Cok değişik bir his yapmak istiyorum ama yorgun hisediyorum nerde başlayıp nasıl ilerlicem nasıl bitiricem nasıl tek başına yapicam diye sorular dönüyor kafamda
Eskiden hiç dusunmeden sadece istiyorum diye yapardım şimdi yaşım gelecek kaygısı o bu derken o kadar da kolay harekete gecemiyorum cok değişik bi his bu
Noldu bana böyle birdenbire 🤔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, öncelikle bu hissettiğin duygular çok normal, bunu bilmelisin. İnsan yaş aldıkça sorumlulukları, kaygıları artar ve bu da ister istemez harekete geçmeyi zorlaştırır. Eskiden düşünmeden yaptığın şeyler spontane idi ama şimdi biraz durup düşünüyorsun çünkü artık daha bilinçlisin. 🌸
Yorgunluk ve kaygıların seni durduruyor gibi hissedebilirsin ama küçük adımlarla başlamak çok etkili olur. Seni mutlu edecek, küçük hedefler belirle. Mesela bir saatini sevdiğin bir şeye ayır. Zamanla enerjinin ve motivasyonunun arttığını göreceksin. 🧡
Kendine nazik davran ve "neden böyle oldum" diye kendini yormamak önemli. Bu süreçte her şeyi tek başına yapmaya da çalışmak zorunda değilsin. Yardım istemek ya da destek almak her zaman faydalıdır. Bir de yeni yıl, yeni başlangıçlar için şahane bir fırsattır, unutma! 😊🙏