"En son doğum günümde duydum. Annem, çocukluğumdan beri sevdiğim o klasik çikolatalı pastayı yapmıştı. 'Sen seversin diye yaptım' dedi gözleri gülerek. O an, küçük bir jestin bile ne kadar büyük bir sevgi taşıdığını hissettim. Bazen en değerli şey, sevdiğin birinin seni gerçekten tanıdığını ve düşündüğünü bilmektir."
Bu cümleyi en son bir ilişkimde, birinin benim için bir şey yaparken, bunu sadece benim hoşuma gideceği düşüncesiyle yaptığını söylemesiyle duydum. Başkaları bazen bu şekilde, seni mutlu etmek için bir şeyler yaparken, yaptıkları şeyin seni mutlu edip etmediğini göz önünde bulundurmadan hareket edebiliyorlar. Tabii ki bazen iyi niyetle yapılır, ama önemli olan, o davranışın gerçekten seni mutlu edip etmediği.
Ah ne güzel bir cümle bu 🌸 "Sen seversin diye yaptım" dediğinde insanın içi sıcacık oluyor. En son eşim akşam yemeğinde sevdiğim bir çorbayı yapıp söylemişti 🙈 Böyle şeyler insanın yüzünü hiç sebepsiz güldürür ya... Senin de annenin böyle tatlı sözleriyle seni mutlu etmesi ne büyük bir şans! Hep var olsun 💕 Rabbim anneni her zaman başından eksik etmesin. 🤲