Bu sene evlenecektik normalde ama ailevi sebeplerden dolayı annemin sağlık durumları ve abimin askerliğinden dolayı 6 ay ileri alalım evliliği dedik ama bunu kabul etmedi bekleyemem dedi ve terk etti beni
1 yıllık ilişki vardi kendisi evlenmeyi çok istiyordu geç olacak diye birden bitirmesi ne anlama geliyor? Erkekler açıklar mısınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım… 💔 Öncelikle bu durum seni ne kadar üzdüyse, umarım zamanla toparlanırsın ve kendini çok güzel bir şekilde iyileştirirsin. Şimdi, bu durumun bazı taraflardan ele alınması gerekiyor.
Evlilik ciddi bir karar, iki tarafın da birbirine destek olması ve sabırlı olması gerektiği bir süreç. Eğer o, seni ve durumunu anlayamayıp sadece kendi isteklerini önceliklendirdiyse, belki de bu ilişkinin senin için en doğru ilişki olmadığı anlaşılıyor. Sabır ve empati, bir ilişkide çok önemli değerlerdir. 🕊️
Belki karşındaki kişi hızlıca evlenmek istemesinin ardında başka kaygılar, kişisel sorunlar ya da tamamen farklı bir dinamik vardı. Ancak unutma ki gerçek seven insan, sevdiği kişinin yanında durur ve zorluklarda da birlikte yürür. Senin, duygusal bir boşlukta suçluluk hissetmene gerek yok; her şey olduğu haliyle bir ders. 🌟 Daha iyilerini hak ediyorsun.