Güncellemeler
1 yıl
Hem çocuklara ben bakıyorum banyoları olsun yemekleri olsun ben yapıyorum. Hatta ben öğretmenim bazen derslerim öğleden sonra olduğundan çok geç uyuyorum. Çocuklardan 1 tanesi 6 aylık falan gece 3te ağlıyor ben de uyanık olduğundan bebeği ben susturup uyutuyorum yazık anne babası uyanmasın diyorum. Yengemin doğum gununde de ona hediye olarak 1 çeyrek 1 gram altın vermiştim. Çocukların da tüm kıyafetlerini ben aldım ne abim ne yengem şimdiye kadar tek giysi bile almamışlardır.
Güncellemeler
1 yıl
Inanılmaz evi terketti ya ben ya kardeşin diyor abime.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yengen seni kıskanıyor başka bir sorun göremedim ona haddini bildir abin doğru olanı yapmış
Ya 5 yıldır hep sıkıntı yaşıyoruz ama hiçbir zaman beni evden kovacak kadar ileri gitmemişti. Abim de evden çıkmamı asla istemiyor. Ama ben çok kez çıkacaktım yani. Ayrıca evimiz zaten miras yani benim o evde payım var bırakıp gidersem o evdeki payım unutulur artık ya da gidersem miras payimi almak için abime evi sattırmam gerekiyor yani cidden sıkıntı hem evi satacak hem kendine ev bulup taşınacak eşyalar bile bana ait annem babam evin eşyalarını bana verdi. Abim tasinsa hem kendine yeni eşya alacak hem tasinma parası. O yüzden madem abim kalmamı istiyor kalayım bari dedim yoksa çok da memnun değilim bende
Yüz vermişsin çapulcuya kendini bi bk sanmış eğitimli özgür kızsın kendini ezdirme çocuğuna bakma paranı yedirme varoşa
Hiçbiryerede gitme keyfine bak
Ya ben de yaptığım tüm iyilikleri iyi bir niyetle yaptm. Evli değilim çocuğum colugum yok evim kira değil o yüzden maaşım bana kalıyor. Bir kısmıyla birikim yapıyorum bazen çeyrek altın bazen gram biriktiriyorum geriye kalan parayı da hep yeğenlerime harcıyorum başka harcayacak kimse yok cunki. Hatta ben laf atmasın diye evin masraflarına da yardım ediyorum oysaki abim yemin etmişti tek kuruş almam diye. Hatta o abimden gizli benden borç aldı annesi için ben de belliki annesi zor durumda diyip verdim borç abime bile söylemedim başka olsa ilk kavgada söylerdi ben söylemedim bile. Cidden benden nefret edecek yer arıyor bu kadın
Anladım belli zaten iyi kalpli olduğun ama bunları yaptıkça görevin haline gelir gerek yok araba al kendine iyice çatlasın o seninle yarışıyor ben evde çocuk bakıyorum o özgür yaşıyor kazanıyor geziyor kafasına girmiş ne haklaysa
Abim hep dile getiriyor bunu yengemin önünde. Kız kardesim ne kadar iyi kız çocuklara bakmak zorunda değil ama bakıyor gibisinden şeyler söylüyor ben duyuyorum hatta en büyük oğlu çok geveze diye benim katimda ona oda yaptiracakti al seninle yasasin bu çocuk dedi abim bağırdı ona benim kız kardeşim bakmak zorunda değil çocuğun annesi sensin ne demek kız kardeşimle yaşasın falan dedi. Yanı abim susmuyor ama kız haddini sadece bana karşı değil abime karsi da aşıyor. Yengemin annesi de melek gibi kadın ne zaman yengemle kavga etsek o benim odama gelir özür diler takma kizim beyinsiz onun yerine özür dilerim diyor. Ama yengem çok ileri gitti cidden evden defolsun ne demek cidden taşınmayı düşünüyorum artık yeter ben de bir nefes alayım çocukları da göstermiyor zaten
Evimi terketti 😀 verin bebelerini de doğurmuş anca alsın baksın anasının evinde şımarık
Bugün 5te uyanıp kız kardesin hala evde mi diyip saat 9a yakın iy
Saat 9a yakın evi terketti
Varsa kocasının ya da kendisinin parası hisseni satın alsın yoksa kessin sesini otursun sanırsın sana bakıyorlar kiiii öyle de olabilirdi çalışmayan biri olsan kim bakacaktı abin meymenetsiz kadın
Evi bırakırken de abim gidersen geri getirmem senin gittiğin gibi geri gelirsin dedi. Yengem de öyle giderim ki geri de gelmem istersen boşa boşansan da çocukları alıp sen ve kız kardesin köpek gibi bakmak zorundasınız dedi aynen bunu söyledi
Hiçte bakma çocuğuna sana mı güvendi üç tane doğururken ana nereye bebesi oraya sen kapını kilitle işine git cevap bile verme aklınca seni binadan uzaklaştırıp malına yerleşecek abin yenilir bu oyuna hazırlıklı ol
Aynen abim bana bakmak zorunda ama ben istemedim ayrıca abim zaten borçlu bana parami veremez
inşallah rvlenir gidersin
Nasip işte evlenemedim ki abim de genç kız olduğum için tek başıma yaşamamı istemiyor
abinsiz yol gitme
ne zmn kaçtı
Saat 5te uyanmış. Uyanınca kız kardesin hala evde mi diye bağırıp çagirip saat 9a doğru gitmis. Giderken abim ona dediki gidersen ben seni geri getirmem ya ailenin evinde kalırsın ya kendin gelirsin dedi. Getirmezsen boşanırım boşanırsam da sen ve kardesin çocukları alıp köpek gibi bakacaksınız dedi
yol verin gitsin
Ben istemem boşanmasını çocuklar ortada kalacak ama abimin umurunda değil o gider başkası gelir diyor
burnu sürtünsün
😓
senin yaşın kaç
25 oldum yeni
tsliplin yokmu
Hiç yok bir süre ben istemedim şimdi de gelmiyor hiç kimse
eve kapanma biraz gez toz
boy kaç
Ya geziyorum de gez gez nereye kadar
oyle deme
adın ne dir
gzldnÇksanaaa
ayrıl çabuk evden sdfsdf
Abim istemiyor ayrıca ben ayrılmak isterdim ama ev miras anladın mı? Yanı evden ayrılmadan mirastan hakkimi almam gerekiyor. Yanı taşınırsam abim hem evi satacak hem taşınacak hem kendine yeni eşya alacak çünkü evdeki tüm eşyalar bana ait annem babam o eşyaları bana verdi. Çok maliyetli diye kalmayı kabul ettim yoksa taşınırdım
Nasıl zormu
💩 gibi çok zor ya
Kolay gelsin
Çok uzun okuyamadım
Ya lütfen oku rica ediyorum ya