İftiraya ugradim?

Arkadaşlar ben bir sürücü kursunda yazıldım bu sürücü kursu vardı Tekirdağ'da ilk günden beri bir savsaklik vardı derse başladım canım bir hocayı verdiler bana adam sinirli biri bende hiçbirsey yapamadım hocayı değiştirmek istedim oradaki insanlar bana düşman oldu sonra başka bir hoca geldi ders vermeye ben Allah yukarda şahit onu babam abim gibi gördüm ama bu o samimiyeti yanlış anlamış arkadaşım hangi hoca daha iyi falan dedi numarasını atsana bende hoca çok iyi dedim ve arkadaşıma verdim arkadaşımda hocayi akşam aramış karısı küfürler yağdırmaya başlamış ve bana numarayı kinden aldın diyince oda Hilal den aldım yani benden demiş adam beni aradı yuvamimu yıkmaya çalışıyorsun dedi kötü olan ben oldum sabahı karısı aradı küfürler yağdırıyor beni ailemle tehid etmeye başladı bende konusundan yalvardım kocası araya falan girdi kocasına benim hakkımda ne dediyse ben bana soğuk yapmaya başladılar size yalvarıyorum benim bunda suçum var mı bu olay ilerler mi sizce şu an konu kapanmış gibi ama aklımdan gitmiyor lütfen bana yardım ediniz

İftiraya ugradim?