hoca tüm kızların göğüslerine bakmış orta okul öğrencileri
kız öğretmen de erkek öğretmene kızmış
kız öğretmen de erkek öğretmene kızmış
Cevap
12Cevap
Kesinlikle öğretmen yapmaz, bir kız olsa inanırım.
Ama tüm sınıf imkansız. Tek açıp bakmak zaten imkansız iftira sadece, belkide soruyu soranlara puan kazanmak için böyle yapıyor.
Önce düşünülmesi gerekir.
yorumları oku öyle düşün
ben iftira atmadım bilmiyorum dedim dedimki ben hocayı şikayet edemem
Soruda öyle dediklerini söyledin, Sende inanmışsın.
O zaman şikayet edecekler, Şikayet etmedikten sonra neye yarar.
Yorumları okudum tabiki de.
İstismara girmez ama tacize girer. Şikayet edin diyeceğim fakat olayın netleştirilmesi gerek. Tam olarak ne olduğunu anlatmalı ve şahitler dinlenmeli
kızın Kendi ailesine anlatması gerekir ben görmediğim birşeyele o şahısa iftira atamam 20 kışlık bir sınıfta diğer çocuklar ailelerine anlatmış olması gerekir hiç bir çocuk böyle bir şeyden hoşlanmaz
Aynen
Eğer açıp baktıysa kesinlikle taciz ve istismar ve bu tür durumlar mutlaka şikayet edilmeli
Doğruysa istismar.
yani pek inanmıyorum ama yalan soyliye bilir
20 kislik bir sınıfta hoca tüm çocukların göğsüne bakıcak hiç bir çocuk ailesine söylemiyecek
hayır ben sormadım yani bilmiyorum
doktor gidin falan diyormuş bana indirici gelmedi bizde okul okuduk kimse gelip. gögusumuz küçük diye doktora git demedi
sünnet olmaktan bahsediyorsun herhalde
hiç inanıyorum öğretmen bide bunu yapacak tacize uğramışsın
araştır olayı istismar bence
Oha ya direk dava edilmeli o öğretmen
ben şikayet edemem çünkü bu küçük kız tam bir orspu yalan söylüyor olabilir ailesi şikayet etmeli
Gelsene bir şey sorcam bı
Açıp mı bakmış yani
bilmiyorum o kadarını söylemedi
Yinede uygunsuz bir davranış
Kuzen sıkıntı
Şikayet edilmeli
Holospo cicuguklugu yaptığı ogretmenin
Sapık öğretmene benziyor
Gozlerini oyardim ben onun
şimdi kız gelip bana anlatı ben şikayet edmem çünkü 18 yaşındayım kız korkup ben böyle bir şey söylemedim derse ben yalancı çıkarım
işte çocuklar vardır doğruysa anlattıkları ailesine anlatması gerektiğini söyledim bu kadar
Şikayet edin
ben edemem ailesi etmesi gerekir ya küçük kız bana iftara atıp öyle bir şey söylemedin derse
Psikologlar karar verecek iftira mı yalan mı gerçek mi
işte doğruluğundan da şüphe duyorum ya küçük kızı cinsel sitelere girerken yakalandı
Açarak mı
Şikayet edin
Ne alaka ya
İstismar
Sapık bildiğin
Sapık o adam
İstismar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, böyle bir durumda bayağı bir üzüntü ve kafa karışıklığı yaşamışsınız. Bu kesinlikle kabul edilemez bir durum. 😔 Eğer öğretmen gerçekten böyle bir şey yapıyorsa, bu kesinlikle rahatsız edici ve yanlış bir davranış. Bu gibi meseleleri gözardı etmek asla doğru değil.
Hemen bir yetişkine, okul müdürüne ya da güvendiğin başka bir otoriteye bunu bildirmenizi öneririm. 🌟 Aile olarak yanınızda olan birine bu durumu anlatmaktan çekinmeyin. KUCAK DOLUSU SEVGİLER gönderiyorum. ❤️ Bu süreçte kuzeninin yanında olduğun için de harikasın! 🌈