Kızım evden kaçtı?

M@dd@ b@gımlısıydı 2 yıl oldu bırakalı yatışta yaptı düzenli tedavilerede gidiyor ilk zamanlar zor oldu ama sonrasında çok iyiydi bizim yanımıza geliyor tv izliyor sarılıyor bizimle konuşuyor ailesi olarak bizimle çok vakit geciriyordu taki bugüne kadar kızım hiçbişey yapmadığı halde eşim onun çok üstüne gitti ve gelinimle kızım arasında geçen tartışmada kızım sonuna kadar haklıyken eşim ve oğlum kızıma hakaret ettiler bağırıp iteleyip kakaladılar kızımda bu yüzden 3 gün önce evden cıktı gitti arkasından bir ben bağırdım oda siz benim ne zaman arkamda durdunuzki dedi gitti , herkesi engellemiş ben hariç ama aramalarıma bakmıyor mesajlarıma bazen dönüyor nerde kimle olduğunu bilmiyorum seni çok seviyorum nolur beni ara diyorum mesajla zaten beni senden başka kimse sevmediki diyor telefonunu kapatıyor dahada ulasamıyorum 3 gündür perişanım sokaklarda gecelere kadar arıyoruz bulamıyoruz ya tekrar eski ortamına dönerse ya tekrar içerse çok korkuyorum başına bişey gelmesinden reşitte poliste bir şey yapmaz ben ne yapıcam kızımı nasıl ikna edicem?

Kızım evden kaçtı?