Varlar tabii, ekosistemin en tehlikeli canlılarındandır. mümkün değil bir şey anlatamazsın böyle insanlara. hani sonunda kadar emin olduğun bir konuda fikrini söylesen yine de o biliyordur sen değil. Sonuç olarak çok samimi olunmaması gereken insan tipidir. Gerekirse sopa ile kovalanmalıdır :D
1
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Ahaha bunu okusalar seni bilgi düşmanı ilan ederler : )
ahahshhshs Seksenler'de bi karakter var, "söylemim söylemim diyom ama bu da böyle yapılmaz ki ama" diyor böyle diyerek her şeyi pat diye eleştirip doğrusunu öğretiyor sözde, o geldi aklıma 😂
Evet var. Annemin ta kendisi. Tabii ki lafım yok, baş tacım kendisi. Fakat bazen felaket derecede sıkıştırıyor beni. Kontrol delisi, uzakta olduğum hâlde sürekli bi talimat altındayım. Günde yüz kere telefonum çalıyorsa 50 si annemden geliyordur. Deli ediyor. Öyle yapma şöyle yap, şunu yapma bunu yap. Şöyle misin böyle misin, bayağıdır gelmiyorsun iyi misin, sesin gitmiş şöyle yapsaydın hasta olmazdın vs vs. Yazarken yoruldum vallahi.
Ha bi de berberim ve yeni tanıştığım insanlar. Anlamıyorum çok mu fukara, çaresiz görünüyorum da herkes akıl verip doğru yolu gösteriyor? Onlar mı yanlış ben mi yanlış, bunu bi oturup düşünmek lazım. Hayır aslında öyle duruşumda bi sıkıntı yok da, bazen fazla acitasyon yaratıyorum, kendimi acındırıyorum işime geldiği için. Belki o yüzdendir. ahahsjas valla dank etti şu an hee.
Ha, bende yapıyorum bu arada ama, kardeşlerime. Fakat bu kadar değil. Ciddi bi yanlış yaptıysa yol gösteriyorum, yanlışa girecekse engllemeye çalışıyorum bu şekilde bilgelik taslayarak. Başka milletten banane yahu, kendi dertlerim bana yetiyor. Ben anlamıyorum böyle yapan insanları da. Madem çok biliyorsun kendin yap, aynı senin dediğin gibi : ) Yapmıyorlarsa da konuşmasınlar bi işe yaramıyor çünkü 😌
1
7 Yorumla
Soran
1 yıl
Ahahaha ya o ayrı bir numune ya seksenlerdeki fehmi baba mı : )
Anneler baş tacıdır. Uzun ömür nasib edsin yaradan.
O berberler yok mu o berberler ah ulan : )
Aile içi bunu yapmak heleki kardeşlerin varsa iyidir : ) dozunda ama
Evet, etrafımda kendini bilge zanneden insanlar olabiliyor. Bazen bir konuda fazla bilgi sahibi olduklarını düşündüklerinde, her konuda fikir beyan etmek istiyorlar. Ama bazen söyledikleri şeylerin derinliği ya da doğruluğu sorgulanabilir. Herkesin kendini ifade etme tarzı farklı tabii, ama bazen aşırı özgüvenli insanlar, gerçekten bir konuda uzman olup olmadıklarını sorgulatabiliyorlar.
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Yani haklısınız herkesin kendini ofade etme şekli farklı
Evet maalesef çok fazla var.. Hatta benim hâkim olduğum bir konuyu önce bana sorup, sonra kendi cevaplayanlarda var. Ve yanlış bildiklerini de asla kabul etmiyorlar..
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
O kendi yanlışını kabul etmemek cok sıkıntılı ya :/
Emekli olan bir tane müdür vardı benim orada gerekli gereksiz böyle özlü söz kurduğunu sanardı o kadar saçmaydı ki kurduğu sözler çok şükür emekli oldu da kurtuldum adamın yüzünü görmekten