Kimse beni sevmiyor. Ben kendimi sevmiyorum. Hiç sosyalleşemiyorum. Kendimi güzel hissedemiyorum. Çok arkadaşım olsun istiyorum ama olmuyor. Kendimi çok soğuk ve insanlardan nefret eden biri olarak tanımlamaya başladım. Herkesin beni güzel bulmasını istiyorum, herkes tarafından sevilmeyi benimde onları sevmemi istiyorum. Gerçek bir sevgilim olmasını istiyorum. Metal, grunge, rock dinleyen biriyim ve sanırım bazı kişiler beni çok sert görüyorlar anlamış değilim bu tarz müzikleri seviyorum. Facebookta filanda sevilmek istiyorum. Nasıl sosyalleşeceğim ben? Kendimi çok yalnız hissediyorum. Ne olur yardım edin... :(
Cevabın nedir?
bak kardeşim seni bu halinle sevmeyenle birlikte olacağına yalnızlığınla birlikte ol daha iyi ki yanlız da değilsin ALLAH kulunu hiç yalnız bırakır mı? öncelik sen sevilip sevilmek için kesinlikle krakterinden, huyundan suyundan taviz vermeyeceksin. nasıl biriysen aynen öyle devam edecem tabi dinimizin yasakladığı böle ol dedi durumlar haller istisna. ve unutma insan oğlu sevilmeyi beklerken beklemeyi sever. ayrıca ben inanıyorum sen sevilen bir insansın, geç aynanın karşısına bir bak kendine haline bak şu an ki sağlığında olmak isteyipte olamayan olamadığı için gözyaşlarına boğulan milyonlarca insan var kendini hor görme ALLAH seni seviyor zalim günahkar aciz kullar sevse ne sevmeze ne. onlar ki ALLAH cenneti vaat etmeseydi secde etmeyenlerdir. sen ALLAH'a sığın. kardeşim
318 Yorumla
Soran+1 yılAslında çok haklısın. Ama insan diğer insanlarla da konuşmak istiyor
- +1 yıl
evet ama insan istenmediği yerde olmayı isteyecek kadar da yüzsüz olmamalı. tabi ki sevilmeyi ister ama zorbalıkla değil. gercekten sevildiği için sevilmek ister. sen sadece kafa denginle tanışmamışsın belki de tanışmışsın ama farkında değilsin. sabır biraz. ve dikkat et şu an sana bir sürü cevap geliyor sevildiğin için unutma :D
Soran+1 yılYüzümü bile görmediler nasıl sevecekler
Soran+1 yılEvet hep güzellik için seviyorlar.
Soran+1 yılYa ama her an böyle konuşabilecek arkadaşlarım da olsun istiyorum
Soran+1 yılGerçekten iyi birine benziyorsun senin gibi insanlar milyonda bir artık
Soran+1 yılZaten hep iyi niyetli olduğumuz için kaybediyoruz
Soran+1 yılÇok doğru çok haklısın. Sadece birilerini böyle grup yapıp biryerlere gezmeye gidince bir arkadaş ortamı görünce insan bir kötü oluyor
- +1 yıl
https://www.facebook.com/j.komando49 sen ekle kardeşim burdan daha rahat konuşuruz
Soran+1 yılYok ekleyemem zaten girmekte istemiyorum
Soran+1 yılYok tavsiyelerin için teşekkürler
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 413 cevap paylaştı. ya bırak moruk kımse kımseyı sevmez sevıyorum dıyene bakma arkandayım dıyene aldanma :) bak uyguladıgım bır taktıgı soyleyım belkı ısıne yarar yalnızken çok mutlusun mutlu degılsen bıle mutluymuşsun gıbı yap ınsanlar hayatına gırmek ıcın sıraya gırer sosyal olmak demek ne demek? çık dışarı otur bır kaç cafede pub da check- ın yap sosyalsın :D yalancı samımıyet yerıne samımı yabancılık derdi bir arkadaşım =) kafana takma boyle şeylerı
02 Yorumla
Soran+1 yılAma insan da biraz çevresi olsun istiyor be
Beklentiler, istekler olmadığı sürece insanlar hep üzülür. Olduğun duruma göre davranırsan üzülmezsin. Herkes ister bunları ama bazen olmaz şimdilik yalnızlığın keyfini çıkarabilirsin. Eline bir kağıt ve kalem alıp bir düşün. Neden sevilmiyor olabilirim? Kendin cevapla. O kağıda yaz ve onları düzeltmeye çalış. Sonra göreceksin herkes sevmeye başlayacak seni :)
10 Yorumla
benim de az arkadaşim var hatta hic yok derecesinde. ne kadar az insan o kadar az dert, tasa, stress. arkadaşim kuşlarim kedilerim. takma kafana sana en iyi arkadaş kendinsindir..
12 Yorumla
Soran+1 yılAma insanlar tarafından sevilmemek seni incitmiyormu
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
37Cevap
- Aile & Toplum konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılkendini soyutlama bu kadar hayatın senin için değerli olduğunu unutma çok arkadaş yerine anlaşabilceğin kişileri her şeyin fazlası yerine sade mutluluğu tercih et zevkine kimse karışamaz tarzın odur , mutluluğu önce içinde ara sonra onu sana yakın kişilerle paylaşıp dilediğin gibi nüyütebilirsin... saygılarımla
00 Yorumla Arkadaşlarım beni hiç sevmiyor ne yapsam yaranamıyorum espiri komiklik falan iyi sır da tutarım. Övünmüyorum. Kültürlü, komik, iyi sır tutabilen, eğlenceli, güvenilir, dürüst, sempatik bir insanım. Ama kimse benle ilgilenmiyor çok yalnızım hatta psikoloğa gitmeyi düşünüyorum.
Yani senle aynı durumdayım. Kafayı yemek üzereyim.021 Yorumla
Soran+1 yılAynı ben.
Soran+1 yılBeni de espri yaptığım için seviyor yoksa hiç takmaz
Soran+1 yılBoşver küçüğüm baya sen büyüksün
Soran+1 yılBaya küçüğüm ya sen söyle
Soran+1 yılben daha ufağım ya 14 :Ddd
Soran+1 yılNerde yaşıyosun
Soran+1 yılAydın
Soran+1 yılPeki seni neden sevmiyorlar içine kapanık mısın sende
Soran+1 yılNeden sevmiyorlarki
Soran+1 yılOzaman seni dış görünüşüne göre yargılıyorlar
+1 yılBende senin durumundayım. Biz yeni taşındık buraya. Hiç sevmedim buranın insanlarını. Bizim gibi kimse memnun değil buradan. Burada hiç arkadaşım yok. Sosyal değilim burada. Sadece 1 tane arkadaşım var. İşte benim durumum da bu :)
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki nasıl hissediyorsun
- +1 yıl
Çok mutsuzum
Kendi beyninde yaratıyorsun bunları sen, beyninle bir şeye karar ver ve onu yap, sen farklı takılıyorsundur diğerleri sıradan bir yapıdadır benki sen onlarla iç içe olamıyorsun. özgüvensizmisin? çekingenmi
05 Yorumla
Soran+1 yılİkisi de var.
- +1 yıl
Özgüvensizlik neden?, çekingen bir yapın varsa içine kapanıksan bunu çözebilirsin mesela bir kursa git, tiyatro olur, veya bir enstruıman öğrenirsin. hem orda çegingenliğini yenebilirsin.. Şunuda asla unutma bunu felsefe yap kendine, dünyada kimse senden değerli değil, öldüğünde kimse seni tanımaz sen bu dünyada teksin kendin özelsin kimsenin karşısında çekingen olma dobra dobra ol
Soran+1 yılYa küçüklüğümden kalmış şeyler yüzünden öyle olmak çok zor geliyor
Soran+1 yılVar ama yinede kendimi yalnız hissediyorum
+1 yılOkula gidiyorsan isin bin kat daha kolay bunu söyleyeyim öncelikle yapilan sosyal etkinliklere katil git mujabbet kur sakalas guler yuzlu ol:) ki ben muzik tarzinla alakali bir durum oldugunu düşünmuyorum yani kisacasi kendin ol gerisi gelir
00 YorumlaSen bu duruma nasil geldiysen geldigin gibi cikmaninda yontemlerini ara mesela sık sık ortamlarda gorum guler yuzlu ol ise yarar bide metelika sarkilarini yanlizken dinle emocu diyedeiistemeyebilirler
09 Yorumla
Soran+1 yılProfilimde duvarımda bile Black Veil Brides var.
Soran+1 yılVe kimse beğenmiyor
Soran+1 yılHep önyargı bunlar
Soran+1 yılİnsanı müzik sevgisine göre yargılıyorlar
Soran+1 yılDoğru
+1 yılCiddiyim, arkadaş olalım. Sevgili değil, arkadaş. Ben de hemen hemen aynı durumdayım, birbirimizden güç alarak doğruluruz belki.
03 Yorumla
Soran+1 yılSen kaç yaşındasın
- +1 yıl
Görünüyor işte, 22.
Soran+1 yılAbi boşver ya
+1 yılAynısı bende de var. En azindan sen benim gibi degilsin
04 Yorumla
Soran+1 yılSen nasılsın
- +1 yıl
Ben de seninkinden bir tık fazla. İnsanlara değer verdiğim kadar onlar bana değer vermiyor. Bana da kimse yakışıklısın demiyor. Karsima duzgun biri cikmiyor. Iltifatlarima karsilik alamiyorum. Sanki herkes ustume geliyor gibi
Soran+1 yılBen duygularımıda belli edemiyorum.
- +1 yıl
Bos versene itifat edip karsilik bulamamak daha kotu. Rezil oldugunla kaliyosun...
Gizli Üye(36-45)+1 yıltakma kafana isteğin olur inşallah benden sana gelsin
https://www.youtube.com/watch?v=S5TnPjOd_To02 Yorumla
Soran+1 yılMetallica çok klasik ya. Bring me the horizon dinlemez misin? :D
Cevap sahibi+1 yılilk cıktığı yıllarda baya takılırdım , ama British rock dendiğinde Oasis in üzerine grup tanımam...:)
benide kimse sevmiyo hiç arkadaşım yok sevgilimde yok sürekli ağlıyorum artık bu duruma alışmam gerek galiba
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl sevdircez kendimizi
daha gençsin boşver :) kimseye kendini sevdirmeye çalışma ne sevilirsin ne de mutlu olursun kendin ol anlayışlı ol yeter sevilirsin ;)
00 YorumlaBu işin sonu kendini değiştirmeye çıkar çok saçma kendini: olduğu gibi sevmeyen insnalar için çabalamak. Yalnız mutlu olmayı öğrendiğinde yoluna devam ederken dostun olacak gerçek kişiyi bulacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşkalarının seni sevmesinden önce kendini sevmeyi öğrenmen lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılSevemiyorum. Birine açılmıştım ve o istemedi o günden sonra çok fena sarsıldım kendimide sevemedim.
+1 yılbiz yalnız kalmak için elimizden geleni yapıyoruz (: senin durumun iyi sorun yok. kafanı dinle. sosyalleşmek iyi değil.
10 Yorumla
+1 yılCanim öyle düsünme özelden yaz ben sana diyim anlatim
00 Yorumlaİykk ilk satırı okudum senden nefret ettim su an :Dsfdggj
00 YorumlaSktir et takılma böyle şeylere. Akışına bırak biraz.
00 YorumlaYa bana da cok tanidik gedin adinin bas harfiyle son harfini soylesene
00 Yorumla
+1 yıl:D belki seviyordurda belli etmiyordur belki çok içina kapanık birisindir :/ özelden yazabilirsin
00 YorumlaÖnce sen kendini sev canısı =/
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
+1 yılherkes? :D
İlk önce birinden başla04 Yorumla
Soran+1 yılZaten 1 tane en iyi sağlam arkadaşım var. Onunla birlikte 3 tane var toplam ama onlarda hiç samimi değiller
- +1 yıl
kimin sevip sevmediğini bilemezsin herkesin sevmesi ise imkansıdır o duyguların içine mutlaka türlü şeyler karışır :)
Soran+1 yılAma çok utangacımda. O dediğim insanlar sınıftan ve öyle rastgele tanıştık. Hiç tanışamıyorum bile.
- +1 yıl
doğru kişiyi bekle
+1 yılAşırı hastalıklı bir bilinçaltın var..
00 Yorumla
+1 yılTanıdık geliyorsun ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılKimim
- +1 yıl
Gerçek hayatta tanıdığım biri olabilirsin ;) ya da çok benziyor zevkleriniz onunla ;)
Soran+1 yılBelkide
+1 yılSosyal fobin var senin.
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun :)
00 Yorumla
+1 yılGel dertleselim beraber aynı durum bendede var.
00 Yorumla
+1 yılEmin olki bn bile seni sevmiyorum
00 Yorumla
+1 yılönce sen kendini sev gerisi gelir..
00 Yorumla
+1 yılsevilmemeye alışarak hayata tutun ozaman
00 Yorumla
+1 yılErgenlik Bunalımı Vol.363
00 YorumlaBen seni seveyim tam benliksin
00 Yorumla
+1 yılkendini boyle his etmr ben ganind olurum :)
00 Yorumla
+1 yılBende sevmiyorum artık
00 Yorumla
+1 yılSen de bana uy. Partner takıl :-)
00 Yorumla
+1 yılben sevım ya senı nolcak elımemı yapıscan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılergenlikten çık bende seveyim seni
00 Yorumla
+1 yılGel ben seveyim ^^
00 YorumlaBeni de seven yok
00 Yorumla
+1 yılBana gel :D
00 YorumlaSen nerelisin ^^
00 YorumlaSeni sevmeyeno lsun.
00 Yorumla
+1 yılSevilirsin be bacı
00 Yorumla
+1 yılAhahahahhahahaa
00 YorumlaSevdim seni
00 Yorumla
+1 yıltakma fazla kafaya..
00 Yorumlagel seveyim
00 Yorumla
+1 yılSorun sende
00 YorumlaŞişmanmsn
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır :S
- +1 yıl
Bu soruyu sordum cunki kendini sevmiyeb insanlarn bir çoğunun böyle Sorunlari vardr bnce kendine birgün ayır ve arkadaşinin olup olmamasını umursama elbet olur Git giyick güzel bisiler al saçlarıni yaptir sinemaya git yaşadigini hisset :) insanlarin ne söylediğini umursama aynada kendine bn güzelim Allah bni iyiki yaratmış de hergün özgüvenini arttir spor yap nasılsa ölümlu dünya butur şeyler için değerli vaktini harcama derim ^^ ve eminimki Çok Guzel bir kizsindir esin olucak insan çok sanslidir.
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih