Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Haklısın. İlk etapta alacağın paraya bakma, sana uygun bir iş bulursan bir müddet hak ettiğin miktarı istemeden “çalışırken karşılıklı birbirimizi tanıyalım, uygun bir süreç içerisinde karşılıklı konuşarak alacağım gerçek maaşı konuşmamız her iki tarak için de daha uygun olur” demeniz daha gerçekçi olur diye düşünüyorum. Çünkü donanımlı olmasına rağmen işsiz insan sayısı çok fazla. Bir yerden başlamanız şart. Allah kolaylık versin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılAbi çok zor. Yani üniversiteler bitirdim. Paran yoksa ölüm gibi... Kaç defa intiharı düşündüm. Bu ülkede kimse suratıma bakmadı. 7 yıl özel güvenlik olarak asgari ücrete çalıştım. Bir tane kız arkadaşım olmadı. Birini sevemezsin sevsen takmaz. hele anne baba ölü ise her şey sana aittir. Gerçekten çok zor. Özel güvenlik görevlisi 10 üniversite bitirdim. En son iş güvenliği uzmanı olarak başladım. Kaç defa intiharı düşündüm. yapayalnizm. kimse seni anlamaz. Para her şeyin Allahı bence. Allah bile seni hatırlamaz. Bazen ağlarsın kimse yoktur. Kimse göz yaşına bakmaz. Kızlardan birisi elbisen iyi değilse suratına bakmaz. Hayat gerçek yaşamak da gerçek ise gir. Pislik temizle wc temizlik yap kazan. Lanet olsun her şeye.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBende 4 aydır işsizim kafayı yiyorum tarif edilemeyecek kadar ağır bir durum bir yere gitmek istiyorsun veya birileri davet ediyor insan cebini kontrol etmesi kadar kötü bir his yok paran olunca senden kralı iyisi yok zaten bir delikanlıyı para değül parasızlık bozar harbiden
04 Yorumla
Soran1 yılHarbiden öyle sosyal çevre kalmadı dışarıya cikilmıyor , otobüs 14 TL bu parayı dair düşünmek tasarruf etmek için 1 saat yol yürüyorum
Cevap sahibi1 yılBen tarif edemem bu duyguyu babam zorla cebime para sıkıştırıyor ben çalıştığım vakit bütün aileye bakıyordum şimdi ise ailem bana para veriyor çok ağır bir duygu çift iş yaptığım günleri hatırlıyorum çok işkolik biriyim çalışmadığım günler depresyona giren biriydim şimdi 4 aydır işsizim
- 1 yıl
Çok üzücü neden işsiz sin güzel çalışıyormuşsun ailene bakıyormuşsun üzüldüm insallah bulursun Rabbim yardım etsin
Cevap sahibi1 yılAileme bakıyorum tabiki baya işkolik biriyim ama hakettiğim parayı alamıyorum emeğimin karşılığını alamayınca da anlaşamıyorum
- Aile & Toplum konusunda 455 cevap paylaştı.
1 yılAşırı zor gerçekten erkek dediğin paralı olur, kadınlar da parasız erkeğe maalesef saygı duymuyor ilerleyen yaşlarda. Erkek açısından da zor, sosyalleşemiyorsun bile, psikolojik olarak baş etmesi zor bir süreç. Hele de yaşıtlarının durumunu düşününce.
01 Yorumla- 1 yıl
Senin gibi düşünen yok ki ya da az, sonra tuttururlar eşitlikte eşitlik
Erkek olmak daha zor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u 1 yılçok zordur maalesef
00 Yorumla
1 yılEşim 1 senedir bu durumda boşanmak yerine hep idare etmeye çalışıyorum ama bu dönemde birbirimizden inanılmaz derecede soğuduk ve saygı sınırını aşmaya başladık. Kesinlikle erkeği erkek yapan parası. Hele bir de parası olmadığı halde çalışmaya yüzü olmayan erkek evlerden ırak olsun.
421 Yorumla- 1 yıl
@kanka35 kadının çalışması zorunlu değil. Arada yardım eder hep etmez.
- 1 yıl
@kanka35 evet arada yardım amaçlı hep olmaz
- 1 yıl
@kanka35 tamam sıkışınca yardım eder hep olmaz
- 1 yıl
bencede erkek en az asgeri ucret alip çalişmali
- 1 yıl
@hiddenuserr1 hastamı eşin
- 1 yıl
@Esrademir3593
aynı adalet anlayışınızı ev işlerine erkek yardımı konusunda da ifade etmenizi bekleriz - 1 yıl
Benim çalışmamı istemediği için çalışmıyorum hem çocuğumuz var hemde çalışamazsın diyor
- 1 yıl
nasıl geçiniyorsunuz?
- 1 yıl
@noperva1975 anlamadım!
- 1 yıl
@Esrademir3593 nedir anlamadığın?
- 1 yıl
@noperva1975 anlam bozukluğu var.
- 1 yıl
@Esrademir3593
hayır demek isediğim açık.
yani kadın çalışmak ve erkeğe maddi açıdan yardım etmee mecbur değil dediğiniz gbi erkekler de eşlerne ev işlerinde yardım etmeye mecbur değil diyebilmenizi dilerim
demek istediğim buydu - 1 yıl
@noperva1975 e zaten Türk erkekleri yardım etmiyor
- 1 yıl
@Esrademir3593 o başka... mecbur değildirler isterlerse yardım ederler diyebiliyor musun?
- 1 yıl
@noperva1975 Türk erkekleri yardım etmiyor zaten diyorum sıkıntı yok o konuda
1 yılTÜİK verilerine göre Türkiye'de 2 milyon 525 genç ne okuyor ne de çalışıyor. Seni biraz daha iyi hissettirecek mi bilmiyorum ama seninle aynı durumda olan büyük bir kitle var Türkiye'de. İşsizlik, parasızlık, güçsüzlük, acziyet... Gerçekten berbat şeyler. Allah en kısa sürede güzel iş fırsatları çıkarsın karşınıza.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 608 cevap paylaştı.
1 yılİşsizlik herkes için zor. Ben de işsizim kpss çalışıp da atanıp memur olmaya çalışıyorum yıldım a... m... k... 30 yaşına geldim hala test kitapları hala denemeler online dersler yıldım. Artık evleneyim bir arabam bir evim olsun işim olsun. İşime gidip geleyim kocamla haftasonu tatillerinde bir yerlere gidip kafa dinleyeyim istiyorum yıldım a... m... k...
14 Yorumla- 1 yıl
Ayni dert bende de var ama şunu unutma atanirsak belki 5 yil kaybettik ama 35 yil kazancaz
- 1 yıl
Bulursun bir eşek ve enayi takma kızsın. Bin eşeğin sırtına vur semeri. Demi. iki gül eğlen tamam işte. Kızma bana. Görüyorum hayatı anlatma edebiyattaki şiirler gibi değil.
- 1 yıl
@birYalniz90 sen ne kadar geri... zekalısın be. Ben öyle mi yazmışım yorumumda.
- 1 yıl
Sadece sen değil bu devir böyle bana anlatma haşa yasa gör. Ben gördüm yaşadım. Haram olsun.
Erkeğin işsiz kalması mümkün değildir
Eğer işsiz kalıyorsa gtünün keyfine öyledir
Amelelik bile yapabilir özgüven ve girişimci olması yeterlidir311 Yorumla- 1 yıl
Seninki şuna benziyor. Bir erkeğin kadınsız kalması mümkün değildir. Kadın bulamıyorsa eskorta gitsin.
