Hem kadınlara hem erkeklere soruyorum mesela neleri bilmemeli? Bence bazi şeyler bize özel kalmalı telefon kurcalanmasi sifrelerimi bilmesi tarzinda?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılEvet yani sonuçta herkesin kendi sınırları var özel alanı var gerçekten seven biri buna saygı gösterir ayrıca karşıdaki insana da güvenir güvenmeyecek olsan ya da güvenilir biri olmasa zaten niye onla evlenesin ya da niye onunla sevgili olasın değil mi
12 Yorumla- 1 yıl
Yani evet telefon kurcalaması mesela biraz ekstrem
Soran1 yılKesinlikle katılıyorum başkaları farklı düşünüyor hakli olmanız dışında sorun yok
En İyi Cevaplar
1 yılYa bence insan evli de olsa şöyle örnek vereyim benim eşim mesela bana çok güvenir ama ne kadar güvense de benim iyi niyetimden ötürü Instagram‘a bakar arama geçmişime bakar beğenme geçmişime bakar neyi beğenmişim neye yorum yapmışım WhatsApp‘ta grupların varsa aile grubu yani arkadaş gruplarım değil onlara bakar ne yazmışlar diye hani benim adım geçiyor mu diye bence çok yersiz bir şey ama ben onun aksine tutupta Ona kendini güvensiz hissettirecek hiçbir harekette hiçbir davranışta bulunmuyorum şahsen bence evli de olsan biraz mesafe olması gerekiyor öyle düşünüyorum yani yedi yıllık evliyim yedi yıl içerisinde bunu öğrendim yani insan en azından tuvalete gittiği zaman kapısını rahatça kapatıp işini halledebilmeli yani kapıya tıklayıp işte tuvalette misin dendiğinde evet hayatım tuvaletteyim deyip lap diye içeri atlamaması gerekiyor aynı şekilde benim için de o herkes için geçerli sınır olmalı kesinlikle
19 Yorumla
Soran1 yılAy bu kadar hakli bir yorum görmedim insanlar yargılıyor rahatlığımi nasıl güveniyorsun falan diye ne o beni sıkabilir ne ben onu hakkim yok es olsakta hayat arkadaşı olsakta evli de olsak oda bir insan yalnız kalmali hatta ilerde evlenirsem ayri oda bile yaparim belki bana anlatamadığı bir şeyler var veya çok sıkkın tek başına kalmasi gerekiyor aynı şekil bende fazla haddi asmadan sorgulamak gerekir yerinde
- 1 yıl
Teşekkür ederim güzel dileklerin için Kesinlikle böyle olması gerekiyor bu kararımı hiçbir şey değiştiremezsin çünkü evliliğin vermiş olduğu kasveti yaşayan Üzücü taraflarına baskın bir şekilde ve sıklıkla denk gelen bir adam olduğum için bunu çok rahatlıkla söyleyebiliyorum ki hele hele de hele hele de bir memuriyet için tanımadığın bir ile gitmiş isen ve oranın yabancısı ise gidecek ne bir yeri ne de bir arkadaşın yok ise ekstra şekilde rahat bırakmak gerekiyor nereye gidiyorsun burada senin tanıdığın yok dememeli insan çünkü her gittiğinde seni aldatmaya gittiğini düşünürsen o iş zaten bitmiş demektir kafasını dinlemeye gittiğini düşünmen gerekiyor adamın ya da kadının biraz yalnız kalması ona iyi gelecektir bunu düşünmen gerekiyor ya insan biraz daha özlemesi gerekiyor yani bence ha diyeceksin ki dışarı gidip 2.03 saatliğine eve geldiğinde o iki 3 saatte ne değişiyor ya şimdi şöyle ben dışarı çıkıyorum eşim 2 saat sonra diyor ki ne zaman geleceksin o bana vermiş olduğu izin yani ben izin alarak gitmiyorum ama aynı evin içinde olduğun için orada bulunamayacağını beyan etmen gerekiyor o da bir insan çünkü aynı şekilde onun da yapması gerekiyor 2 saat sonra yazıyor bana nerede kaldın ne zaman geleceksin diye beni psikolojik olarak yoruyor ve eve gittiğim zaman suratım asık oluyor ister istemez karım olduğu için ne bir beddua edebiliyorum ne de bir küfür edebiliyorum her şeyi içimde tutmaktan o kadar bunaldım o kadar hastalandım ki insan derdini anlatacak bir insan arıyor bir yerde ama şöyle ki bazı zamanlarda benim işim var arkadaşla buluşacağım ne zaman geleceğimi bilmiyorum ama 11’i bulmaz dediğimde o 11.12’ye kadar yani ben eve gelene kadar bana yazmıyor ya o zaman dünyalar benim oluyor bana ne kadar güvendiğini hissettiriyor bu davranışı ondan sonraki gün ve günler her zaman yaptığımdan daha fazla ona yardımcı olmak adına evde temizlik olsun yemek olsun Ütü olsun ne varsa yapmaya çalışıyorum ona aşırı fazla iyi davranmaya çalışıyorum
