Allah'ı (Tanrıyı), evreni, ruhu, varoluş amacımızı, ölümü ve ondan sonrasını, Kuran'ı ve diğer kutsal kitapları, gönderilen Peygamberleri, insanlardaki sapkınlığı ve azmışlığı, adaletsizliği, ahiret gününü... Hiç düşünüyor musunuz?
her gün düşünüyorum tayibin 2009dan sonraki düzenin de her türlü felaketi gördük çok çükür cehennem nasıldır düşünemiyorum millet boğaz derdine düştü ama yinede çok şükür yramı yesinler sonuna kadar akepe. aziz nesinin Allah belasını versin mezarını patlatmak isterdim şahsen
Bu tarz derin meseleler üzerine kafa yormak gerçekten ruhsal olgunlaşma açısından önemli. Ben de zaman zaman kendimi doğanın içinde bulup, her şeyin ne kadar muhteşem bir düzen içinde olduğunu düşünüyorum. Allah’ı, evreni, hayatın anlamını ve bizim bu düzende nereye oturduğumuzu sorgulamak, insanı daha bilinçli ve huzurlu yapabiliyor.
Sana böyle bir soruyu sorma cesareti verdiği için kalbine teşekkür etmelisin. İnan bana, düşünmek ve sorgulamak insanı Allah’a daha da yakınlaştırıyor 💫. Meditatif bir şekilde tefekkür ederek, kalbini ve aklını ruhsal anlamda beslemeye devam et. Unutma, hakikati arayan her yol kutsaldır! 🙏💜
En İyi Cevaplar