2014'te hayatın tam ortasına düşmüştüm lise yarıda kalmış iş hayatına yeni adım atmıştım aile baskısı da fazlaydı bir noktada dayanamadım evden ayrıldım geceyi geçirmek için küçük bir camiye sığındım sabaha kadar uyuyamadım mezarlık kısmına geçip dua ettim Allah'ım bana öyle bir özellik ver ki o benim güvencem olsun dedim
Aradan bir yıl geçti hayatıma devam ediyordum derken birinin bana iyiliği dokundu içimden gelerek Allah razı olsun dedim çok geçmeden onun kendi duasının kabul olduğunu öğrendim önce pek önemsemedim ama bu olay defalarca tekrar etti en az 9-10 kere şahit oldum
Bunu kimse bilmiyor farkında bile değiller ama ben her seferinde anlıyorum belki de o gece ettiğim dua bir şekilde kabul oldu ve ben farkında bile olmadan başkalarına iyilik dokunduruyorum
Aradan bir yıl geçti hayatıma devam ediyordum derken birinin bana iyiliği dokundu içimden gelerek Allah razı olsun dedim çok geçmeden onun kendi duasının kabul olduğunu öğrendim önce pek önemsemedim ama bu olay defalarca tekrar etti en az 9-10 kere şahit oldum
Bunu kimse bilmiyor farkında bile değiller ama ben her seferinde anlıyorum belki de o gece ettiğim dua bir şekilde kabul oldu ve ben farkında bile olmadan başkalarına iyilik dokunduruyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer