Güncellemeler
1 yıl
Annemde süt iç geçer yazıyor hala offt
Ya bu manyak annem çinko dayayıp duruyor bana çinkoda aşırı mide bulantısı, baş ağrısı yapıyor neyse kütüphanedeydim tamda kan kustum ilk pembe kustum çinkoydu sonra kan tadı geldi oluk oluk kan aktı ne yapmam lazım offf ağlamak üzereyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kanka hastaneye gideceksiniz biz yapabiliriz.
Kanka gidemem çok kötüyüm kaldım kütüphanede tamda niyetlenmiştim 10 saat çalışacağım diye elim ayağım titriyor
Birinden yardım iste taksi veya ambulans çağırsın sağlık bu sonra daha kötü bir durum olmasın yani
O kadar kötü değil kan kustum sadece o çok korkuttu
Anladım geçmiş olsun bol bol su iç.
Su içince artıyor milletin yanında kan kusarsam diye korkuyorum
Allah sifa versin her anneye inanilmaz krize sokmus seni
Etraftakilere bağır, bana kansız kansız diyordunuz arkamdan konuşuyordunuz alın size kan.
Sakin ol muhtemelen ilaçlar midende bir aksiliğe sebep oldu veya akciğerlerde fazla minerali kaldiramamış olabilir eğer çok kötü durumdaysan en yakın sağlık ocağına git veya hastane
Sağlık ocağı kapalı hastaneyede gidemem ki
Peki halen kan geliyormu?
Yok aktı ve geçti kusma vardı koşa koşa lavaboya gittim resminide çektim akşam daha kötü olursam acile gideceğim
Şimdi oturdum bekliyorum ayağa kalkınca midem bulanırda milletin içinde kusarım diye korkuyorum
Tamam muhtemelen vücudun bu fazla mineraldan kurtulmak için böyle bir yöntem izlemiş devamı gelebilir sakin kal
Lavaboya gidip kusmayı dene rahatlarsın
Ağlayacağım yaaaaa offf
Tüm fazlalık dan kurtul
Geliyor zaten baş ağrısı, mide bulantısı su içince artıyor
Hayır hayır kendini perişan etme
Su içince artıyor evet bu biraz kötü çünkü vücudunda sanırım çok fazla mineral birikmiş ve su içince ordan gelenlerde vücut daha kötü olabiliyor olabilir içebilirsen musluk suyu iç mineral olarak daha az oluyor
Musluk suyu hiç içemem normal zamanda içince bile karnım ağrıyor midem bulanıyor
O halde yapacak tek şey gidip kendini rahatlatmak :/ kusabildiğin kus lavaboda
Hem kütüphanenin lavabosunun musluğu pek güven verici değil. Aha yine geliyor ve o kadar çok dışarı çıktım ki insanlar tuhaf tuhaf bakıyor
Kendini zorlama gidebilirsen eve git
Ya ama programım vardı herkes nasıl çalışıyor biraz geçti gibi idare etmem lazım akşam 8e kadar
Ya bu en kötüsü öğrenci başarılı olmak için sağlığından ödün bile vermesi gerekebiliyor ama üzülme sorun ne sende ne bizde sorun başımızdakinde aklıma eskiden yaşanan bir olay geldi yine tıp okuyan bir kız uzun süre oturmakdan bacağına kan gitmemesinden dolayı yurt odasında vefat etmişti önünde ders kitapları ile çok kötü bir sistemde büyüyoruz
Kendine iyi bak, zorlama kendini :/
Çok teşekkür ederim düzeldim çok şükür. Her şey için sağolun 🥹🩷✨
Rica ederim kendine iyi bak 👋