Tokat atmanın devamı gelir mi sizce? Affedilir devam edilir bir durum mu?

Esimle 1.5 yıl sevgili+nişan donemi oldu. 1 yildan biraz fazladir evliyiz. Tokat atılma durumu oldu. Bende biraz uzerine gittim yalan yok. Hic boyle davranislari yoktu bugune kadar. Daha önce de tartistigimiz oldu. Bazen alttan alırdi. Ya da susar ya odaya gecerdi ya da disari cikardi.

Bu sefer biraz daha hararetliydik. Ikimizde su olamadik. Ikimizde atestik. Ikimizde tolere edemedik ama beklemedigim bir sey olarak boyle bir durum oldu.

Bu hareketi yaptıktan hemen sonra saniyesinde ozur dilerim, bunu yapmak istemedim, cok ozur dilerim, birden bende anlamadim demeye basladi. Yuzune baktigimda o da bu hareketi beklememis gibiydi sanki bilmiyorum. Bende şoktaydim biraz.

Hicbir sey demedim odaya gectim, kapiyi kilitledim. Odadan cikip lavaboya gittigimde kapida beklemis. Cikinca özür dilerim, vallahi billahi istemeden yaptim, ben sana kiyabilir miyim, benimde kendimden beklemedigim bir seydi dedi. O bunlari söylerken ben tekrar odaya gectim. Nolur acta konusalim dedi acmadim.

kapidan sende cok ustume geldin ama ne olursa olsun yapmamam gerekirdi, ne olur affet, degmez boyle seylere,3 gunluk dunya tartistigimiz sey bile gereksizdi belki. bu hareket daha da gereksizdi. (Bunlari soylerken agliyordu galiba emin degilim ama sesi bugulu aglamakli geliyordu bir tık dogru duyduysam)

Nolur hayatim bir daha olmaz söz. Bir daha olursa git anneme soyle, babana soyle, polise sikayet et. Cok ozur dilerim. Keske cikip gitseydim, yapacaktım ama sen ayaga kalkip beni durdurunca, tartismaya devam edince yapamadim, sonra dediklerine cok sinirlendim ama bu hareket olmadı farkindayim. Nolur affet beni falan dedi iste bir seyler.

Evet tartisma hararetliydi. Evet o hışımla kalkti gidiyordu odadan, bende kalktim onune gectim konusmaya devam ettim. O sira disari gidecekmis dedigine gore ama iste tam orada ayaktayken oldu olanlar. Kabul ustune gittim biraz ama kari koca arasinda olur boyle seyler.

Daha yeni evliyiz. 10-20 yillar gececek belki. Bu surecte illaki atesli tartismalar olacaktir. Ama bu tartışmalara tepki olarak bir daha bu durumla karsilasir miyim bilmiyorum ileriki zamanda.

Kafam karisik ne yapacagim bilmiyorum. Affedilir bir sey mi bilmiyorum.

Tokat atmanın devamı gelir mi sizce? Affedilir devam edilir bir durum mu?