AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
depremi dibine kadar yaşadık doğru
unutmak imkansız
ama öyle doyumsuz, vicdansız ev ahlaksız bir millet olduk ki;
bazen az bile olmuş demeden duramıyorum
Biz bir olmak için zor günü bekleyen bir toplumuz ! Unutmadık da ne yaptık? Bir olup operatör şirketlerine sesimizi duyurabildik mi? Evlerimizi şehrimizi depreme dayanıklı hale getirebildik mi? Deveni önce bağla sonra Allah'a tevekkül et diyen peygamberimize yaraşır ümmet olabildik mi? 'Kadercilik' anlayışından kurtulabildik mi? Ne yaptık? Unutsak ne olur unutmasak ne olur !
Ne söylesek az gelir. Ne kadar düşünsek de yaşayan bilir o acıları. Kaybettiklerimizin mekanları cennet olsun. Yaralananlara şifa Allah şifa versin. Geri de kalanlara da sabır versin
7 saat kaldı o deprem günü hiç unutmam fakat unutanları gördüm hiç bişey olmamış gibi daha beter kudurdu insanlar depremde hayatını kaybeden bitün insanlar için el Fatiha
Allah bir daha yaşatmasın inşallah bu depremi Amerika yaptı Amerika savaş gemilerini Akdeniz'de geçirmeseydi bu deprem olmayacaktı depremde ölenlere Allah rahmet eylesin
Unutulacak gibi değil. En çok da sınıf öğretmenliği okuyan oda arkadaşımın deprem yüzünden eşini dostunu kaybeden kişiler için rakiplerim çalışamayacak o yüzden seviniyorum demesi beni yaralamıştı, her 6 Şubat ya da depremle ilgili story gördüğümde hatırlarım. İnsanlar bu kadar kötü olmamaliydi
Bi olay oluyor unutmadık diyip devam ediyoruz tekrar oluyor
Bence ders almadık, yanlış kişileri yanlış mesleklere koyduk diye anılması gerek. Türkiyenin en büyük sorunu ekonomi değil bu tür ahlak çöküşü ve liyakatsizlik . Depremde ciddi yaptırım gören kim oldu kimse. Çünkü zenginleri koruyan hukuk sistemimiz var.
6 Şubat çok şey , Dönüm noktası, sorgulama, hüzün, özlem, sevgi, çokça keşke , çokça iyi ki , kısa bir tarih uzun bir gece.. Sevdiklerimizi kaybettiğimiz bir daha yüzünü göremeyeceğimizin yürek acısı belki de kalanlarımızın imtihanı ama en çok da ülkemin memleketimin yası... Rabbim bir daha Türk milletine böyle bir gece yaşatmasın..🙏
Yıkık kaldık eksik kaldk
Bir yarımız enkaz
Bir yarımız susuz çöl
Biz de sizinle beraber öldük
Toprak sizi aldı bizden
Anılar kaldı geride bir kül gibi
1.5 yıldır devam eden Gazze savaşında bile 6 Şubat depremimde ki kadar insan hayatını kaybetmedi, bu binalari yapanlar ve onlara bu izni verenler soykırım ile yargılanmalı
Arkadaşım Kahramanmaraş Elbistan’da yaşıyordu yazdım hemen. Neyse ki ulaşabildim ama o korku bile insana yetiyor iyi olduğunu çadırda olduğunu bana haber edince sevinmiştim ama maalesef can kaybı çok oldu:((
10 Şubat gecesi odama çekilip ağladığım aklıma geldi... Ve maalesef önümüzde İstanbul Depremi varr.
6 Şubat depremini unutmadık, unutmayacağız.. Evet üzerimden 2 yıl geçti ama acımız hala aynı.. Allah bu acıyı tekrar yaşatmasın inşallah.. Yakınlarını kaybedenlere Allah sabır versin.. Bu acının tarifi yok..
Deprem de hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Hiç bir kelime o yaşanan acıyı ve travmayı dinderemez. Rabbim tekrarını bu millete yaşatmasın. Gerçekten her anlamda çok zor.
Aman aman Allah bir daha yaşatmasın o günleri. Dolaplar kapaklar yerinden fırladı. Ev yan dönerek sallandı. Dehşeti 90 saniye hissederek yaşadık. Çığlıkları duymak istemiyorum. Hatırlamak hiç istemiyorum.
Depremde Adıyaman'daydım çok arkadaşı mi komşu mu akraba mı kaybettim. Hala gözümün önünde o anlar. Allah bir daha yaşatmaz İnşallah kimseye...
Anlatacak kelime bile bulamiyorum belkide o kıyameti hatırlamamak icin.
Davul zurnalarla ölenlerin üstüne tepinen halk o katilleri davul zurnalarla karşılayan ve isyan etmeyen halk her şeyi hak etmiştir maalesef kurunun yanında yaşta yanacaktır çünkü onlara boşuna üzüldük onlarda omurga haysiyet yokmuş.
Allah mekanlarını cennet etsin yaralılara acil şifalar diliyorum Allah bir daha yaşatmasın
Depremde 1 yıldır küs olduğum eski erkek arkadaşımı kaybettim. Bana 28 Ocak'da mesaj atmıştı özledim diye fakat görüldü atmıştım. Uzun süre bunun travmasını yaşadım, onu unutamiyorum ve vicdan azabı çekiyorum. Daha 27 yaşındaydı, Hatay'da yaşıyordu tek başına. Bu sorunun vesilesiyle bir defa daha mekanı cennet olsun inşallah. Ona karşı bir hatam olduysa da Rabbim beni affetsin.
Geçmiş olsun çok büyük felaketti
Rabbim bir daha böyle afetler yaşatmasın İnşallah
Merhum ve merhumelere Allah'tan rahmet aile yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ediyorum
Unutmadik unutturmayacağız ölenlere allahtan rahmet geride kalanlarda sabir ve baş sağligi diliyorum
Kaybettiklerimize rahmet, geride kalanlara sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum. Keşke ders alabilseydik ama aynı tas aynı hamam devam ediyoruz maalesef.
Söylenecek söz şu; Yenilenmesi gereken binaları yıkıp yeniden dayanıklı bi şekilde yapalım diyenlere siyasi veya farklı nedenlerle köstek olmak yerine desteklemek topyekûn millet olarak.
Ateş düştüğü yeri yakıyor.
İnsanlar neler yasadılar Acıları taze ve kaybettikleri çok şey var Onları tam anlamıyla anlayamayız çünkü onların yasadıklarını yasamadık
Allah hepsinin devletin milletin iyi insanların yardımcısı olsun
Bende depremzedeyim ve gece travmatize şekilde uyuyamadım inanınki çok kötü bir geceydi o zamanları unutamıyorum, unutamamda zaten sadece başımız sağ olsun , hayatını kaybeden herkes nur içinde yatsın mekanları cennet olsun inşallah amin. Cümşeten geçmiş olsun 🫂💐
Kaybettiğimiz tüm canlarımız için çok üzgünüz hepimizin başı sağ olsun Allah rahmet eylesin mekânları cennet olsun huzur içinde uyusunlar inşallah
Ülke deprem ülkesi olduğu halde 22 yıldır toplanan deprem vergisi paraları köprü otoyollar harcadık diyen yönetimin büyük sorumluluğu var. Depremde kaybettiklerimizi mekanları cennet olsun
Hayatımda hiç depremi yaşamadım. Fakat, 6 Şubat 2023'teki deprem beni bayağı derinden etkiledi ve günlerce ağladım. Allah, bir daha böyle bir acıyı yaşatmasın ve vefat edenlere ise rahmet eylesin.
Söylemek istediğim şu bu devlet 100 yıldır ayakta bunda hepimjz hem fikiriz ama deprem ülkesi olduğum halde bunun için hiçbir önlem alınmıyor insanlar kendi yaptıkları binada oturuyorlar hepsi çürük ya da kolonları patlak böyle bir halde olan milletiz Olasi bir Marmara depreminde Ülkemiz işgal bile edilebilir istanbulun %90 ı eski binalardan oluşuyor gerisini siz düşünün Depremde ölen herkese Allah rahmet eylesin.
Tüm dünyayı yasa boğan zamanlardı söyleyecek hem çok şey hemde hiç bişey yok aslında kelimeler kifayetsiz kalıyor. Hepsinin ruhları şad mekanları cennet olsun 😔🙏
Allah rahmet eylesin vefat edenlere geri de kalanlara bol sabır versin inşallah.
Daha birçok 6 Şubat yaşarız bu gidişle. Değişen hicbirsey yok.
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun, söyleyecek bir şey bile bulamıyor insan. Allah geride kalanlara sabır versin.
Herkes de çok güzel unuttu. Şimdi de İstanbul depremi geliyor ama kimsenin umurunda değil.
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun psikolojimizi bozdu depremler duvara avizeye bakmaktan biktim
Bizim değil devletin unutmaması gerekiyordu, unutuldu. Bu coğrafi kader, insana verilen maksimum değer...
Unutmadik mi? Depremzedelerin su an ne yaptiklarini kim biliyor? Butun maras, antep adana hatay yeniden mi kuruldu
Şu sıralar GranD KartaL'da çoluk çocuk yanan insanlar için diyorlar onu.
Ama merak etme!
Yakında onu da unuturlar.
Depremi ben de yaşadım. Birçok yakınımı kaybettim. Şehrimizi terk etmek zorunda kaldık. Çocukluğumuzun geçtiği sokaklar, okuduğum okullar, en sevdiğim arkadaşlarımla gittiğim kafeler yok artık. Memleketim hâlâ ölüm kokuyor. Çok zor.
Ruhları şad olsun depremi bizzat yaşamış biri olarak cidden çok zor günleri atlatamadik ama bir şekilde yaşıyoruz
erzincan depremi ağıdı
https://www.youtube.com/embed/9LJnlO4PtE8Allah rahmet eylesin hepsinin mekanları cennet olsun. İnşallah birdaha böyle bir facia yaşamayız.
Evet unutmadık peşi sıra gelen seçimde daha çürümemiş cesetlerin üstünde mutluluktan tepindiklerini. Neyse
Ben çoktan unuttum. Çünkü o felaketin üstüne bir sürü felaket yaşadık. 6 Şubat eskidi yani modası kalmadı.
Efendim? Modası mi kalmadi
@inciitanesiii Kalmadı tabii vahşet vahşet üstüne seç seç ağla.
Modası kalmadi demek yanlış tabir olmuş ikinci yorumda anladim sizi.. evet öyle insan hangi birine üzülsün ve alışıyoruz kötü tarafı o
Allah bir daha göstermesin, depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum 🤲
O günler hala aklimda Rabbim kimseye yaşatmasın ölenlerede Allah rahmet eylesin 🥺🤲
Unutmadık!
Ateş düştüğü yeri yakıyor! Şehitlere Rahmet! Yakınlarına Baş sağlığı dilemekten başka elden bir şey gelmiyor.
Allah bir daha göstermesin, depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum
Vefat edenlere Allah rahmet eylesin, kalanlara da sabır ve metanet ihsan eylesin..😔
Unutmadım diyenler kadar buyum y. laa.. nci yok. Sadece depremi yaşayanlar hatırlıyor. İnsanlar hama enkaz altında ya da sokakta ya da konteynerlarda. Siz anca lafta unutmadik dersiniz.
Vefat edenlere allahtan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Allah herkese yardım etsin.
17 Ağustos’u her yıl anmak bir işe yarasaydı, 6 Şubat olmazdı. Anmayı bırakın. Çözün!
Soylemek istediklerimi yazarsam iceri alirlar, cok sever bizim ulke dogrulari
Acı işte... Acıya ne söylenir ki ne söylense fayda verir ki...
Zaman hızlı geçiyor o geceyi bende yaşadım hayat çok garip
Unutmadık unutmayacağız 💔 Rabbim bi daha böyle bir acı yaşatmasın inşallah
Ölenlere Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin amin
Rabbim beterinden korusun ve tekrarını yaşatmasın. Ölmüşlere rahmet ailelerine sabırlar diliyorum 🌹
Sağol Tuğba
Ölenlere Allah rahmet eylesin, kalanlara akıl, fikir ihsan etsin.