Ailem beni sadece banka olarak görüyor. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim?

Arkadaşlar merhaba ben kamuda 2 yıllık devlet memuruyum 24 yaşındayım ben ilk atandığım 1 sene eve mobilyadan tut yemek takımlarına kap kacak bir eve lazım olabilecek ne varsa eve aldım kaç ay onların taksitini ödedim kaç ay boyunca da mutfak alışverişini bana yıktılar babamın durumu iyi parası olduğu halde böyle yaptılar bana resmen kullandılar bende şu an evlilik yoluna girdim ciddi bi ilişkim var ailem bilmiyor henüz 6-7 ay içinde düğün düşünüyoruz inşallah. Bende 2 aydır elimi eteğimi çektim sadece fatıraları ödüyorum faturalarda 5-6 eve gidiyor 4 telefon faturası az değil. Şimdi bende düğün için çeyiz için para biriktirmem lazım bir sürü masrafımız olacak ki babam da destek vermeyecek ikinizde maaşlısınız yapın der 2 aydır elimi biraz çektim bizimkilerden eskiden olsa her b₺klarına koşardım ederdim kardeşlerim de sürekli benden maddi beklenti içindeler ablam nişanlı damatlık alacak nişanlısına benim yanımda diyo ki yarın damatlık alıcam ama kredi kartım çekmezse rezil olurum bilerek benim yanımda söylüyor ki ben para veriyim hep böyleler bana artık bıktım gitsin babamdan istesin abim var ondan istesin bana kendimi kötü hissettiriyorlar para vermiyorum 2 aydır çekildim diye sizce ne yapmalıyım sıkıldım herkes benden bekliyor herkes

Ailem beni sadece banka olarak görüyor. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim?