Aile & Toplum Güneşli sıcak havaları özlediniz mi 🤔? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Bu ne yav bir an önce yaz gelsin, yağmurlu kapalı havaları hiç sevmiyorum Güneşli sıcak havaları özlediniz mi 🤔? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı. özledim evet 0 0 Yorumla
YezidinKizi Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 991 cevap paylaştı. Off sorma hasret kaldık donuyoruz gerçi yazında sıcaktan şikayetçiyim sanırım memnuniyetsiz bir insanım 1 1 Yorumla Ferahxy 1 yıl Yazın bir nevi çaresini buluyoz Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Kapalı spor salonlarında kas yapacağım diye ömrünü çürüten sen mi diyorsun bunu 😊 0 2 Yorumla Soran 1 yıl bu çabalar hep yaz için asuman hanımm Yorumla asuasuasuman 1 yıl 😅 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Çok hemde kaç gündür kar fırtınası var burada teo çok sıkıldım artık 0 0 Yorumla
yalnızlarınaşkgelini Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Artık bende kış mevsiminden nefret ediyorum kış bitmesim isterdim artık kışın yok olmasını istiyorum 0 0 Yorumla
deren44 Takip Et Xper 4 Yaş: 19 1 yıl Aslında yağmurlu ve şimşekli havalari Cook severim ama yaz ayı cidden çok iyi yaz aksamlarini çok özledim. 0 0 Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bende sevmiyorum inan 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Çok özledim ya 0 0 Yorumla
Bii_miteolojii0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% 1 yıl Hayır ben kış insanıyım lapa lapa kar yağsınn 0 0 Yorumla
Yağmurrluu Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 356 cevap paylaştı. Evett. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
özledim evet
Off sorma hasret kaldık donuyoruz gerçi yazında sıcaktan şikayetçiyim sanırım memnuniyetsiz bir insanım
Yazın bir nevi çaresini buluyoz
Kapalı spor salonlarında kas yapacağım diye ömrünü çürüten sen mi diyorsun bunu 😊
bu çabalar hep yaz için asuman hanımm
😅
Çok hemde kaç gündür kar fırtınası var burada teo çok sıkıldım artık
Artık bende kış mevsiminden nefret ediyorum kış bitmesim isterdim artık kışın yok olmasını istiyorum
Aslında yağmurlu ve şimşekli havalari Cook severim ama yaz ayı cidden çok iyi yaz aksamlarini çok özledim.
İlk baharı sewiyoorumm bn
Bende sevmiyorum inan
I ıh, hiç sefmom yaz mevsimini
Çok özledim ya
Hayır ben kış insanıyım lapa lapa kar yağsınn
Özledim gibi
yaza kış kış
Evett.
Özlemedim
Hayır
Çokkkk
Evettt