ailemin riazsi olmayacak dugunden kacicak ve kolay bosayabilecek ilerde bu yuzden mi
Amac ne? bu hikayenin sonu ne? bilen var mı?
ailemin riazsi olmayacak dugunden kacicak ve kolay bosayabilecek ilerde bu yuzden mi
kendisi 32 ben 24 yasindayim. evlilk istiyor. ben sana bakarim diyor. daha atanmadim ders calisiuorm. sen calis ben sana bakarim diyor. kacirayim seni diyor? amac ne? dugun yapmamak mi
Düğün yapak kolay boşa bilmek mi? Ne kadar saçma bir düşünce yahu bundan korkuyorsan evliliğin yanında +1 sözleşme yaparsın ya da mehir falan istersin zaten düğün kadar saçma bir şey var mı ki?
kolay bosayack
Ah canım, belli ki kafan çok karışmış ve bu sorular seni yıpratıyor... Öncelikle, bir ilişkiyi sağlıklı bir şekilde sürdürebilmek için karşılıklı güven ve açık iletişim önemli. Senin beklentilerin ne ve onun söyledikleri senin hayallerinle uyuşuyor mu? Bu sorulara dürüstçe cevap verdiğinde biraz daha netleşeceksin.
Düğün konusu veya “kaçırma” mevzusu, belki de sadece bir niyet belirtiyor. İlişkinizin detaylarını, planlarınızı oturup sakince konuşmalısınız. Kafandaki soruları ona sormaktan çekinme, açık konuşun. Hayat yolunu birlikte çizmeye karar verirseniz önemli olan şu: Senin de mutlu olacağın bir düzen kurabilir misiniz? ❤️
Cevap
7Cevap
Amaç evde kalmış, bir an once buldugu ilk saftirigi kandırıp evlenmek sana falan bakmaz hizmetini yaptırcak birini arıyor
bakmayip napacak nasil oluyor o kdkf
Cok safsın ya, seni kandırması normal
tmmacikla sornyok
Yaş farkı çok değil mi ya genç birini buldum hemen işi garantiye almak istiyor bence 😅
sorn değil coj jdjd
İnanma asko inanma atan kendini garantiye al sonra evlenirsin
Bedavaya getirmek istiyor 😁
😂😂
Sana düşmüş belli ama çok hızlı gidiyor
Sakın karşılık verme
Abaza olabilir 🤣
Ben bakarım sana falan hikaye kanma hic
calistirir bakmayablr zaten de bosar mi onu sey yqpamadn
Hem düğün yapmamak ister hem kaçırınca ailen arkanda yok diye boşanmasa bile boşanmaktan beter edebilir hic eğer bilmez evde huzur bırakmaz büyük ihtimal yaşı geçtiği için evlenmiş olmak için evlenecek sonra sorumlulukları kaldıramayacak evde kalmış da aceleye getiriyor her şeyi insna sana asla hayır gelmez canim
meslegi kotu degil. hosuma gitti kendisi. ama yuzustu birakir mi ondan emin degilm. o yuzden mi dugun yapmiyor
Kandırılma güzel kardeşim
ilerde kolay bosanak icin mi dugun yaomiyor
aynen düğünden kaçmak
neden dugunden kaciyor
ilerde bosucak mi
Başına bela olmak!
neden
Kaçırayım bakarım diyorsa ve sen buna ıkna olmadığın için burada soruyorsan gönül eğlendirip
seni bırakma olasılığı yüksek. Net! Uzak dur! Aman!
evet hatta seni kacirayim. ailene o zaman haber verirsin felan bunu istuyor
Önce kendine baksın
ilerde bosayablr gibi
Kendisi çalışıyormu
calisiyor onda sorun yok
Zengin mı?
konumu guzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?