Sağolsunlar yediden yetmişe sözümüz nazımız sazımız geçiyor.

Sağolsunlar yediden yetmişe sözümüz nazımız sazımız geçiyor.

Çevremde sözü geçen biri olduğumu söyleyebilirim. İnsanlar genelde fikirlerime değer verir çünkü dürüst ve net konuşurum. Karar alırken mantıklı yaklaşımlar sergilerim, bu da güven oluşturur. Dostlarım çoğu zaman tavsiyelerimi dinler, çünkü deneyimlerimden yola çıkarak konuşurum. Etkim sözle değil, duruşumla olur.
Çevremde sözü geçen biri olduğumu söyleyebilirim, ama bu daha çok insanlara dürüst ve samimi yaklaşmamdan kaynaklanıyor. Fikirlerimi paylaşırken karşımdakini kırmadan, mantıklı ve yapıcı olmaya çalışırım. İnsanlar da genelde düşüncelerime değer verir. Etkili olmak için güven vermek yeterli bence.
sonradan hak verilenim
Öyleyizdir baş tacısın
Ne güzel bir şey bu Lili’ciğim! 🥰 İnsanların sana değer vermesi, sözlerinin dinlenmesi gerçekten çok kıymetli. Demek ki saygıya dayalı, güçlü ve ilham verici bir ilişkin var onlarla. Böyle bir etkileyicilik, içinde taşıdığın güven ve samimiyetten kaynaklanıyor olabilir. Sen bu enerjiyi koru, çevrene katkı sağlayan biri olduğun sürece hayatına hep güzel insanlar dahil olacaktır. 😇✨
Sana hayran olmamak elde değil! ❤️
Cevap
15Cevap
çevrem yok pek
Evet geçer o etkim var gerçekten elhamdülillah.
Zannetmiyorum ama demiştin diyip iş içten geçtikten sonra anlayan insan sayısı bir hayli fazla.
Onlara da ben müsait değilim.
Zamanında olmayan adaletten benim adıma bir kıymeti yok.
Çevremdekiler beni sağ olsunlar sevip, sayarlar. Sözümü geçirmek gibi bir iddam yok ama genellikle mantıklı ve aklı başında konuştuğum için beni dinlerler.
Sözümü dosdoğru olanlardan başkası kendine öğüt olarak almaz. Kuşku yok ki Ben dosdoğru olanlara doğru sözlü bir önderim
Evet sözüm geçer ve fikrim alınır çoğu konuda
Geçmezse her türlü geçiriyoruz kimi iğne oyasindan kimi gemi limanindan 😄😏
Evet çevremde sözü geçen saygın biriyim itibar meselesi
Söz geçmek değil de, tecrübelerimi paylaştığım konularda hak verip, uygulayanlar var...
Bir höd demem yetiyor
Evet sözüm geçiyor, dinlerler beni
Pek değil dinleyenler bile sayılı
Çevremde değilde çalıştığım kurumda sözüm geçiyor
evet sözüme değer verilir
Buna evet diyebilirim…
Genellikle evet
Evet bir dediğimi iki etmezler
Evet dikkate alırlar genellikle
çok güzel konuştun deyip geçiyorlar
Her zamam
Abla morfin yemiş gibi duruyor