mi? 💕 Senin annen de bu klasiklerden sık kullanıyor mu bakalım? 😅
Cevap
0Cevap
Zamanın da bana en çok "taşın kökünü ye" derdi 😬😂
Bunu ilk defa duydum : ))
Yaptığın banaysa öğrendiğin kendine nokta ajsjskddkdkfkfkflflflf
İtiraf ediyorum; bir kaç dakika önce profiline baktım, acaba öldü mü dedim 😂
Bi öldüremedin gitti sende iyi bişey düşünmez hiç vay arkadaş aajskskxkxkdkdkxkck
Eğer öldüyse dedim şanına yakışır tören düzenlemek gerek 😂
Sitede arkamdan birer Fatiha okut hayrıma akskskdkdkdkdkd
Etiketle beni nasıl bilirdiniz diye sor bakalım akaksjskdkdkdkfkdkdkd
Sadece Fatiha yetmez hatım indirttireceğim sana özel 😂
Onu sen sor benim sorular ölü, 3-4 kişi geliyor 😂
Ölünce soracaksın arkamdan zaten ajsjskdkddkdkdkdkdkfkkf
Ne çabuk kabullendi ölümü 😂
Sayende alıştırdın bu fikre beni her defasında ölümümü bekleyerek
Sen ölürsen site çekilir mi be 😂
Ben yookken siteyi terk ediyo sanacaklar seni akskdkdkfkflflfflflfl
Sanmasınlar öyle bir şey yok 😂
Benim en çok "idare edin der" çok sıkıcı 😏
Ben sürekli şey diyorum 😄😄
Eve gidelim, dövücem seni 😂😂
Annemin klasik bir cümlesi yok ya
Hiç sen anne terliği yemedin mi : ))
Yok benim yerime hep abim yedi 😂
😂😂😂
Sana hiç demedi mi; seni doğuracağıma taş doğursaydım diye 😂 Eskilere git, çocukluğuna felan 😂😂
Hiç duymamışım annemin ağzından böyle bir şey 😂 hayırsız evlat değilim demek ki djdjd
Vay beee ne anneler varmış 😂
Neden laf dinlemiyorsun
Kalin giyin, sacini kurut
Ben kimim ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?