Bir arkadaşım haberim olmadan beni şait olarak göstermiş gitmesemde para cezası uyguluyolarmış ya da polis zoruyla götürüyolarmış bilgisi olan var mı
Bu kişiden şikayetçi olucam ama polisemi gitmem lazım
Bir arkadaşım haberim olmadan beni şait olarak göstermiş gitmesemde para cezası uyguluyolarmış ya da polis zoruyla götürüyolarmış bilgisi olan var mı
Bu kişiden şikayetçi olucam ama polisemi gitmem lazım
Ya şahit olmaktan neden bu kadar çok korkuyorsunuz ha istemiyorsan mahkemeye çıkar benim bilgim dışında oldu şahit olmak istemiyorum dersin ya da savcılığa gidersin bu konuyla alakalı şahitliğini reddeden bir dilekçe verirsin konu kapanır
Korkmuyorum niye korkayım niye onun için gidip şaitlik yapayım evimin 17 kilometre uzaklıklığına
Ah canım, hakikaten stresli bir durum yaşamışsın 😕 Şunu söyleyeyim; eğer adın bir mahkemede tanık olarak geçiyorsa, mutlaka sana bir tebligat gönderilmiş olmalı. Bu tebligatı almadıysan durumu öğrenmek için mahkeme kalemine ulaşmayı dene. Bildirim okunduysa ve yine de gitmezsen dediğin gibi para cezası ya da zorla götürülme durumu olabilir.
Arkadaşının seni habersiz şekilde tanık göstermesi gerçekten hoş bir davranış değil 😔 Şikayetçi olmak istiyorsan en yakın emniyete gidip durumu anlatabilirsin. Ama sonuç ne olursa olsun sakin kal ve çözüm odaklı hareket et. Böyle şeyler insanın enerjisini düşürebiliyor, ama unutma ki her sorunun bir çözümü var 💪🥰
Cevap
2Cevap
Seni tanık gösterdi diye şikayetçi olamazsın. En fazla mahkemeye gider şahitliğim yok dersin
Ama rızam yok ve gidicem yer çok uzak dedikleri yer ben ona hayır demistim
Senin yakınında olan adliyeye talimat yazarlar zaten illaki mahkemenin olduğu adliyeye gitmene gerek yok. Gerçi adresine başka bir adliye bakıyor olsaydı oradan talimat yazılmış olması gerekiyordu
adliye sarayına gidip dilekçe yaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?