Abimin eşiyle yaşıyorum. Abimin eşi beni evden kovup evi terketti bakabilir misiniz?

Dubleks dairede yaşıyoruz. Önceden benle abim yaşıyorduk. Abim evlenince evi bırakacaktım ama abim istemedi. Abim de gorucu usulü evlendi. Tek şartı da benimle yasamasiydi. Yengem de şartı kabul etti. Ben evin üst katında yaşıyorum. Kendime ait mutfagim ve banyom var. Kendime ait çıkış kapım bile var. 5 yıldır evliler sürekli yemek ve temizlik yapmadigim için kavga çıkardı ama üst kat bana ait kendime ait mutfagim var yengemin de kendine ait mutfağı var. Onun mutfağını neden temizleyeyim ben. Dün de kavga ettik cunku ben eve misafir aldim. Kız arkadaşlarım gelip odamda oturdular ve kendi kapımdan çıktılar yengem onları bir görmedi. Basta niye beni cagirmadin dedi ben de onlar benim arkadaşlarım sen tanımazsın diyince bu ev de benim evim ben de seni burada barindiriyorum dedi. Oysa ev benim ailemden miras ve evde benim de payım var. En son abime bağırıp çağırdı kız kardesin defolsun evden dedi. Kadın benden nefret etmeye yer arıyor. Benden rahatsız olmasın diye hep evin maddi ihtiyaçlarında destek oldum. Oysa abim benden 1 kuruş almamaya yemin etmişti. 3 tane yeğenim var tüm kıyafetlerini ben aldım. Ben ders calistiriyrum geceleyin biri ağlayınca abimler uyanmasın diye ben susturuyorum. Banyolarını bile ben yapıyorum. Yengeme de doğum gununde 1 çeyrek 1 gram almıştım hatta benden abimden gizli borç istedi annesi için borç bile verdim. Baskasi olsa ilk kavgada abime söylerdi ama ben söylemedim. Şimdi de evi terketti çocukları alıp kız kardesin gitmezse ben geri gelmem diyor. Napmam lazım?

Güncellemeler
1 yıl
Evli de değilim yani hayatımda kimse yok çalışıyorum şimdilik ayrıca babamin işi var şu anda abim yönetiyor babamin işini ve gelirden benim de payım oluyor ordan geçiniyorum
Güncellemeler
1 yıl
Evden çıkarken abim gidersen ben seni getirmem kendi kendine geri gelirsin dedi o da giderim geri getirmeyeceksem de boşanırım sen ve kız kardesin köpek gibi çocuklara bakarsınız diyor ben hayatıma bakarım vs dedi. Çok laf attılar birbirlerine ama kavganın özeti budur. Ortak yol bulamıyoruz yani çok zor cidden
Abimin eşiyle yaşıyorum. Abimin eşi beni evden kovup evi terketti bakabilir misiniz?