Çirkin erkeği de severiz diyince para muhabbeti açanlar şaka mı zengindir ondan diyorlar yakışıklı birini sevince zaten sana bakmaz diyorlar çıkınca o da aldatıyor orta tipli birini bulalım diyince de hep kardeşim pzvgkler çıkıyor nerde bu namuslu aile çocukları
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
hayatınız ne zaman bo. ktan kurtulur
erkekleri sponsor olarak görmeyi bıraktığınızda!
Bir şeyi de tarafsız koruma güdüsü olmadan cevap verin ln erkek koruma başkanı mısın sponsor gördüğüm felan da yok saçmalığa bak
sponsor dediğim maddi
değil
manevi olarakta sürekli ilgi beklmek saçmalık
önce kendiniz birey olun bişeyler başarın!
Ön yargılı komplekst uygulamayın lütfen burada konu benim bir şeyleri başarmam değil ilgi istiyorum diye de bir şey yazmadım gennele hitap ettiğiniz cümleleri lütfen tanımadığınız birini yargılamak için kullanmayın ben kendi hayatıma giren insanlar için söz ediyorum
neyi başardın bi anlat hele
seni tatmin etmek için neyi başarmam gerekiyor
kendin için ne yaptın onu anlat kafi
Özele indirgetmeyin kendimi mutlu etmek için bir sürü şey yaptım ve yapıyorum da ilk önceliğim kendimi geliştirmek her alanda
hedeflerin ne kendi kariyer adına
kendi ayakların üzerinde durma fikirleri nne
Bu sizi neden bu kadar ilgilendiriyor gennel bir şey demem gerekiyorsa birliktelik yaşayacağım adamla bile yaşın sınırı var örneğin 28 yaşında evlenmek gibi anlatabilmişimdir umarım
offfffffffff
O herkese öyle olabilir ama bana bişey yapmaz kelimesi geldi aklıma
en kralını sana yapar ahahaha
Ona yani
Zengin insanına sevmiyorlar
Allah kahretsin onları
Yok yaa okadsr degil
Yok yok bu değer sevgi bilmeyen insanların duygularını kullanan herkese itafen
Ben zenginimde beni kimse sevmiyor oyuzden dedim
umarım sizi de hakkaniyetle seven değer veren biri çıkar karşınıza
Cikmaz
Belki bazı şeylere geç kalmışsınızdır ama hâlâ umut var
Evet
Kaldim
Yakışıklı erkekler aldatır diye bir kaide yok
Maalesef artık toplum çok değişti zihniyet köreldi
Karakterli bir adam gördüğü ilgiden bile bunalır her güzele meyil etmez sadece doğru olanı sever
doğru dediniz onu keşke karakteri oturmuş olgunlaşmış birileri çıksa da bu demode fikirleri bir kenara koysak toplum artık hepsi birbirine benziyor zihniyet kafa boş bu çağın insanı mıyım diye düşünüyorum bazen
Teşekkür ederim öyle maalesef
Ben de teşekkür ederim yanıtladığınız için iyi günler diliyorum
Rica ederim iyi günler
Siz seçiyorsunuz, :D
seçmek istediklerimiz olmadığı için... onları kendi içimizde yarattığımız gibi biri diye seçiyoruz
Hayır bildiğiniz halde seçiyorsunuz
maalesef katılmıyorum
Hayır katılman gerekiyor insanın ne olduğu bellidir
Bazı şeyler ileride çıkıyor kişiliğini bir zaman geçtikten sonra anlıyorsunuz uzun birliktelik geçirdiğiniz biri size uygun olmayada biliyor
Ben ilk zamanlar herkesin ne olduğunu tanırım mesela, Sen saf birine benziyorsun
Maalesef öyleyim
Saf kızlar çabuk kanıyor bu duruma, üzücü ama napalım bize de saf kız düşmez ki
istek attım sana
buarada saf mıyım tam bilemem ama saf seviyoruz diye kanıyoruz kahretsin ki siz de mi kandırmak için saf kız düşsün istiyorsunuz
Hayır tabi ki, sadece zeki kız çok yoruyor bazen, inan sürekli bir şeyleri kurcalamak istiyorlar, Saf kız sevilir ya
kurcalamak sadece zeki kızlara ait olduğunu düşünmüyorum zekiden kastınız oysa yanlış bence safaroz da değiliz evelallah ama yoran biri miyim işine gelemeyen zaten katlanmaz orası ayrı da aamaaan düştük bk ckruna
Baba ne anlatıyon sen ya :D sıkma canını ben onu demiyorum kendini bi bk zannedenlerden diyorum
He ajkskakswkks amaan bklular çok