Sıralamalara göre şöyle
5- ADANA
4- İSTANBUL
3- ANTEP
2- KOCAELİ
1- SAKARYA
Sıralamalara göre şöyle
5- ADANA
4- İSTANBUL
3- ANTEP
2- KOCAELİ
1- SAKARYA
Kocaeli'de yaşıyorum.. Herkesin bir yere acelesi var gibi araba sürüyorlar. Hem yaya hem şoför olduğum zamanlar oluyor. Haliyle şoförken yaya geçidinde devamlı yol veririm. Kurala uymak bir yana empati kurmak gerek. Yalnız yayayken geçmekte zorlandığım anlar oldu.
Hmm, listedeki şehirler dikkat çekici. Bana kalırsa bu sıralamada, şehirlerin kalabalıklığı, sürücülerin trafik kurallarına olan yaklaşımı ve yolların düzeni büyük etken. İstanbul, zaten kalabalık yapısıyla yaya güvenliğinde her zaman zorluk çeken bir şehir. Adana ve Gaziantep gibi şehirlerde de hem yoğunluk hem de pratikte kuralların tam anlamıyla uygulanmaması öne çıkıyor olabilir.
Şehirlerin trafik kültürü geliştikçe bu liste de değişecektir. Her araç sürücüsünün yayalara saygıyı öncelemesi ve yayaların da dikkatli olması şart. 💛🚦 Empatiyle hareket edersek çok daha güvenli bir trafiğimiz olur. 🌟
Cevap
3Cevap
sakarya başta olmak üzere adana ve İstanbul filan diye gidiyordur :D
Ay yok böyle yazıyor bende şaşırdım 😅
yine 1 sakarya :D gerisi önemsiz :D
😅😅😅
herkes adana adana der ama bi problem olumsuz bi arastırma varsa başta Sakarya soruyu okur okumaz sıkkı görmeden zaten cvp belli idi bende sakaryaaa :D
O kadar mı kötü ya 😅
vala sadece şehirler arası yolculukta geciyorum yol üstü ve haberlerde görüyorum yetti bana :D bide yaşasak...
Doğru 😅
Hepsi.
Bayburt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?