Evlenmekte üzere olduğum erkek arkadaşımın ailesinin ve kendisinin Suleymanci oldugunu öğrendim, nedir bu suleymancilar?

Merhaba herkese arkadaşlar,
24 yaşında Odtuden yeni mezun bir muhendisim. Annemde babamda asker çocukluğumdan beri de pek dini yönüm gelismis bir insan degilim.
Aralık ayında evlenme teklifi aldığım sahiden çok sevdigim insan bana bir itirafta bulundu ve Ailesinin Suleymanci oldugunu ömrünün 12 yılının bu suleymancilara ait yurtlarda gectiginden vs bahsetti.
Ailesinin zaten muhafazakar olduğunun farkındaydım ama bu Suleymancilar nedir ne değildir hiç bir fikrim yok.
Anneme bahsettim bu mevzudan ve çok sevdiği erkek arkadaşımdan an itibariyle bir asker olarak sogudugunu babama kati suretle soylemememi istedi.
Bir yuva kuracagim kurmak uzereyim biliyorum hala geç değil öğrenmek için bu yuzden aranizda dürüstlükle bu olusum da yer almış veyahut taniklik etmisler illa ki vardir diye tahmin ediyorum.
Bilgi ve görüşünüze sığınarak yardiminizi istiyorum.
Tesekkurler

Evlenmekte üzere olduğum erkek arkadaşımın ailesinin ve kendisinin Suleymanci oldugunu öğrendim, nedir bu suleymancilar?