Soran1 yılBence konusun eşinizle kendiniz cozemezsimiz sizi darlattihi için anlaşamıyor gibisiniz tam bilmiyorum siz rahat davranıyorsunuz bu iyi bir şey bence gerçekten konuşun belki oda rahatlar sizde
- 1 yıl
7 yıldır konuşmadım mı sanıyorsun aaahhh ahhhh aman boş ver en kaliteli yaşan tarzı evlenmeyip dünyayı gezip kendine yatırım yapmak
Soran1 yılBuna katılıyorum kesinlikle planım bu ama evlilikte olmalı bence
- 1 yıl
Canım evlilik tamamen maddiyatla alakalı bir şey eğer ki şu anda yaşadığın evdeki refah düzeyi nasılsa en az evlendiğinde de o kadar olmak zorunda hele hele ki sırf sevdiğin için evlenip her şeye katlanırım dersen o kesinlikle hayal kırıklığı oluyor o yüzden abi öğrenecek sen evin olacak paran olacak araban olacak birikim olsun olmasın bunların hiçbir önemi yok ama bu araba ve kesinlikle olacak ondan sonra Refat düzeyi düşük biriyle evlendiğinde geçim derdine düşmekten aşka sevgiye zaman ayıramıyorsun tamamen anlaşmazlıklar oluyor yani Evleneceksen de tabii ki önce karakter sevgi sağlık bunlar önemli katılıyorum ama Evleneceğin insanın yanına yakıştığına ne kadar çok bakıyorsa maddi durumuna da o kadar çok bakman gerekiyor
Soran1 yılEvet babamin evinde asla çalışmadım bugüne kadar ekmek elden su gölden misali arabayla gidip geliyorum en küçük seyde ailem basima yıkılıyor teyzem dayim aneanem olsun hepsi şükür basima yıkılır onemli şeyde benim için cabalamauan kişiyle olmam imkansız aynı şekilde bir dediğim iki olmaz böyle birisiyle olmam gerekiyor inşaallah
- 1 yıl
Ohhh iyimiş İnş her şey istediğin gibi olur canım
Soran1 yılÇok teşekürler 🤍 inşaallah sizinde öyle olur
Gizli Üye(30-35)1 yılEvli de olsan sana ait özel bi alanın olmalı. Bi evli olarak bunu çok net söyleyebilirim sana. Bu özel alan dediğim şey , gizlice yapacağın hatalar için bi alan değil tabi ki. Ben attığım adımı eşime söylemek anlatmak istemem. Detaylar için diyeyim. Yoksa tabi ki o gün nereye gideceksem haber ederim , yapacağım şeylerde fikrini sorarım falan. Ama kendime ait bi özel alanım da olur. Telefonumda şifre var benim haberim yokken açıp bakamaz. Ama misal WhatsApp tan bi şeye bakacaktır kendim açıp eline veririm dilediği gibi bakar. Sınır her zaman iyidir emin ol. Eşin bile olsa
13 Yorumla
Soran1 yılÖzel alan ihmal edildiğinfe evliliğin pek anlami kalmıyor benim gözümde ben güvenmedigim kimseyle olmak istemem büyük konuşmayayim başıma gelmesin diye yorumda bazıları bilmeli diyorlar özel hayat kalmazsa anlami yok bence
Cevap sahibi1 yılEe zamanında benim eşim telefonumu açıp kurcalardı , kız arkadaşlarımla olan gruplar var onlara kadar okumuş. Yani ben kimseyle dert yanacak mıyım , duygularımdan bahsedemeyecek miyim , bi arkadaşımın sırrını dinleyemeyecek miyim? Eşim açmış okumuş bi de günler sonra bana diyor sen böyle BM’yle yazmışsın. Ben böyle bi hayatı asla kabul etmem. Kendisine de söyledim ayıp bi şey oldupunu. Dediğim gibi sınır her zaman iyidir. Düşüncende çok haklısın
Soran1 yılTeşekürler birisi aldatirsin demiş görmüş olabilirsiniz eşiniz yaptığı hiç hoş değil ama gereken cevabı vermişsiniz dertlesip konuşmak veya anlatmak en doğal hakkin evlisin diye okumaya hakki yok sinir önemlidir olmazsa iliski olmaz
Bence bilmeli ben zaten saklayacak bir şeyim olamsını istemem ama kendisi çok her şeyi araştırmamdan sorgulamamdan rahatsız oluyorsa bilmeme gerek yok ama o benim her şeyimi bilebilir
01 Yorumla
Soran1 yılSizin fikriniz saygı duyuyorum ben her iki taraf içinde aynı düşünüyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Bu bence tamamen ilişkiye, karşılıklı güvene ve ilişki dinamiklerine bağlı 🌸. Herkesin bir özel alanı olmalı, bu çok doğal. Bunu korumak bazen huzur için de gerekli. Telefon kurcalama meselesi, güven sorunlarına işaret edebilir. Eğer sağlıklı bir iletişim varsa böyle detaylara gerek kalmaz, çünkü iki taraf da zaten birbirine açık olmayı seçer 💕. Ama her şeyi eşine anlatma zorunluluğu hissetmek ya da hissettirmek doğru değil. Özel alanını korumak, bireysel özgürlüğünü yaşamak çok değerli. Dengeyi bulduğunda ilişkin daha da güçlenir 😉. Eşine ve kendine alan tanımayı unutma!
12 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle katılıyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
19Cevap
1 yılBiz bilmiyoruz merakta etmiyoruz bilsem de kurcalamam umrumda değil
23 Yorumla
Soran1 yılÖzgüveniniz uzaktan belli ediyor mutlu olduğunuzu düşünüyorum inşaallah devamda eder😌🌸
- 1 yıl
Kendimle evet teşekkür ederim şimdi kurcalasam mahkeme masrafları ne gerek var aman sende umursama boş ver
Soran1 yılAhsahaha aşırı haklısınız evli değilim ama sizin sözlerinizi unutmayacağım 😌
1 yılHerşeyde şeffaf olma taraftarıyım o sebeple onun merak edebileceklerini kendim paylaşırım tek istek şüphe ile gelecekse hiç gelmesin daha iyi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılUzun lafın kısası bazen iki tarafta istediğini yaşamalı özel alanında
110 Yorumla
Soran1 yılBuna çok katılıyorum fazla karismak ilişkinin sonunu getirir bence bağımsız bir insanim
Cevap sahibi1 yılEvlilik heyecanını bitirmemek için arada iyidir bu tarz küçük özgürlükler
Soran1 yılOlabilir tabi ama genel rahat bir insanim sıkmam şüphe ettigim yerde devreye girerim
Cevap sahibi1 yılYapmıyorum diyen yalan söylüyordur
Soran1 yılNasıl yani açar misiniz
Cevap sahibi1 yılYani bunu yapmıyorum diyen insan yoktur
Soran1 yılAnladım ama gerçekten rahat bir insanim çevremdekiker şok oluyor
Cevap sahibi1 yılNeden şok oluyor kimsenin yapmadığı senin yaptığın ne var
Soran1 yılRahat olduğum için herkes baskilayici çiftler olarakta annem bile bazen abartma diyor
Cevap sahibi1 yılAnlamadım ama neyse
1 yılBence telefonun kurcalanması zaten doğru bir şey değil ve bence çok önemli bir şey değilse her şeyi bilmesine gerek yok.
11 Yorumla
Soran1 yılBuna ben çok katılıyorum hemen hemen aynı düşünüyoruz fazla girmemesi gerek bende aynı şekilde
1 yılSürpriz yapacağımı da bilmesin anlamı kalmaz. Telefonuma bakabilir zaten şifre kullanmıyorum. Bir de gizli birikim yaparım en fazla o kadar
02 Yorumla
Soran1 yılDeğişir olaylar
- 1 yıl
Ne gibi mesela
- Aile & Toplum konusunda 453 cevap paylaştı.
1 yılben pek sirlari olan biri degilimdir o yuzden bilir telefonumda bile sifre olmasinin nedeni parmak izi kolayligi
01 Yorumla
Soran1 yılSaygı duyarım benim illa oluyor biraz maceraci bir tip olduğumdan
1 yıleşler arasında gizli saklı işler olmamalı. ilerleyen dönemde ilişkiyi yıpratır. buna şifreler, telefon vs vs de dahil
03 Yorumla
Soran1 yılGizli saklı değil illa özel şeyler anlatılmamali özel alan tarzi
- 1 yıl
Bana göre eşler arasında özel alan olmamalı
Soran1 yılBilmem
Evlilikte gizli saklı olmaz. her şey apaçık gün yüzüne çıkmalı imza atılmadan önce.
