Son zamanlarda kızların neden erkeklerden istedikleri şeyler bu kadar artmaya başladı ki? 😄 Kızların erkeklerden istediklerini yazarsak eğer; erkeğin uzun boylu olmasını, sevgililerken kendilerine güzel ve pahalı hediyeler almasını, erkeğin kendi geçmişlerini sorgulamamasını, evlenileceği sırada erkeklerin kendilerine pahalı düğün yapmasını, evlendikten sonra yurtdışında pahalı balayına gitmeyi, erkeğin güzel bir arabasının olmasını ve erkeğin güzel bir ev satın almasını istiyorlar. Bir de triplerinin ve kaprislerinin de çekilmesini istiyorlar. Kızlar evlendikten sonra da yine sorumluluk almak istemiyorlar, evlenince çocuk yapmam kedi beslerim diyen kızlar var, ev işlerini de kocasının üstüne yıkmak isteyen kızlar var. Ha bir de güzel olmayan kızlar da bu tür isteklerde bulundu mu bana iyice komik geliyor 😄 Kızlar erkeklere karşı empati de yapamıyorlar, bu kadar şey istiyorlar, karşılığında erkeklere verdikleri bir şey de yok. Günümüzde bir kızla evlenmenin zorlukları iyice artmaya, getirisi de az olmaya başladı. Kızlar bu tür davranışlarda bulunarak, yapılan evlilik sayısını da bayağı azalttılar. Artık kimse bu tür kızlarla evlenmeyi istemiyor. Sizin düşünceniz nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer