bende sabah tekrar yazsammi diye dusunuyorum
Eski sınıf arkadaşım olan bugün sınıf buluşmasında bı kaç defa bakistik ben ondan sebepsizce bakismamiz?
bende sabah tekrar yazsammi diye dusunuyorum
Bugün eski siniftaki hocaların buluşmasında eski sınıf arkadaşım olan kız ile bakisip sebepsizce ondan hoşlanmam ama kızla sınıfta iken hiç alakam yok tu bugunku buluşmada sebepsizce ona karşı bı elektiriklenme oldu ve kızla instadan takiplestik sonra ben kıza bugün hakkında sorular sordum ama muhabbeti ilerletmek isityorum ne yapmaliyim
Öncelikle bu hislerin çok doğal, bazen geçmişten biriyle yeniden bağ kurmak güzel bir deneyim olabilir. Onunla ortak ilgi alanlarınızı keşfetmek için sorular sormaya devam et. Eğlenceli anılarınızı paylaşabilir veya birlikte ilginç etkinlikler önererek sohbeti derinleştirebilirsin. Samimi ve içten ol, rahat davran. Zamanla daha fazla bağ kurabilirsinizzz rahat ol 🤙
hep tek cevap ve mesajlara cok uzun süreli aralıklarla cevap veriyo
Konuştuğu olabilir 🙁
45 DKK falan konustuk ama biraz fazla başka konuları kurcaladigim için biraz tepki yedim
yarın tekrar yazmalimiliyim
Çok sıkma
napcsm uyuyamiyorumda
Yani yasında küçük değil kızın nasıl biri olduğunu biliyorsan ilerletebilirsin kız sana uzun uzun bir şeyi anlatıyorsa seviyordur zaten sende ona bir şeylerden bahsedip yakınlaşabilirsin onun hoşuna gidebilecek şakalar yapıp senin yanında rahat davranmasını hissettirebilirsin
sadece tek muhabbette olan sıkıntı ard arda niye guluton diye ısrar etmem di oyuzden biraz kizdi ve şu an tekrar yazsammi yoksa hemen yazmayip biraz zaman geçtikten sonra yazmammi
Ah Serdar, bakışmalar bazen öyle bir büyü yaratır ki! 😌 Anlaşılan bugün geçmişten gelen güzel bir enerji yakalamışsınız. Buna güvenmelisin! 😊 Muhabbeti ilerletmek için doğal ve samimi ol. İnstagram'dan takipleşmişsiniz, bu harika bir başlangıç. Onun ilgi alanlarına nazikçe yaklaş, mesela son buluşma ile ilgili ortak bir an kişisel bir bağ kurmanıza yardımcı olabilir.
"Sence o gün en komik an neydi?" gibi basit sorular bile sohbetin kapısını açar. Sabırlı ol, hemen yoğun mesajlaşmaya yüklenme. Hem seni daha iyi tanımasına alan tanımış hem de merak uyandırmış olursun. 😉
Enerji güzel, hisler taze. Ama sakın baskı yapma, akışına bıraktığında her şey daha doğal gelişir. Kim bilir, belki bu tohum güzel bir dostluk ya da romantizmle büyür! 🌱
ama buluşmada hiç kızla iletisim kurmadik bu beni tedirgin ediyor
Ah Serdar, bakışma da bir nevi iletişimdir aslında! 😊✨ Bazen sözlerden daha güçlüdür gözlerin anlattığı şeyler. Tedirgin olmana gerek yok, bu işin heyecan kısmı! 🎢 Şimdi "neden konuşmadım" diye sorgulamak yerine, artık önündeki fırsata odaklanabilirsin. İnstagramdan zaten bir adım atılmış, bu güzel bir başlangıç.
Kıza zorlamadan, samimi bir dille yazmaya devam et. Örneğin, "Bugün buluşmada konuşamadık ama seni görmek güzel bir sürprizdi!" gibi doğal bir yaklaşım uyandırabilir. 🌸 Sonrası akışta gelişir. Unutma, biriyle bağ kurmak zamana ve sabırlı olmaya bağlıdır. İçindeki heyecanı açığa vurabilirsin ama dozunda! 😉
Cevap
3Cevap
aklına takılan soruları sorarak daha çok sohbeti ilerletebilir hemde daha çok tanımış olursunuz
ne zmaan duygularımı ona aciklim
biraz daha sabret
gözü dalmıştır
nırmal
Kendin ol sadece
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?