12 Yorumla
Soran1 yılÖzel alan olmalı bence
Bilebilir normal ama alip kurcalamasi hos degil bunu eski esim hep yapardı bişey bulamazdi ama sinir olurdum bana güvenmiyor diye
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır herkes herşeyi bilmek zorunda değil ki bu dünyada
00 YorumlaAynen özel hayat diye birsey var
18 Yorumla
Soran1 yılEvlilik bile olsa kesinlikle var bazilari civkini çıkarıyor evlilikten soğuyor insan
Soran1 yılEvet güvenmedigim adamla isim yoktur kral ne gereği var evlilikte hayat yasamak gerekiyor özgür de olucaksin sıkıcaksinda abartmadan tabiki
Soran1 yılGerçekten bu dusuncedeyim güzel kardeşim damgası yemiştim bir ara fazla sıkmak benlik değil bağımsız bir insanim eşimde böyle olur umarım
Soran1 yılTeşekürler
Onun benden bir şey saklamasını istemezdim. Buna göre benim de ona karşı gizleyecek bir şeyim olmamalı. Bu yüzden bir şeyleri saklamak pek de doğru değil. O bana karşı bir şey gizleseydi ben üzülürdüm
00 YorumlaBazı şeyler özel kalmalı kesinlikle
13 Yorumla
Soran1 yılBen buna katılıyorum bazilari yok diyor
Soran1 yılSaçma
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBilmesi gerektiği kadar prensibi ile bilmelidir
01 Yorumla
Soran1 yılYani
- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yıleşimse bilmeli gizlicek ne olabilirki eşinden
04 Yorumla
Soran1 yılİnsanin özel alani olmalı fikrinize saygım sonsuz her türlü
- 1 yıl
ama bu şifreyi biliyo diyede kurcalama hakkı vermez
Soran1 yılYapan var
- 1 yıl
ben yaptırmıyorum yapmıyorum
- Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.
1 yılHimmm tel dokunmasın diyorsun
017 Yorumla
Soran1 yılEvet bende ona çünkü güvenerek evlendim
- 1 yıl
Guven dokunmamak mi peki :)
Soran1 yılHayir dediğimi anlamadiniz mesela kizlarla özel mesajım var ve bilmemesi gerekiyor veya karşı cinsten aşırı samimi değilim ama soylemisim onun bilmemesi gereken tarzda kurcalamak ayrı seviye
- 1 yıl
:)))) evlimisin peki
Soran1 yılHayir
- 1 yıl
Iste belkide o yüzden şimdi boyle dusunuyorsun
Soran1 yılİlişki yasadim bir kaç defa asla sorgulamadi.
Soran1 yılM***
- 1 yıl
Iste iliskiler beklentiler paylaşımlar farklı evlilik farklı sanki
Tabiiki bir cok hassasiyetin doğal ama mesela evli ve bu sitede olsan esine soylermisin veya sence bunu kac kisi soyluyor
Soran1 yılEvli isem burada isim yok söylerim her halde
- 1 yıl
Ama evli cok insan var
Soran1 yılEvet çok katılıyorum dediginize
- 1 yıl
Yani kişisel olarak taleplerin beklediğin saygi ozguveninden ki bu da harika ama genele vurursan bu dedikleriniz zor sanki :)
Soran1 yılKatılıyorum türk birisiyle evlenip evlenmeyecegim belli değil türk olup bana benzeyen kişilerde elbette var genel imkansız
- 1 yıl
Nasil mutlu olacaksan oyle yasa
Soran1 yılTeşekürler umarım sizde
- 1 yıl
Tesekkurler
Gizli Üye(36-45)1 yılHerkes birbirinin her şeyini bilmeli
03 Yorumla
Soran1 yılBence hayır özel alan ve sinir olmalı ya
Cevap sahibi1 yılNeden? Bekarım ama eşimin KS de olmasını istemem mesela bu bile bir sorun özeline dahil olmam için
Soran1 yılBende ayni sekil bende olmam
Aile & Toplum konusunda 21,9b cevap paylaştı. Eşlerin gizlisi saklısı olmamalı.
06 Yorumla
Soran1 yılÖzel alan🙂
Soran1 yılÖzel hayat gibi düşünün
Soran1 yılHayır
Gerektiği kadar
02 Yorumla
Soran1 yılDeğişir
Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. Çok haklısın
01 Yorumla
Soran1 yılTeşekürler
Aile & Toplum konusunda 482 cevap paylaştı. Gizli saklı olmaz
01 Yorumla
Soran1 yılElbette olmaz ama özel alanda olmalı bence🌸
1 yılçoğu şeyi bilmeli ama her şeyi değil
00 YorumlaEvlide olunsa bi özel alan olmalı bu saygı
00 Yorumla
1 yılTelefonunu saklayan çok şey saklar der susuraım
00 Yorumla
1 yılNooo bilmemesi daha iyi
00 Yorumla
1 yılBence bilinmeli
03 Yorumla
Soran1 yılHayır bence
- 1 yıl
Ben öyle düşünmüyorum saklayacak birşeyim yok eğer göstermiyorsa bir şüphelenirim bende kişinin eşinden gizlisi saklısi olmamalı
Soran1 yılÖzel hayat ile şeyler anlarsin ya
Gizli Üye(30-35)1 yılsen aldatırsın :D
01 Yorumla
Soran1 yılBağımsız birisiyim diyorum rahatim diyorum ne aldatması
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?