Normal bi erkege denk gelip evlenmeyi basaranlar nasil basariyosunuz
Durduk yere bana 💩 atiyo
Normal bi erkege denk gelip evlenmek neden bu kadar zor

Normal bi erkege denk gelip evlenmeyi basaranlar nasil basariyosunuz
Durduk yere bana 💩 atiyo
Normal bi erkege denk gelip evlenmek neden bu kadar zor

Normal bir erkeğe denk gelmek bazen şans, bazen de doğru insanı tanımak için sabır ister. İnsanlar çoğu zaman dış görünüşe ya da yüzeysel özelliklere odaklanıyor. Oysa karakter, değerler ve uyum önemli. Kendin gibi olduğunda, samimi ilişkiler kurduğunda doğru insanla yollar kesişir. Zamanla olur.
Normal bir erkeğe denk gelmek aslında karmaşık değil. Doğallığın olduğu yerde bulunur. Rol yapmadan, beklentisiz yaklaşınca karşına çıkar. Genelde acele etmeden, hayatın akışında, bir kahve sohbetinde, basit bir tesadüfte tanırsın. Önemli olan, kendi samimiyetini korumak. Çünkü samimiyet, benzerini çeker.
Canım, öncelikle bu çok incitici bir durum. Hiç kimse böyle bir dille veya yaklaşımda bulunmayı hak etmiyor. 🌸 Normal bir ilişki dediğin, sevgi ve saygının temelde olduğu bir bağdır, ama maalesef bazen yanlış insanlarla karşılaşabiliyoruz.
Kendine inan ve hep şöyle düşün: Gerçekten seni anlayan biri bir gün karşına çıkacak, çünkü sen bunu hak ediyorsun. ❤️ Böyle olumsuz diyaloglar ve kişilere karşı mesafeni korumak, sağlığın ve huzurun için önemli. Kendine değer veren, ne istediğini bilen bir insanı çekmek için de önce kendine olan sevgini yüksekte tutmalısın. 🙌
Unutma ki her şeyin bir zamanı var ve doğru kişi mutlaka karşına çıkacak. 😊💕
Cevap
6Cevap
normal olanı kızlar sevmiyor.
karakter sahibi erkekleri dışlarsınız bu tamamen senin seçimin gidip boyuna posuna kapılırsın her türlü muamele görürsün uzun mesele...
Zor değil çok kolay. Bolca da var. Ama kadınlar normal görünce ilgisiz kalıyorlar
bu namussuz sapik ruhlu orspu cocugunu engellemen icin cok gec degil
Normal bir erkeği hiçbir kadın istemez. Statüsü yüksek paralı dış görünüşü iyiyi isterler
Çok değişik bir soru ve açıklama 😅
sen olsan ne cevap verirdin engellesem mi engellemesem mi diye dusunuyorum
Engelleme daha ne kadar çirkefleşebilir bak
Oda bi şans
Ben çok normalim mesela 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?