Abimin eşiyle aynı evde yaşıyoruz?

Şöyle ailemizden kalan 2 katlı dubleks daire vardı. Abime yaşıyorduk abim evlenince ben çıkacaktım evden ama abim izin vermedi hatta abim gorucu usulü evlendi evliligindeki tek şartı da benimle birlikte yasamasiydi yengem de kabul etti zaten evimiz dubleks olduğundan üst katı bana verdiler kendi lavabom mutfagim falan ayrı. Kendime ait kapım bile var misafirlerim ordan giriyor. 1 sene önce karşı dairemiz boşaldı ben karşı daireye geçmek istedim abim yine izin vermedi ama yengem çok sıkıntı çıkarıyor basta evin temizliğine ve yemeğine yardım etmiyor demişti ama neden yardım edeyim ki? Benim kendime ait mutfagim var kendime orada yemek yapıyorum onun da kendine ait mutfağı var eşine ve çocuklarına yemek yapıyor ben yemiyorum bile. Dubleks daire ama 2 ayrı evmis gibi düşünün yani. Çalışıyorum zaten akşama kadar gelmiyorum. Üstelik o hep gezmeye gidiyor çocukları bana bırakıyor 3 tane çocuğu odamı mahvediyor hiç de yardım edeyim demedi yani onların arkasını ben temizliyorum. Dün de arkadaşlarımı cagirdim. Yatak odamda oturduk hepimiz. Onları da kendi katimin kapısından içeri aldim. Yengem abime arkadaşlarını çağırmış neden beni çağırmıyor diyor. Ya ona ne? Arkadaşlarımı tanımıyor bile. O da geçenler de komşuları eve çağırmıştı üstelik komşuların hepsini tanıyorum komşular da beni sormuş gorumcen nerde diye o da bilmiyorum diyip beni çağırmadı ama ben bir şey soylemedim abime de şikayet etmedim. Dün de kavga çıkardı ev benim evim kardesin defolsun gitsin dedi. Neden böyle yapıyor? Hatta çocuklara da bağırdı konusturmuyor benimle dünden beri. Normalde gezmeye çıkarırdım çocukları hafta sonları hem ben hem çocuklar eğlenirdik o da abimle başbaşa kalırdı ona da izin vermiyor. Ne yapmam lazım?

Güncellemeler
1 yıl
Hem çocuklara ben bakıyorum banyoları olsun yemekleri olsun ben yapıyorum. Hatta ben öğretmenim bazen derslerim öğleden sonra olduğundan çok geç uyuyorum. Çocuklardan 1 tanesi 6 aylık falan gece 3te ağlıyor ben de uyanık olduğundan bebeği ben susturup uyutuyorum yazık anne babası uyanmasın diyorum. Yengemin doğum gununde de ona hediye olarak 1 çeyrek 1 gram altın vermiştim. Çocukların da tüm kıyafetlerini ben aldım ne abim ne yengem şimdiye kadar tek giysi bile almamışlardır.
Güncellemeler
1 yıl
Inanılmaz evi terketti ya ben ya kardeşin diyor abime.
Abimin eşiyle aynı evde yaşıyoruz?