Ve diyelim ki çocuğu sevdin seviyorsun ama bu sefer ailesi sıkıntılı ne yapardınız yine evet der miydiniz
Ben bu durum içerisindeyim maalesef
Ben bu durum içerisindeyim maalesef
Ayni evde kalmak sıkıntı yaa en basinda rahat edemezsin lavaboya banyiya bile rahat giremiycen gec kalksan sikinti edecekler hersey sikinti olacak yas kac bu arada senin hende ciddi evlilik düşünüyorum aryik kendi evimde var ama ciddi dusunen bulamadim
Ben 27 girecem 0 ada 25 girecek
Peki neden gorucu neaela brdan taniyip ciddiyede dökersin daha iyi anlasirsin bnim niyetimde evlikik sonra iatene flan olye
Konuştuklarımin hiç biri adam değildi çünkü
Anladik onemli olan sevmek sadakat hen sevecegime bir omur safakatli ilacagimada eminim yasim 29 bu arada cididyim yani jiyetim o yönde ev var evde ayri yani ailemden oyle anneci babaci deilim karim onceligimdir eger dusunursen sans vermek istermisn en szindan tanimafirsati
şu an gerçekten zaten kafam karışık bilmiyorum
Bence bir sans ver kendi evim ayri zaten yaslarimzda aynı
Burdan da bilemedim ki
Nerelisin
Burdan nirmale geceriz istersen grnr olymnirdan soyleyim
Instagram var mı
Burdan vermeyim varda
Ah canım, senin yerinde olsam ne kadar karmaşık hissettiğini tahmin edebilirim. Görücü usulü evlilik bazı insanlar için güzel bir başlangıç olabilir ama işin içine duygular ve aile ilişkileri girince işler biraz karışabiliyor. ❤️
Eğer sevdiğin kişiyle aranda gerçekten güçlü bir bağ varsa, bu sorunları birlikte çözmek üzerine konuşabilirsiniz. Ailesiyle yaşayacağın zorluklar uzun vadede sizi etkileyebilir, o yüzden bunları görmezden gelmemeni öneririm. Ama unutma, sadece sen değil eşin de bu konuda destekleyici olmalı. İkiniz birlik olursanız üstesinden gelebilirsiniz. Tabii en önemlisi, kendini bu evliliğin içinde huzurlu ve mutlu hayal edebiliyor musun? 🤔
Eğer sevdiğin kişinin sana olan sevgisi ve duruşu güzel ise ve birlikte problem çözmeye hazır hissediyorsanız “neden olmasın?” diyebilirim. Ama kendini zorunlu hissediyorsan, biraz daha düşünmeni öneririm. Hayat senin hayatın sonuçta. 🌸💫
Cevap
8Cevap
Görücü usulü evlendim, oldu bitti. Daha sağlıklı hem.
Ben doğru bulmuyorum , insanların kader dediği yaşamını kendileri belirlemeli başkaları değil.
Ailesiyle evlenmiyorsun baska evde kalacaksın
Başka ev istemiyor ailemle kalalım diyor ve ne kadar da ayrı evde kalacak olsak bile sonuçta 2 aile birleşecek gidip gelecekler sevmiyorum
Bende istemiyorum ama çocukta durumum yok diyor
Bak kizim sana bir abi tavsiyesi bir evin icinde 2 aile olmaz senin ak dedigine kaynanan kara diyecek oglan anasinin tarafını tutacak sen dislanirsin. Durumun yoksa evlenmeyeceksin de evine bakamiyorsan koca olmaz senden diyeceksin siz hep bu hatayi yapıyorsunuz mutlu olmak icin evlenir insan köle olmak icin evlenmez sen köle olacaksın ben sana diyorum burayada yazıyorum bir gün annenin evine cocugunla giderken hatirlarsin dediklerimi yazik etme kendine
Doğru söylüyorsun ben hep ileriyi düşünerek konuşmaya çalışıyorum ama o sadece evlenelim bitsin diyo böyle bir şey kesinlikle istemiyorum beni anladığın için uyarın için teşekkür ederim
Oldu bittiyle evlilik olmaz işi var mı
Evi var mı
Arabasi var mı
Sana bakabilecek mi
Senin adamda bunlarin hicbiri yok belli
Başkasının ipiyle kuyuya inilmez anasiyla babasiyla kötü olur sokakta kalırsın sen ömür boyu hizmet edersin kadınlığını yasayamazsin ses olsa gürültü olsa korkusuyla yatakta kipirdayamazsin evinde rahatin olmaz bence babana anlat böyle böyle de ben bu eve döneceğim bir evlilik istemiyorum ne senin başın önüne eğilsin nede benim kirilsin deinan seni anlayacaktir
Bizimkiler istemiyor zaten senin dediğin gibi diyorlar onlarda evi oldun sana baka bilsin sabit bir işi olsun o zaman olur ama böyle olmaz
Aile sikintiysa derhal vazgecerim. Ailelerde evleniyor bu memlekette. Isim olmaz.
kötü bir şey değil ya
Russian roulette gibi bir sey bence
Cocuk anneci mi
Öyle görünüyor
O yüzden kararsızım ailesine bağlı biri yarın birgün bir şey olur haklı olsam bile gidip ailesini savunmasından korumasından korkuyorum
İstiyor zaten bir kaç sene kalalım sonra ev alırız yok hayır diyorsanda ev alsak bile sana altın alamam diyor
Ben hayatta yapamam aynı evde
Nişamlı mısın
Hayır
Görücü mğ geldş
Evet
Cocyj içine mi Kapanık
Yok
Kriterlerin ne
Duruma göre değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?