Babam bizi hayattan bıktırdı ya babam neden böyle biri?

Babamin iğrenç huyları var. Babam melek gibidir normalde. Tüm ihtiyaclarimizi normalde karşılıyor. Ama şu anda annemin 15 bin tl aylık geliri var. Annemin parası var diye su anda bize tek kuruş bile vermiyor. Istiyor ki annem tüm parayı bize vermek zorunda kalsın. 12. Sınıfım sınava hazırlanıyorum. Matematik kursuna gidiyorum aylık 1000 tl bir de çözemediğim soruları cozdurmek için uygulama yukledim uygulama da aylık 800 lira. Yanı toplam 1800 lira ödüyor aylık bana. Matematik kursunu bırakmak zorunda kaldim çünkü babam parayı ödemek istemedi. Uygulamayı da iptal ettirdim çünkü babam yine ödemedi. Anneme ödetmeye çalıştı. Dün de kavga etti benimle üniversite konusunu açtım beni konuşturmadi. Bana dediki sen üniveriste okuyacağını mi düşünüyorsun dedi. Benim seni okutacak param mi var dedi. Şimdi de evde oturuyorum. Canım çok sıkkın. Babam hep annemin parası yüzünden yapıyor bunu. Istiyor ki annem 15 binin tamamını bize versin bu yüzden bizi maddi olarak sıkıştırmaya çalışıyor ki biz de annemden para isteyelim. Neden babam böyle biri?

( babamin aylık geliri 80 bin tl )

Güncellemeler
1 yıl
Maddi olarak sifiriz arkadaşlar. Babam bitirdi bizi. Sadece maddi olarak değil psikolojik olarak bittik. Babamla annem aynı evdeler bu 15 bin lira yüzünden 6 aydır konuşmuyorlar. Babamla her gün kavga ediyoruz. Sırf bu 15 bin lira yüzünden annem her gün evde oturup ağlıyor. Ne yaşattığını asla bilemezsiniz. Allah kimsenin başına vermesin. Babam çok korkunç biri gerçekten
Babam bizi hayattan bıktırdı ya babam neden böyle biri?