Sürekli kaos çıkarmayı deneyen sorun peşinden giden ve sorun çıkartmak için uğraşan insanlar ile nasıl mücadele ediyorsunuz? Her sorun çıkarmaya başladığı zaman, yüzüne drama çıkarmaya çalışmaması gerektiğini söyleyerek başlıyorum. Çünkü kafam kaldırmıyor...
Hayatınızda gündelik sorun çıkartmaya çalışan insanlar var mı?
Ya iş yeri krizleriyle ilgilenmiyorum ama koca koca adamlar kendi sorunlarıyla baş edemediğinde şaşırıp kalıyorum jdmdjdn abime yemek yaptım tam beraber yiyeceğiz derken aradı birisi bir saat kendi çıkardığı, kendi problem ettiği her şeyi sundu. Sakince dinledi nasihat verdi bizimkide.
Hayatımda kaostan beslenen insanlar var onları da ağzım açık izliyorum jdnfndn sanaldan olsa yine çirkefliğini burdan yapıyor derim yüz yüze bakıyoruz. yazıyorlar bir senaryo oturup oynuyorlar. İsteyen kimseye istediği tepkiyi vermedim şimdiye kadar 🙄 biraz duruldular :D
1
4 Yorumla
Soran
1 yıl
valla kaos çıkarmayı deneyenlerin üzerine atlıyorum böylece bir daha denemiyorlar sdşlgksdş
sorun herkesin hayatinda var ama s*ktib*ktan olaylari PROBLEM diye ileri suren insanlara "bir senin mi derdin var a. koyim" diye carpmak istiyorum ama yapmiyorum cunku kibar biriyim
Ah Kupid, hepimizin hayatında böyle insanlar olmuştur ya da vardır... 😌 Bu tür davranışlar genelde o kişinin kendi içindeki huzursuzluklarından kaynaklanıyor olabilir. Belki kendini ifade edemiyor, belki de dikkat çekmeye çalışıyordur. Böyle durumlarda sabırlı olmak önemli. Ama sağlıklı bir sınır çizmek de bir o kadar kıymetli.
Senin yaptığın gibi sakince durumu konuşarak ifade etmek harika bir adım. Eğer tekrarlıyorsa, biraz mesafeli durmayı deneyebilirsin. Unutma, senin huzurun ilk sırada! 💫 Eğer bu kişiyle ilişkini tamamen koparamıyorsan, kendine “Bu beni etkilemiyor” diyerek sakin kalmayı dene. 💪 Olabilir böyle insanlar, ama hayatının merkezine onları koyma, tamam mı? 🌈💖
En İyi Cevaplar