Bir insan açlık sınırının altında bir maaşa amelelik yapmasının beleşe g. tverenlik yapmaktan bir farkı yok. O kadar matah bir şeyse sen git de 1 ay amelelik yap bakalım da görelim g. tünün fiyakasını. - 1 yıl
Gerçekten ya bu yeni nesillerden bı bk olmaz kendine bile bakamiyrolar hepsi rahat iş peşinde sen ağa ben ağa inekleri kim sağa düzgün bir işe giremediysen köpek gibi çalışmak zorundasın bulduğun işte yoksa kimse sana ah canım şöyle böyle bu zor iş bırak demez kimse bedava ekmekte vermez yaşlılıkta sürünürsun
- 1 yıl
Cidden ya dünyanın en zenginleri bile hayatlarının bir döneminde surunmusler iş beğenmiyorlar kismina bazen katılıyorum çok kötü isverenlerde var evet ama çoğu genç rahat yüksek maaşlı iş istiyor asla bir süre aza kanaat edeyim demiyor
- 1 yıl
@Shizoo Avrupa'da bir amelenin alım gücü ve refahı Türkiye'deki bir memurdan yüksek. Avrupa'yla Türkiye'yi kıyaslama.
Ev kirasının 15K'den aşağı olmadığı ülkede 22K'ya çalışmak enayiliktir kimse kusura bakmasın. Kendini beleşe düzdürmektir. Avrupayla Türkiye'yi kıyaslama.
Benim kadın aramak bulmak gibi bir derdim yok. Bu meseleyi de benim şahsım üzerinden okuma. - 1 yıl
@Tükendimçok2 Yaaav Tuğba sözlerine dikkat et öyle köpek möpek diye hakaret etmene gerek yok. Biz sana niye evde kaldın hala evlenemedin diyor muyuz? Sana ne milletin çalışma hayatından veya nerede çalışacağından.
- 1 yıl
@Tükendimçok2 Hayatının bir döneminde sürünmüş kaç tane zengin var acaba. Bana bir elin parmakları kadar isim sayabilir misin bu söylediğine örnek teşkil edecek şekilde.
- 1 yıl
@Fikretin_Devrimi Tuğba kim
- 1 yıl
@Tükendimçok2 Pardon seni başka biriyle karıştırdım kusura bakma
Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bir erkek için işsizlik, toplumsal beklentiler yüzünden maddi ve duygusal açıdan zorlayıcı olabilir. Ekonomik sorumluluklar ve özgüven kaybı gibi etkiler yaratabilir, ancak bu dönemi fırsat olarak görüp çaba göstermek önemli.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAyy gerçekten bir kadın olarak şu an çalışmıyorum ve aileme kendimi yük gibi hissediyorum. Ben böyle düşünüyorsam erkekler ne alemde hiç bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun. Çünkü erkeklerin omzunda daha fazla yük vardır.
312 Yorumla- 1 yıl
maalesef öyle belli yaştan sonra bırak evlenmeyi sevgilin bile olmuyo
Cevap sahibi1 yılİş olsunda sevgili bulmak kolay
- 1 yıl
Düzenli iş bullmakta zor
Cevap sahibi1 yılAynı durumu bende yaşıyorum. Aşırı kötü bir şey
- 1 yıl
maalesef oyle 29 yasinda kpss caliscam siz düşünün
Cevap sahibi1 yıl27 yaşında aynı durum hata KPSS'den umudum yok. Özel sektörde çalışırım. Allah zihin açıklığı versin
- 1 yıl
Amin cümlemizin
Hangi bölumden hazirlaniyosunuz
Cevap sahibi1 yılTıbbi sekreterlik
- 1 yıl
2 yıl önce iyi alım yaptılar bende bölümü kazanmıştım ama okumadım o ara üniversite okuyudum
Cevap sahibi1 yılDeğişen Türkiye burası her an her şey olabilir. Umarım güzel şeyler yaşamak nasip olur 🤲🏻
- 1 yıl
Amin inşallah bende şu an özelde calisiyorum
Seneye bir daha deneyecem gibi
Bu arada nerde yasiyosun
Cevap sahibi1 yılHakkari de
1 yılÇok zor bir şey hatta erkeği kadını yok bunun. İşsizlik, parasızlık gerçekten çok zor. Hem psikolojik hem bedensel olarak etkileyip bitirir insanı evet.
10 Yorumla
1 yılAslında paran olmadığı veya işsiz oldupun için bi kızla problem yaşamazsın. Sadece bu senin ne kadar ileriye yönelik sorumluluğa sahip olabiliceğini gösterir. Demem oki şu an bile kendine faydası yok ilerde bana neden olsun diye düşünür en fazla ki bu biraz doğru bence bunlar da benim düşüncelerim. Umarım iş bulur hakettiğin yerlere gelirsin ( bemde işsizim bulamıyom lanet olsun anlıyorum seni)
00 Yorumla
1 yılEsine cocuguna bakmakla yukumludur ( evliyse) bekarken edindigi yukumlulugu devam ettirirse toplumda sorumludur. Ama hicbir işte calismamis ve gezmis tozmus adam olmaz gozuyle bakilir yani kadin calismasin problem yok ama erkek calismazsa bostur tweet bu kadar.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. yaşayan bilir bence. aileden zengin bile olsan illa ki bi işin mesguliyetin etiketin olmalı ekrek olarak
01 Yorumla
Soran1 yılAileden zengin değilim aslında şu an gelirim yok hiç bir yerden aile dahil
Gizli Üye(36-45)1 yılCok iyi anliyorum seni esim de issiz bende temizlik yapiyorum + BİM de calisiyorum o da simdi BİM de bir sekilde her sey hal oluyor yeterki kendini üzme strese girme en önemlisi sagligin insallah en kisa zamanda isin de olur esin de
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSadece erkek için değil kadın için de zor bir durum artık o kadar üniversite okuyoruz bin bir zorlukla öğrencilik hayatımız asla bitmiyor memuriyet için çırpınıyoruz bir 3 senede ülkede üniversite mezunu olup işsiz olmayana zor rastlıyoruz
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılÇalışmayan erkek boş erkektir. Bende 2 senedir işsizim. Artık akışına bıraktım. Çıkarmadığım cv görmediğim yer kalmadı olmayınca olmuyor
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 629 cevap paylaştı. iş yok para yok sevgili yok aşk yok, Para çok yakını görmem direk tayland filipinler. para yavaş yavaş bitsin diye
00 YorumlaÇok zor umarım en kisa sürede iş bulabilirsin. Bölge yazarsan sorunun altına belki yakınından biri buradan yazarak yardımcı olur.
00 Yorumla32 yaşındayım 3 sene önce kızım 3 yaşındaydı ve 5 ay işsiz kaldım o 5 ayda 10 sene yaşlandım ben hayatımın en kötü günleriydi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılPsikolojik olarak zorlar çevrende herkes çalışıyorsa sen çalışmıyorsan epey zorlar hatta maddiyatı geçtim para değil parasızlık bozar insanı...
00 Yorumla
1 yıl25 yaşında sonra dünyanın en zor olayı bu. Ailen bile yük olarak görür seni. Olduğun hiçbir yere sigamazsin tabi gururun varsa
04 Yorumla- 1 yıl
Ben hiç aile parası yemedim çünkü babam vermez vermezdi yani hala vermiyor 25 e kadar para yiyenler şanslı
- 1 yıl
Üniversite okuyanlar için diyorum
- 1 yıl
Seninkine de baba denmez maddi durumu iyi olup vermiyorsa eğer
- 1 yıl
Toksik aileyiz biz bunu dışardan bakan herkes rahatlıkla görür anlar
- Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılParam varken harcamam kenara atarım. Çalıp para kazanmayınca da bunalıma girerim :D Garip bir ruh hali...
00 Yorumla Açık konuşmak gerek her daim biliyorsun nadiren çıkarlar insanın karşısına kalbi güzel insanlar
10 YorumlaErkek için çok zor
Paran olsa vaktin olmaz vaktin olsa paran olmaz10 Yorumla
1 yılOkyanusun ortasında ıssız adada kalmak gibi diye tahmin ediyorum
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. şimdiki erkekler ne işsizligi ne evliligi ne de askere gitmeyi kafaya takıyor boş boş avare gibi sokaklarda geziyorlar
01 Yorumla
Soran1 yılSorun etmedimiz için, soru sorduk değil mi
1 yılAşırı derecede zor. Evlenmesi mümkün değil toplumun bakışları vs vs.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 1 yılUmarım en kısa zamanda gönlüne göre iş bulursun. Erkeklerin üstündeki bu para yükü üzücü cidden
00 Yorumla
1 yılSeneler den beri aynı durumu yaşıyorum Allah düşmanima yaşatmasın.😩
00 YorumlaBitirir, parasız erkek dayanaksız kalır ve hemen aksiyon almalıdır.
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 548 cevap paylaştı. Çok kötü bence, yaşamış biri olarak hangi şehirdesin ki
00 YorumlaTabikide öyle işsiz ve parasız erkeği annesi bile sevmesin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 766 cevap paylaştı.
1 yılPara erkek adamı bozmaz parasızlık erkek adamı bozar...
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 766 cevap paylaştı.
1 yılPara erkek adamı bozmaz parasızlık erkek adamı bozar...
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılPsikolojik travma sebebi böyle erkekler daha gergin olurlar..
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çok zor bir süreçtir geçim derdi aile varsa aile baskısı çaresizliğin dibini hisseder insan.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı.
1 yılAtaerkilliğin size girdiği nokta da bu işte.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİşsizlik herkes için zor ama erkek için daha zordur tabii. Kaç yaşındasın ki vasıfsız bile iş bulamıyorsun? Fabrika market vs başvur
06 Yorumla
Soran1 yıl24 linsans mezunuyum her yere yüz yüze başvuru yaptım, küçük şehir olduğu için sanırım
Soran1 yılİmkanlar çok az
Cevap sahibi1 yılHayırlı olsun ne işi?
Soran1 yılDijital arşiv işi , yazılı belgelerin dijitale aktararacakmisiz asgari ücret sigorta
Cevap sahibi1 yılKüçük yer diyodun ne güzel rahat iş çıkmış. Asgari ücrete amelelik yapmaktan iyidir
Soran1 yılKüçük bir yer daha giriş olmadı işe, garip bir iş bakalım nasıl olacak 1 2 ay çalışsam daie kendimi toparlar düzlüğe çıkarım hayırlısı girip başlayalımda , mülakata gitmiştim bugün dönüş yaptılar olumlu diye
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir süre özgüvensizlik yaratır. Çalismaya alisinca hele kadını erkeği yok herkese koyar..
00 YorumlaHerkes hayatının bir döneminde illa yaşıyor bunu. Prs etme arayışa devam et bir kapı illa açılıyor.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 421 cevap paylaştı.
1 yılÇok. zordur ki günümüzde kizmerkek. farkmetmiyor. herkes için zor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAşırı zorrr babamdan biliyorum biz çalışıyoruz her zaman destek oluyoruz ama fark ediyorum hep kendini uetersiz hissediyor. Sürekli sigara içiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErkekler kadınlar gibi tacize veya tecavüze uğramıyor bu çok uçuk geldi
05 Yorumla
Soran1 yılYav ne alaka şu an
Cevap sahibi1 yıl@snaçkır0 yapan erkek işte
Cevap sahibi1 yılYani bir erkek herhangi bir iş yerinde daha kolay çalışırken kadın zorlanıyor zorlayanlar da aşağılık erkekler
Gizli Üye(30-35)1 yıl4 sene işsiz kaldım. Kimse adam yerine koymamaya başlıyor.
12 Yorumla- 1 yıl
İnsanın parası olunca değerli olmaya başlıyor.
Cevap sahibi1 yılAynen öyle
1 yılÇok zor. Bir an önce çakışmaya bak okuma imkanın varsa okumanı öneririm. Erkeğin işi önemli. Tembel olma çalışkan ol ucuzada Çalışma iyi işe gir bu yüzden okumam lazım
10 YorumlaErkeğin doğasında her zaman mücadele etmek vardır o yüzden erkek işsiz kaldığında kendini değersiz hissedebilir bu da onda travmatik sonuçlar doğurabilir
10 Yorumla
1 yılE tabii. Erkek için bi otorite maddiyat. Ondan o özellik çekilip alınınca geriye pasiflikten başka bişey kalmıyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÇok zor bence paran varsa seni bir şeyden sayarlar bu devirde ne yazık ki..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİşsiz parasız bir insan gitsin köyde çiftçilik yapsın bi şekilde tutunsun hayata. Bir erkeği bitirir mi diye sormak garip. İnsanoğlu asalak gibi yaşamamalı eli ayağı tutuyorsa! Dimdik yaşamalı
24 Yorumla
Soran1 yılHayatımda senin kadar boş konuşan bir canlı görmemiştim
Cevap sahibi1 yılSen bu negatiflikle ölene kadar işsiz yaşarsın
Soran1 yılGram ciddiye aldığım bir canlı değilsin yaptığın yorumu geri oku önce
- 1 yıl
Kiz kotu bir yorum yapmiyor azicik açıl bence elestiriyi al kendine bak gor acil hayat univ okumaktan daha ote
Aşırı derecede zor heleki aile evinde yaşıyorsan daha bir zor hayatı zindan ederler psikolojin ciddi anlamda bozulur
00 YorumlaÇalışmayan geliri olmayan erkekle olmaz, en önemlisi bir gelir sağlamak. Çalışmayan erkeğin, geliri olmayan bir erkeğin toplumda yeri pek yok.
02 Yorumlaİşsiz demiyelim de parasızsanız geçmiş olsun, ne evlenebilir nede çevrenizden saygı görürsünüz. Günümüz, erkeğe çok yük ve sorumluluk yüklüyor...
00 Yorumla
1 yılErkek için kadından çok daha zor, hele bu duruma sanki hiç kendi düşmeyecekmiş gibi olup erkeği eleştirenler daha da zorlaştırıyor.
00 YorumlaGecmis olsun kardes... zor bir durum... ama umidini kaybetme ve aramaya devam et... insallah bulursun
00 Yorumla
1 yılBir kadın için ne kadar zorsa o kadar zordur.
10 YorumlaTüm kadınların onu red edeceğini bilmesi kadar zor bir durum işsizlik
10 Yorumla
1 yılZor ama mecbur çalışması lazım erkek evde oturmaz çalışır
110 Yorumla- 1 yıl
Ama kadın evde oturabilir çünkü erkek bakan kadın da sömürüp yiyen dimi sizin zihniyetiniz bu çünkü
- 1 yıl
Acizsiniz 😛😅
- 1 yıl
@KinDoluBiri kininde boğul 😂😂
- 1 yıl
@KinDoluBiri tam olarak öyle kadın arada sıkışırsa çalışır her zaman beklemeyin iyi niyeti suistimal etmeyin
- 1 yıl
@Esrademir3593 sizde erkeği ATM olarak görmeyin o zaman kadında erkekte çalışır nokta.
- 1 yıl
@KinDoluBiri kadın istediği zaman çalışır erkek sıkışınca çalışır hergün çalışmasını bekleme iyi niyeti suistimal etmeyin. Bir iki kere çalışır yardım eder sonra bırakır nokta.
- 1 yıl
@Esrademir3593 yav he he
- 1 yıl
İyi günleeeeer
- 1 yıl
@KinDoluBiri öyle kabullenirsin. d kadın çalışmak zorunda değil erkek gibi arada çalışır
- 1 yıl
Boşuna polemiğe girme benle düşüncemi degiştiremezsin
1 yılİşsizlik kafaya takıyorsan birliktelik düşünme. Özgüvenini etkileyecek.
00 YorumlaBu erkeğin mesleği varsa Muhakkak iş bulur mesleği yoksa yaşı büyükse zor travma nedeni
00 Yorumla
1 yılKız erkek her insan için bir yaştan sonra zor tabii
00 Yorumla
1 yılİşsizlik ve parasızlık diye birsey tok tembellik var
01 Yorumla- 1 yıl
Bulmak istesen hemen bulursun
1 yılEve para getirme babanın bakışı değişir neyden bahsediyorsunuz.
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat